Sama se třema dětma

Anonymní
5.4.22 16:59

Sama se třema dětma

Ahoj, dnes jsem vystehovala přítele, se kterým mám půl ročního prcka. Všechno se to podělalo, měla jsem hodně závazne důvody, promluvy, prosby, pláč, křik… nic nefungovalo, vždycky chvíli sekal latinu a pak upadl do starých kolejí. Vlivem špatné finanční situace a jeho nezajmem to řešit jsem mu dnes zabalila. K tomu mám 2 děti z předešlého vztahu. Ted se to ve mě strašně mele. Uvažuju, co všechno musím zařídit, jestli to zvládnu finančně ( mám menší podnikání, ale momentálně ja pracovat prakticky nemůžu a zaměstnance hledám, což je hodne těžké), ale vyhlídka tu je, tak to snad bude v pohodě. Strašně mi to šrotuje v hlavě, byl na me hodný i na mé děti, doma pomáhal, vozil a vyzvedaval je ze skoly, byl mi k ruce, byli jsme si hodně blízcí. Ale uz to prostě nešlo přejít, ani to vlastně nechci řešit. Chci se jen vypovídat, sdílet tu bolest a strach ze samoty. Bojím se, hrozně se bojím, ze to nezvládnu znovu, po rozvodu jsem byla dost nepoužitelná, ale děti mi pohlidala rodina, abych se vzchopila. Ted kojim, nemůžu si dát panáka, vyspat se z toho, odpočinout si sama se sebou. Ted tu mám to miminko o které musím pečovat, školaka, co potřebuje pomoct s učením. Bojim se večera, bojim se rána, jak to se všema zvládnu. Byla jste některá v podobné situaci? Jak jste to psychicky zvladly? Díky za přečtení

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10155
5.4.22 17:22

No a rozešli jste se ve zlém? Může ti být k ruce, i když spolu nebudete… Aspoň trebe ze začátku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9070
5.4.22 17:24

Drž se, pokud byly tvoje důvody z tvého pohledu važné, tak to nemusíš vysvětlovat. Oběhni si úřady. Pokud máš rodinu, poprosil ji o pomoc, abys nebyla sama. Ideálně kdyby někdo mohl být přes noc s tebou. To by bylo fajn.
Abys nebyla sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.4.22 18:09

@xsaleen no vzal to v klidu, potom vyčítal, házel vinu na mě, potom se omlouval. On ví logicky, jak moc velký průser udělal, co bylo špatně a ze me dostal do dluhů, ale snaží se sám sebe obhajovat a dělat ze sebe ublizeneho, asi aby se mu lépe spalo. S pomocí momentálně nemůžu počítat, s financema už vůbec. Padly i nějaké výhrůžky na zničení mého majetku, ale myslím, ze to bylo ze zlosti a doopravdy to neudělá. Myslím, ze je teď zoufalý, nevím, jestli se k tomu konečně postaví čelem a bude se snažit dát si život do pořádku, nebo to úplně vzdá a vykasle se na všechno. Dost se bojím, ze zvolí tu horší variantu

• Citovat
  • Upravit
18378
5.4.22 18:11

Pokud podnikáš a chceš zaměstnance, dobře si to spočítej, je to velká finanční zátěž

Držím palce, ať vše ustojíš a je ti jen dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
5.4.22 18:43

Nevím co poradit, ale co táta starších dětí?
Nevím včem podnikaš a jestli se to dá skloubit dohromady.
Osobně já jsem třeba neměla rodinu, která by mi mohla pomoci.

Otce miminka bych v žádném případě nešetřila, musí být donucen se k situaci postavit odpovědně.
Pomáhat ti může dál/třeba hlídáním(péči o vlastní dítě), aby jsi mohla pracovat alespoň někdy.
Jinak vyhození je nic moc, ale taky jsem si tím prošla. Zpětně toho lituji, že měl můj nejbližší člověk věci za dveřmi-ale dohoda v tu chvíli nebyla možná. Dneska bych to udělala tak, že bych odešla třeba na měsíc já, ale odcházet z vlastního bytu je taky nesmysl, ještě s dítětem a psem…jen to bylo dlouho mezi námi jako křivda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí