Příspěvek na bydleni při id
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Anonymní
Napsat příspěvek
Reakce:
Velikost písma:
25.3.22 20:31
@Anonymní píše:
Ahoj nevím zda-li to patří sem.. S přítelem nám tom už neklape(přišel s tím on) Máme spolu 3 létě dítě a další za pár týdnů na cestě.. Jenže já už to dusno nedávám a proto by mě zajímalo, jak řešit bydleni.. Když bych si našla byt, sama ho neutahnu a proto je jasné, že budu potřebovat pomoc. Nevite jestli se do příjmu počítají i alimenty? Já budu mít 9tis. rodicak +7500 tisíc Id. Jestli vůbec je nějaká šance na příspěvek na bydlení?
samozřejmě, že se počítají alimenty. Najdi si nějakou kalkulačku a dej si tam příjmy i s předpokládanýma alimentama. JInak to nezjistíš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
25.3.22 21:34
Ano, počítají se o alimenty..a musí být v rozumné výši, pokud máš jen sepsanou dohodu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
25.3.22 23:01
@Anonymní píše:
Ahoj nevím zda-li to patří sem.. S přítelem nám tom už neklape(přišel s tím on) Máme spolu 3 létě dítě a další za pár týdnů na cestě.. Jenže já už to dusno nedávám a proto by mě zajímalo, jak řešit bydleni.. Když bych si našla byt, sama ho neutahnu a proto je jasné, že budu potřebovat pomoc. Nevite jestli se do příjmu počítají i alimenty? Já budu mít 9tis. rodicak +7500 tisíc Id. Jestli vůbec je nějaká šance na příspěvek na bydlení?
Pisni mi do vzkazu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit