Sama se čtyřmi dětmi
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ano, problém to bude. Víc než dvě děti většinu odradí. A to i z ekonomického hlediska.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sona121112 píše:
@topazio Ano jsem. A každému podle zásluh… Rozhodně si tady nenechám od nějaké trupky srát na hlavu… Nicméně nemyslím si, že bych byla nějak vulgárníJá nemám čas na pravopis🤦♀️ víš ne? Mám tři děti 🤷♀️ A z ČJ jsem měla téměř samé za 1tak s pravopisem na mě nechoď 🤣 Další taková co neumí a bude kritizovat druhé to je úžasné
Příspěvek upraven 31.05.22 v 10:31
To mi připomnělo jednu žárlivou slečnu, která napsala mé dceři že je ČUPKA, neznáte se? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@arinecka píše:
To mi připomnělo jednu žárlivou slečnu, která napsala mé dceři že je ČUPKA, neznáte se?
Ale to je přece čupr baba- čupka, to neznáš
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cuddy píše:
Tak a mame po legraciBlokace.
No, spíše si myslím, že se našlo jádro pudla, proč jí to s muži nejde. Muži nemají rádi takove vulgární chování, vystupování a vyjadřování.
Asi si spolu užijí, ona otevře pusu a je po všem.
Vrchol jejiho vyjádření, že nemá děti s jiným muži je dost lichý, když první dítě má otce jiného.
Zrovna tady bych chtěla slyšet i druhou stranu, proč to tak je, že si nerozumí.
Každopádně znam dvě ženy se čtyřmi dětmi, pokaždé se narodila dvojčata, ale nový vztah už nenašla ani jedna.
Obě ta manželství se rozbila v důsledku péče o děti, kdy toho všichni měli až nad hlavu.
Mít čtyři děti vyžaduje pomoc i blízkého okolí. Té se pravděpodobně zakladatelce dostává ve vrchovate míře, protože v opačném případě by nemela tolik prostoru na další vztah myslet.
Tihle muži nezvládli péči o všechny vlastní 4 děti, jsou to dva případy. Ti muži nové vztahy mají, ale děti už nechtějí, tudíž dost střídají partnerky, protože ty děti chtějí. Je to začarovaný kruh pro všechny.
Ty dvě nové partnery nemají, muži o ně zájem se čtyřma dětma prostě nemají. Obě mají děti s ex ve střídave péči. Ale ne všechny zaraz, to nefungovalo. Řekla bych už dle tohi, že ex vztahy mají, ze ženy nemají tolik výhrad k cizím dětem (přestože jsou 4) jako muži. Tam se pořád očekává, ze starat se bude ten muž. A čtyři děti je hodně, co si budeme.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Trojlístek ja si prave neumim predstavit navazovat novy vztah ani se tremi detmi. Ano, az budou vetsi a moji pritomnost nebudou vyhledavat, ale do tech 10 let, vzdyt to je premanentni pece o deti…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cuddy píše:
@Trojlístek ja si prave neumim predstavit navazovat novy vztah ani se tremi detmi. Ano, az budou vetsi a moji pritomnost nebudou vyhledavat, ale do tech 10 let, vzdyt to je premanentni pece o deti…
Tak snad neháže péči „zatím“ o ty, dvě tomu nejstaršímu dítěti. Pravděpodobně má podporu a pomoc, protože za jiných okolností to fakt moc nejde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cuddy píše:
Já také ne. Vždyť ty děti dají hodně zabrat a ještě honit někde chlapa? Má tři děti do deseti let. V jiné diskuzi psala, že čeká čtvrté dítě a tady zase, že půjde na potrat.
S chlapem ještě stále je a už přemýšlí o novém chlapovi. Mně moc inteligentní nepřijde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@g.sandova píše:
Ty máš ale asi taky smutnější život, viď?
ne naopak, me teda predstava, ze cekam 4. dite a uz uvazuji, ze si to budu rozdavat s dalsim, ktereho si chci najit, prijde jak z groteskniho filmu… bohuzel, tenhle pribeh bude mit horkou dohru ![]()
Příspěvek upraven 31.05.22 v 11:55
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@topazio píše:
Já také ne. Vždyť ty děti dají hodně zabrat a ještě honit někde chlapa? Má tři děti do deseti let. V jiné diskuzi psala, že čeká čtvrté dítě a tady zase, že půjde na potrat.
S chlapem ještě stále je a už přemýšlí o novém chlapovi. Mně moc inteligentní nepřijde.
Oni už se všichni chlapi hrnou, tři děti do deseti let, plus miminko. Kdyby byla inteligentní, tak se snad na to nemusí ptát. Ne, že by o nějakého nezakopla, ale co to bude zač. Rozumně uvažující člověk by do toho nešel, i když i zázraky se dějí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@topazio píše:
umocneno jejim slovnikem… proste klasicky white trash… a verim, ze s detma jeste nekonci, preci dalsi vztah se musi zpecetit mimiskem… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@boball píše:
Oni už se všichni chlapi hrnou, tři děti do deseti let, plus miminko. Kdyby byla inteligentní, tak se snad na to nemusí ptát. Ne, že by o nějakého nezakopla, ale co to bude zač. Rozumně uvažující člověk by do toho nešel, i když i zázraky se dějí.
ano, chlapa najde, ale svých kvalit, ale jí to bude stačit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše:
ano, chlapa najde, ale svých kvalit, ale jí to bude stačit
Jen aby nepsala za chvíli, mám pět dětí, a nejsem spokojená ve vztahu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@boball píše:
Jen aby nepsala za chvíli, mám pět dětí, a nejsem spokojená ve vztahu
no, nedivila bych se
- načítám...
- Citovat
- Zmínit