Orechy v tehotenstvi

Anonymní
20.7.22 20:43

Orechy v tehotenstvi

Holky nezabijte me, ale mam dotaz. Jedly jste/jite v tehotenstvi orechy? Mysleno nejak pravidelněji, ne jednou za cas. :) :think: :mrgreen:

Příspěvek upraven 20.07.22 v 21:57

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2598
20.7.22 20:44

Jo, a nechápu, proč by to mělo vadit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5446
20.7.22 20:45
@Anonymní píše:
Holky nezabijte me, ale mam dotaz. Jedli jste/jite v tehotenstvi orechy? Mysleno nejak pravidelněji, ne jednou za cas. :) :think: :mrgreen:

Ano. Celkem pravidelně. Ořechy jsou zdravé. Nebo takové ořechové máslo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11824
20.7.22 20:47

Ne nijak pravidelně ale taky ne jednou za uherak…buráky, kešu pistácie, mandle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3048
20.7.22 20:49

Jedla jsem úplně všechno. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.7.22 20:50

Diky holky. Ja je jim prave taky docela pravidelne, mam je rada a i jsem si rikala, ze je to zdravy. Jsem v 7mesici. A prisla tchyne a vydesila me, ze to obsahuje mykotoxiny a alfatoxiny nebo co a ze se to nesmi :lol:… Tak jsem teda koukala a tak si rikam, jestli teda je to nejaka znama vec a nebo blbost. :think:

• Citovat
  • Upravit
42098
20.7.22 20:57

Mykotoxiny a aflatoxiny (opravdu afla) obsahují věci, které plesnivějí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14719
20.7.22 20:57
@Anonymní píše:
Diky holky. Ja je jim prave taky docela pravidelne, mam je rada a i jsem si rikala, ze je to zdravy. Jsem v 7mesici. A prisla tchyne a vydesila me, ze to obsahuje mykotoxiny a alfatoxiny nebo co a ze se to nesmi :lol:… Tak jsem teda koukala a tak si rikam, jestli teda je to nejaka znama vec a nebo blbost. :think:

Jako jo, muzou, stejne jako susene ovoce. Nejsou primarni slozkou tech orechu, ale vznikaji pri skladovani, kdyz ty produkty plesnivi. A treba i neviditelne. Ja si teda susene ovoce pred konzumaci umyvam, ale spis kvuli konzervantum. Ale orechy vetsinou ne. Hele, takhle bys nemohla jist skoro nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3076
20.7.22 21:09

Jedla jsem vše kromě syrového masa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
20.7.22 21:19
@Anonymní píše:
Diky holky. Ja je jim prave taky docela pravidelne, mam je rada a i jsem si rikala, ze je to zdravy. Jsem v 7mesici. A prisla tchyne a vydesila me, ze to obsahuje mykotoxiny a alfatoxiny nebo co a ze se to nesmi :lol:… Tak jsem teda koukala a tak si rikam, jestli teda je to nejaka znama vec a nebo blbost. :think:

Pokud kupuješ kvalitní ořechy, tak by tam toto nemělo být. Tchyně v době těhotenství jedla asi větší svinstvo a tvůj manža žije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.7.22 21:23

@Russet kupuju normalni orechy (hl.kesu) v obchode 🤣 🤣 zadny specialni. Me by tohle teda fakt nenapadlo.

• Citovat
  • Upravit
3424
20.7.22 21:45
@Anonymní píše:
Holky nezabijte me, ale mam dotaz. Jedli jste/jite v tehotenstvi orechy? Mysleno nejak pravidelněji, ne jednou za cas. :) :think: :mrgreen:

JedlY…Ano, jedla jsem vše nač jsem měla chuť :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.7.22 22:00

@Týnka Kikina Nooooo, co na to rict 🤦🏼‍♀️, pekna hrubka 🙏 Dekuju za upozorneni :srdce:

• Citovat
  • Upravit
9292
20.7.22 22:16

Ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
20.7.22 22:23

Horší svinstva jsem jedla v těhotenství..měla jsem sushi :oops: ale prej ten noro vir se nedá tady chytnout když je úprava ze maso před naservirovanim hluboce -18C zmrazi. a neodolala jsem krevetam(ale ty aspoň byly vařené)..ale za to sushi jsem si to vyzrala, začalo mne bolet břicho a vytrestala jsem se jestli náhodou jsem něco nechYtla kvalitně. Pak už jsem od 19tt si dala pokoj :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí