Sama se čtyřmi dětmi
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@topazio Ne… jsi nahlavu? Ptám se jestli to tak někdo má…kdybych nakonec odešla a to dítě si nechala… Bože pokud nemáš normální odpověď, nemáš 4 děti a nezažila to, tak mi sem ani nepiš.🤦♀️ Dotaz je pro ženy, které mají 4 děti a přesto si někoho našly nebo nenašly protože 4 děti jsou problém… A jelikož jsem mladá tak bych fakt nechtěla zůstat třeba do 50ti sama… Asi tak fešando 😘.. Ale nakonec jsem se rozhodla pro potrat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já budu pravděpodobně sama se 3 dětmi a z legrace říkám, že to je horší, než kdybych neměla nohu. Ve skutečnosti si myslím, že to nebude legrace, ale realita, takže s novým partnerem moc nepočítám. Budu s dětmi, chlap na nějaké povyražení se vždycky najde, ale na nový vážný vztah to nevidím.
- Citovat
- Upravit
@sona121112 píše:
@topazio Ne… jsi nahlavu? Ptám se jestli to tak někdo má…kdybych nakonec odešla a to dítě si nechala… Bože pokud nemáš normální odpověď, nemáš 4 děti a nezažila to, tak mi sem ani nepiš.🤦♀️ Dotaz je pro ženy, které mají 4 děti a přesto si někoho našly nebo nenašly protože 4 děti jsou problém… A jelikož jsem mladá tak bych fakt nechtěla zůstat třeba do 50ti sama… Asi tak fešando 😘.. Ale nakonec jsem se rozhodla pro potrat
Ty jsi velice inteligentní osoba. 😂 A nauč se pravopis.
A na hlavu jsi ty. V jiných diskuzích se hezky projevuješ. Vulgaritou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Trojlístek Já si nemyslím, že bych měla problém s muži… Jediný problém je jeho chování ke mně a to už 7 let..To je složité
a nemusím se tady spovídat…a Všechny děti mám s ním, kromě prvního syna takže nemám děti s každým jiným jestli si někdo myslí 🤦♀️
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@topazio Ano jsem. A každému podle zásluh… Rozhodně si tady nenechám od nějaké trupky srát na hlavu… Nicméně nemyslím si, že bych byla nějak vulgární
Já nemám čas na pravopis🤦♀️ víš ne? Mám tři děti 🤷♀️ A z ČJ jsem měla téměř samé za 1tak s pravopisem na mě nechoď 🤣 Další taková co neumí a bude kritizovat druhé to je úžasné ![]()
Příspěvek upraven 31.05.22 v 10:31
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga pbávám se že někdy je problém najít kvalitního partnera i bez dítěte ![]()
- Citovat
- Upravit
@sona121112 píše:
@topazio Každému podle zásluh… Rozhodně si tady nenechám od nějaké trupky srát na hlavu… Já nemám čas na pravopis🤦♀️ víš ne? Mám tři děti 🤷♀️ A z ČJ jsem měla téměř samé za 1tak s pravopisem na mě nechoď 🤣 Další taková co neumí a bude kritizovat druhé to je úžasné
Velice inteligentní příspěvek. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sona121112 hele jaký šel, takovou potkal. Myslíš, že 4 nebo 3 děti je velký rozdíl?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@boball píše:
@sona121112 Co je to prosím trupka? To je něco od trupu?
Bud potichu, kdo vi, co ty jsi zac. Dvojkar, trojkar… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sona121112 píše:
Je tu někdo kdo má 4 děti a je na to sám? Je problém si najít partnera s tolika dětmi?
pokud mas co nabidnout, tak ano, vzhledem, k tvym prispevkum si ale myslim, ze to nebude tvuj pripad… kvalitni muzi fakt nehledaji pijavice, ktere se k nim pricucnou se 4mi haranty…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sona121112 píše:
@Trojlístek Já si nemyslím, že bych měla problém s muži… Jediný problém je jeho chování ke mně a to už 7 let..To je složité
a nemusím se tady spovídat…a Všechny děti mám s ním, kromě prvního syna takže nemám děti s každým jiným jestli si někdo myslí 🤦♀️
to jsou pocty, ze tri deti nema kazde jineho otce, jen to prvni
… hele, kdyz ten tvuj je tak hrozny k tobe, ty nemas zadnou sebeuctu, kdyz si s nim upachtis 3 deti?
…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@boball 🤣 🤣 🤣 To mě podrž
Ty nevíš co je to trupka? Od slova trumpeta?
Nooo mohla jsem napsat i trubka jakože potrubí… trouba… nooo to je fakt… Příště budu muset volit jednoznačné výrazy aby si rádoby češtinářky nemusely lámat hlavinky nad písmenky:nevim:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit