Kamarad muz pro syny

169
22.4.22 21:57

Kamarad muz pro syny

Muz je doma jen o vikendu a vetsinou casto unaveny. Mame 2 syny (1,5 a 4 roky). Jsou stale se mnou, ve skolce pani ucitelky, dedy vidi zridka. Mam pocit, ze prichazeji o neco jako muzsky vzor. Napadlo me najit muze, kamarada, co by a nami obcas v tydnu na vylet. Nekoho, kdo ma k detem blizko, treba s vlastnimi detmi. Mezi mnou a jim jen pratelstvi. Myslite, ze je uplne scifi nebo je to mozne? Napada me otazka, co by z toho ten chlap mel.. coz nevim. Nejake napady kde takoveho najit a jestli vubec to zkouset?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5986
22.4.22 21:58

A co by na to řekl tvůj manžel? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
22.4.22 22:03
@Markéta188 píše:
A co by na to řekl tvůj manžel? :think
@Markéta188 píše:
A co by na to řekl tvůj manžel? :think:

Nejsme manzele. Nijak me to netrapi, co by na to rekl. Nazor by mohl mit, pokud by o tom vedel, ale on se moc nezajima, co v tydnu delame.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8506
22.4.22 22:10

To mi netvrď, že ten důvod, proč vám najít kamaráda, o kterém manžel nebude vědět, myslíš vážně? Bez postranních myšlenek? Jako mužský vzor dětem? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76725
22.4.22 22:13
@Psara píše:
Nejsme manzele. Nijak me to netrapi, co by na to rekl. Nazor by mohl mit, pokud by o tom vedel, ale on se moc nezajima, co v tydnu delame.

aha, a to by mu lidé neřekli, že v týdnu chodíš na procházky, na výlety s cizím chlapem? podle mne je tohle naprostý nesmysl, úplná blbost - no jestli chceš riskovat ztrátu otce dětí, tak směle do toho,
myslím, že zas tak důležitý mužský vzor není, abys podstupovala něco takového, a pak i ta tvá poznámka - co by z toho ten chlap měl? pokud nejde o vztah s tebou, o sex, tak bys mu za ty výlety platila? nebo jak?
prostě takovou hloupost jsem už dlouho nečetla, i když dobře míněnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
22.4.22 22:14

Tomu se říká,,milenec nebo nový životní partner,,
Současnýmu bych na nějaký,,jsem unavený,, kašlala. Chtěl děti? Chtěl. Tak ať se taky stará.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
22.4.22 22:16

Nj, tak jsem asi naivni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24688
22.4.22 22:18

A vy byste mu platila, tomu vzoru (jako chůvě), nebo jak? Co byste řekla těm vašim dětem, kdo to je? Nějak si to logisticky neumím představit. Nezadaný chlap by určitě chtěl víc (ledaže by to byl gay) a zadanému by to nejspíš neprošlo doma. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
22.4.22 22:24

To by děti doma asi vykecaly, ne?

Což takhle je dát časem třeba na fotbal :nevim: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2655
22.4.22 22:27

Na tvém místě bych se snažila zařídit ať kluci mají ten mužský vzor ve svém otci! Toho jim ani žádný kamarád nahradit nemůže. Jinak můžeš najít milence, můžeš najít nového partnera. Ale nepřijde mi reálně najít kamaráda, který bude nadšeně dělat program cizím dětem. No a pokud by se nějaký takový muž k dětem hlásil, rozhodně bych ho k nim nepustila ani na krok!!! Protože to už smrdí diagnózou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
22.4.22 22:32

Klidne nejaky dedula, na ktereho by se mohli divat, jak plete kosiky, striha ovce, hraje ping pong nebo cokoliv..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76725
22.4.22 22:32
@Karinkas píše:
Na tvém místě bych se snažila zařídit ať kluci mají ten mužský vzor ve svém otci! Toho jim ani žádný kamarád nahradit nemůže. Jinak můžeš najít milence, můžeš najít nového partnera. Ale nepřijde mi reálně najít kamaráda, který bude nadšeně dělat program cizím dětem. No a pokud by se nějaký takový muž k dětem hlásil, rozhodně bych ho k nim nepustila ani na krok!!! Protože to už smrdí diagnózou.
:think: asi tak, souhlas s každým slovem
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
22.4.22 22:34
@Psara píše:
Muz je doma jen o vikendu a vetsinou casto unaveny. Mame 2 syny (1,5 a 4 roky). Jsou stale se mnou, ve skolce pani ucitelky, dedy vidi zridka. Mam pocit, ze prichazeji o neco jako muzsky vzor. Napadlo me najit muze, kamarada, co by a nami obcas v tydnu na vylet. Nekoho, kdo ma k detem blizko, treba s vlastnimi detmi. Mezi mnou a jim jen pratelstvi. Myslite, ze je uplne scifi nebo je to mozne? Napada me otazka, co by z toho ten chlap mel.. coz nevim. Nejake napady kde takoveho najit a jestli vubec to zkouset?

Tak to je úlet. Chudák manžel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76725
22.4.22 22:34
@Tarinka píše:
To by děti doma asi vykecaly, ne?Což takhle je dát časem třeba na fotbal :nevim: :D

no přesně, určitě by to vykecaly - a fotbal je dobrý nápad - do fotbalu berou od 4-5 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
22.4.22 22:35
@Karinkas píše:

Tak to nevim, jak mam zarizovat ja, aby muz chtel byt s detmi vic. Obcas mu je necham samotne, ale on jim jen pusti pohadku nebo jdou ven, ale tim. stylem, ze on neco dela a kluci se bavi sami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí