Sama se čtyřmi dětmi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15108
31.5.22 10:45
@sona121112 píše:
@boball 🤣 🤣 🤣 To mě podrž :potlesk: Ty nevíš co je to trupka? Od slova trumpeta? :think: Nooo mohla jsem napsat i trubka jakože potrubí… trouba… nooo to je fakt… Příště budu muset volit jednoznačné výrazy aby si rádoby češtinářky nemusely lámat hlavinky nad písmenky:nevim:

Ahá a na tu trumpetu se troupí, no děkuji za vysvětlení 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30974
31.5.22 10:46
@sona121112 píše:
@boball 🤣 🤣 🤣 To mě podrž :potlesk: Ty nevíš co je to trupka? Od slova trumpeta? :think: Nooo mohla jsem napsat i trubka jakože potrubí… trouba… nooo to je fakt… Příště budu muset volit jednoznačné výrazy aby si rádoby češtinářky nemusely lámat hlavinky nad písmenky:nevim:

Nechces se chovat trochu slusneji? A tu trubku si radeji zadej do googlu, kdyz ti to dela problemy. Synonymum pro trumpetu je trubka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15108
31.5.22 10:46
@Cuddy píše:
Bud potichu, kdo vi, co ty jsi zac. Dvojkar, trojkar… :)

Ale, kdo se nezeptá nic neví :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
31.5.22 10:48
@sona121112 píše:

hele ty chytracko, kdyz jsi tak hloupa a nechapes, co ti tu chteji rici, tak ti cituji wiki:

slovo trubka ve slangové češtině také vyjadřuje hanlivý výraz resp. nadávku (např. moula či trouba)… takze, pokud chces priste nekoho urazet, pouzit vyraz trubka a ne trupka :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
31.5.22 10:48

@markytka3 Víš co.. jsou ženské, které mají každé děcko s někým jiným :nevim: A nevidíš do toho tak se nestarej… Tobě se sveřovat určitě nebudu. Vidím, že chceš akorát vyrýpávat a víš co…Já nejsem žádná připosralka co se rozbrečí za nějaký ubohý komentář od lidí jako např vy tady- některé rádo by madam dokonalé a chytré…A pak máte problém s tím, že vám vaše chování oplácím :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20855
31.5.22 10:49

Dobrý den, @sona121112

než jsem stačila reagovat na Vaše příspěvky v jiné diskuzi, tak urážíte v dalších diskuzích.
Za urážlivé a útočné příspěvky ve více diskuzích jsem Vám udělila blokaci na 7 dní, požádat o odblokování můžete dne 7.6.

S pozdravem,
Viktorie :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505

Už vidím tu řadu mužů, kteří o ni projeví zájem.😂 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22059
@sona121112 píše:

Hele, ty jedničkářko z češtiny, uvědomuješ si, jak se tady ztrapňuješ? :mrgreen: :mrgreen:

Už v jedné diskusi sis vysloužila za svoje chování napomenutí od admina - ještě chvíli v tom pokračuj a máš slušně nakročeno k blokaci ;)

EDIT: a asi se dám na věštění :mrgreen: :mrgreen:

Příspěvek upraven 31.05.22 v 11:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30974
31.5.22 10:51

Tak a mame po legraci :-( Blokace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
31.5.22 10:52
@sona121112 píše:
@markytka3 Víš co.. jsou ženské, které mají každé děcko s někým jiným :nevim: A nevidíš do toho tak se nestarej… Tobě se sveřovat určitě nebudu. Vidím, že chceš akorát vyrýpávat a víš co…Já nejsem žádná připosralka co se rozbrečí za nějaký ubohý komentář od lidí jako např vy tady- některé rádo by madam dokonalé a chytré…A pak máte problém s tím, že vám vaše chování oplácím :potlesk:

no ty budes hodne jednoducha hadava furie, myslim, ze v tomto pripade, je spise chudak chlap, nez ty… ntb. trupka nema nic spolecnehou ani s troubenim, protoze mame trubku… mozna by jsi se mela zamyslet nad svym chovanim, a zachranit manzelstvi, protoze kazdy jiny by pred tebou utikal milovymi kroky,… to co tu predvadis, to ani ve Vymene by se nemuseli ucastnici stydet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
31.5.22 10:53
@Cuddy píše:
Tak a mame po legraci :-( Blokace.

skoda, ach jo, miluji tyhle zeny ala Vymena v online prenosu… clovek se super pobavi… a bez reklam :)… no nic, budu se muset vratit k praci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30974
31.5.22 10:55

@Elenloth mne vzdy mrzi, kdyz clovek narazi na rozpadajici se vztah lidi, co tu sleduje delsi dobu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
31.5.22 11:04
@boball píše:
Ahá a na tu trumpetu se troupí, no děkuji za vysvětlení 8)

výprsk kafe

• Citovat
  • Upravit
19388
31.5.22 11:10

@sona121112 byla jsem sama se tremi a našla muže. Teď se čtvrtým mám pocit, že bych už snad nikoho nechtěla, ale člověk úplném být nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
31.5.22 11:12
@markytka3 píše:
skoda, ach jo, miluji tyhle zeny ala Vymena v online prenosu… clovek se super pobavi… a bez reklam :)… no nic, budu se muset vratit k praci :lol:

Ty máš ale asi taky smutnější život, viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí