Příspěvek na bydleni při id

Anonymní
25.3.22 20:26

Příspěvek na bydleni při id

Ahoj nevím zda-li to patří sem.. S přítelem nám tom už neklape(přišel s tím on) Máme spolu 3 létě dítě a další za pár týdnů na cestě.. Jenže já už to dusno nedávám a proto by mě zajímalo, jak řešit bydleni.. Když bych si našla byt, sama ho neutahnu a proto je jasné, že budu potřebovat pomoc. Nevite jestli se do příjmu počítají i alimenty? Já budu mít 9tis. rodicak +7500 tisíc Id. Jestli vůbec je nějaká šance na příspěvek na bydlení?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65204
25.3.22 20:31
@Anonymní píše:
Ahoj nevím zda-li to patří sem.. S přítelem nám tom už neklape(přišel s tím on) Máme spolu 3 létě dítě a další za pár týdnů na cestě.. Jenže já už to dusno nedávám a proto by mě zajímalo, jak řešit bydleni.. Když bych si našla byt, sama ho neutahnu a proto je jasné, že budu potřebovat pomoc. Nevite jestli se do příjmu počítají i alimenty? Já budu mít 9tis. rodicak +7500 tisíc Id. Jestli vůbec je nějaká šance na příspěvek na bydlení?

samozřejmě, že se počítají alimenty. Najdi si nějakou kalkulačku a dej si tam příjmy i s předpokládanýma alimentama. JInak to nezjistíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
25.3.22 21:34

Ano, počítají se o alimenty..a musí být v rozumné výši, pokud máš jen sepsanou dohodu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
25.3.22 23:01
@Anonymní píše:

Pisni mi do vzkazu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí