Bolestivé pohyby 22tt

Anonymní
20.7.22 19:17

Bolestive pohyby 22tt

Ahojky, momentálně jsem na konci 22tt a již několik dní mě večer trápí (asi) bolestivé pohyby. Miminko cítím už více jak týden, většinou v klidu v leže nebo v sede.
Když ležím na zádech a mimco mě kope dole v podbřišku, vždycky mě tam tak zvláštně pichne. Může to být, že se zrovna trefuje do mocaku? Když ho cítím na jiných místech výš v okoli pupíku, tak to neboli vůbec. Mám se bát? Na kontrolu jdu 29.7 :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3032
20.7.22 19:28

To tě spíše bolí děloha nebo tak. Miminko nemá takovou sílu, aby tě koplo bolestivě do močového měchýře.. vždyť ma okolo půl kila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
20.7.22 21:49
@Anonymní píše:
Ahojky, momentálně jsem na konci 22tt a již několik dní mě večer trápí (asi) bolestivé pohyby. Miminko cítím už více jak týden, většinou v klidu v leže nebo v sede.
Když ležím na zádech a mimco mě kope dole v podbřišku, vždycky mě tam tak zvláštně pichne. Může to být, že se zrovna trefuje do mocaku? Když ho cítím na jiných místech výš v okoli pupíku, tak to neboli vůbec. Mám se bát? Na kontrolu jdu 29.7 :nevim:

Taky jsem to tak dnes měla (23tt)Těhotná jsem podruhé, tak už vím a i přes to, že je tak malinké je to posledních pár dní fakt něco…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
20.7.22 22:25

Ahoj měla jsem bolestivé pohyby úplně dole asi jak se otáčela hlavičkou. Četla jsem že to může být otok jak Mimi roste. Pak to nejednou přestalo. Na kontrole mi doktor řekl že je Mimi posunuté hlavičkou do strany, do boku. A proto mě to už nebolelo. Teď jsem 30 tý týden a pohyby nebolí a hýbe se hodně 🙄 🙂 Ale když mě břicho zabolí tak změním polohu, prostě to Mimi se mnou takhle komunikuje a řekne si že se mu ta poloha nelíbí. Teď by se už ani na zádech nemělo moc ležet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí