Svěření dětí do péče - mám strach
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Svereni do péče výhrůžky strach
Zdravím. Mam dotaz. 2× jsem se vrátila k ex kvuli detem, i proto ze jsem ho milovala. Ale ted je situace jiná. Pomohl nám s bydlením zaplatil výdaje na nove bydleni. A po 5 dnech kdy jsme vycházeli v klidu vse bylo ok, než opět ukázal ze je porad stejny a ja diky tomu odmítla byt s nim více v kontaktu nez je zapotřebí kvuli detem. A nyní.. začalo opět peklo. Jak mi sebere deti do decaku, ze kdyz je nebude mít on tak ani ja. Ze jsem spina ciganska, a je dost vulgární. Ze ma důkazy jak ja chtela delat prostituci, a ma svědky jaka jsem mama. Atd. Vyhrozuje mi ze jeho matka rekne svy u soudu, ale nevím co ona tam chce tvrdit kdyz bydlela 2 roky 3 patra nad námi a o malou nemela zájem vubec. Radsi poslouchala svou nejstarší dceru která si nepřála styk s námi. Kvuli rozepri mezi ex a jejím přítelem. Nebo bydlela 3 mesice vedle přes chodbu a nikdy ani nezatukala ze by si vzala obe deti ven.. nebo jen tak k sobe. Ale dobry. A on mi chce ted vyhrožovat a ze me zničí a dostane do blázince. Ja sice nemám domov uplne luxusní, bydlíme tu týden. A nemam penize na vse co bych tu chtela mit. Ale je tu cisto, deti maji svůj pokoj. A ano někdy jsem přísná a dam detem i na zadek. Ale to už je po 30 minutách upozorňování.. a I zvýšení hlasu. On mi posila hlasovky a dost nechutný, a rika tam jak s deti vyrostou stejny jebky jako jsem já.. atd. Vse mam uložené jak tyhle hlasovky, tak i zprávy cca za 9 mesicu. I foto jak rozbil byt kdyz jsem odesla. Chci se zeptat.. nemel někdo podobnou situaci? A další vec.. on pobírá kindergelt na obe deti. Ten mi posila na 2× v měsíci. Ale rekl mi ze mi ted posle jen 6000 ze si strhne za nájemné. Soudně mam dceru v péči a ma stanovené 2500alimenty o syna si jdu zažádat v pondělí. Každý kolem me mi rika at jsem v klidu ze mi deti jen tak nevezmou.. ale mam strach i tak. Přeci jen jak na me budou koukat na ospodu i soudu ze jsem se vrátila 2× a zase to řešíme takhke
Dnes si ma přijít pro tv, nadobi atd co nám dal sem do bytu a vyhrožuje mi ze me i zbije. Až přijde.. ze klidne at si zavolam policii ze je mu fuk ze pujde sedet. Ach jo..
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Sjujinka
![]()
jestli víš, kdy přijde, pozvi si někoho domů, abys s ním nebyla sama, na OSPOD zajdi, co budou říkat? na to se vykašli, jde o tebe a tvoje děti, nejsi první ani poslední, kdo se v tom plácá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hlasovky, smsky předložíš soudu a je to. Myslím, že si soud udělá obrázek sám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tohle vyhrozovani, ze ti sebere deti, je otrepana fraze, kterou pouziva spousta chlapu, ale skutek utek.
Jednej tak, aby na tebe nemohl nic vytahnout, ale to predpokladam delas.
Vsechny ty vyhruzky je dobre, ze si nechavas, a je videt, jak je hloupej, ze mu to nedochazi.
Pokud vis, kdy prijde, rozhodne bych si nekoho blizkyho pozvala, nemela bys byt v tu chvili doma sama jen s detmi.
Co se zeptat na mistni policii? At ti poradi..
Hlavne se uz k nemu nevracej…
A co tva rodina?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@marcellia nakonec ani neprisel do teď nic. Ano on si totiž mysli ze on vyhraje, ze on ma nějaké důkazy.. a on am svědky.. atd. A je přesvědčen o tom ze mi deti nenechají. Proto si ještě sháním. i vybavení do bytu. Abych mela vse.. a aby on nemohl nic. Rodina.. ta je daleko. To je na prd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@welovefashion Ano jde hlavně o deti. Chci uz mit klid. A když budu ja v pohode deti taky. Moc děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kazimíra Olejovka Ano to předložíme i na ospodu. A doufám, že sami to vse uvidi. Jaky je. A jak se chová ke mě a jak bude u soudu i na ospodu delat ze sebe super tatínka atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sjujinka píše:
@marcellia nakonec ani neprisel do teď nic. Ano on si totiž mysli ze on vyhraje, ze on ma nějaké důkazy.. a on am svědky.. atd. A je přesvědčen o tom ze mi deti nenechají. Proto si ještě sháním. i vybavení do bytu. Abych mela vse.. a aby on nemohl nic. Rodina.. ta je daleko. To je na prd.
Hlavně se nenech vystrašit, schovávej si důkazy že tě napadá. Oni toho to chlapi nakřičí, navyhrožují a pak nic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mne zaujalo tohle:
Pomohl nám s bydlením, zaplatil výdaje na nove bydleni.
A nevím, co si pod tím představit.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dík za objasnění. Tak si máma jeho dětí, tak to je normální, že se chlap postará, aby jeho děti nebydlely na ulici.
Držím Ti palce, ať Ti všechno dobře vyjde.
Dovolím si ale jedno upozornění: tu si nás doslova ohromila celou kupou informací, které na sebe ani nenavazují… a je jich fakt moc. Když budeš jednat s někým na úřadě apod., tak si třeba napiš doma body, které chceš zmínit (abys na něco nezapomněla), hlavně je tam nezahlť touhle informační smrští, to by sis poškodila.
Ještě jednou: držím Ti palce!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@BeaL Dekuji. On to tak nebere on to bere tak ze ja ho využívám.. no je toho vazne hodně.. a ja ani nevím. jak. zacit. aby to vse pochopili. Jelikoz az se tam dostavi on tak.ten jim tam bude vyprávět jen to nejhorší na me. Ja nechci ani tak jeho spinit. Jen chci aby proste viděli ze me jde hlavně o naše děti. Aby vyrůstali v klidu a normlane. Ale sepíšu si ty body.. to je dobra rada dekuji. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit