Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Omlouvam se, jsem zakladatelka diskuse, leta jsem jen tak nakukovala
ted jsem se konecne zaregistrovala.
Taky to teď řešíme, vypadá to, že zvítězí Ikea - přeceš jenom už vím, co můžu čekat. Jen ještě váhám, protože nemají přesně ty dvířka, jaké si představuju, nad variantou -korpus Ikea s dvířka od truhláře s tím, že by to i zkompletoval. Ten náš má totiž montáže pro Ikeu jako vedlejšák. Poradím se s ním a dám vědět.
Tak to buď ráda, že jste žádný porblém neměli my jsme ho měli a Oresi dělali mrtvého bouka. Četla jsi si jejci smlouvu co se vztahuje na reklamaci? Tam se totiž nevztahuje vůbec nic. Jsou to smějdi. Už nikdy více!!! A jinak se říká: „na každém šprochu pravdy trochu“ takže lidi co píší recenzi na stránkách oresi ji určitě nepíší jen tak ze srandy. ![]()
My máme oresi kuchyň už skoro rok a jsme maximálně spokojeni.Mám krásnou velkou kuchyň,za krásný peníze,montovali jsme si sami,není to těžký,manžela to bavilo a taky jsme nějakou tu kačku ušetřili.Taky nás někteří odrazovali,ale já jsem moc spokojená a jsem ráda,že jsme do toho šli.
u velkých firem platíte velkou cenu za jejich kuchynské studia, které mají v každém druhém hyper super.. a to někdo musí zaplatit… jinak, u stolaře počítejte cenu cca 10 - 15OOO korun za metr2 kuchyně.. výsuvy se daj pořídít blum, ty maj doživotní záruku… ono to není těžký vypočítat, kolik by měla kuchyn stát- metr lamina je za cca 300 korun, cenu spotřebičů zjistíte na netu, levněji je stejně neseženete a se stolařem se dá domluvit na dobré ceně, částečně i bez dph.. jak je kdo přístupný.. u nás stála kuchyn v Koryně 260 tisíc, u stolaře 130 včetně spotřebičů, skel, montáže, ledviny atd… záruka v poho, ted mi měnil výsuvy na horní skříňky.. prostě- já jsem zase spokojenej s místním truhlářem- dal jsem mu práci, zaplatil mu až budu zase něco potřebovat tak vím, na koho se můžu obrátit,,..
MAM KUCHN Z ORESI 3 ROKY A JSEM VELMI NESPOKOJEN!! ZA 3 ROKY 17 REKLAMACI!!!!! OPAKOVANĚ SE ODLEPOJE FOLIE Z DVIŘEK A BOBTNA PRACOVNI DESKA. KDYBYCH VĚDĚL ŽE VYROBCI JSOU POLACI, NIKDY BYCH DO TOHO NEŠEL. REKLAMACE JIM TRVAJI 2 MĚSICE!!
TOTO JE PRAVDIVY NAZOR NESPOKOJENEHO ZAKAZNIKA.
NIKOMU OPRAVDU NEDOPORUČUJI!!
Ano, souhlasím. Mám dokonce známého v Oresi a tak se mi stěžuje na to samé, mají opravdu problémy s tím najít dobrého externího spolupracovníka. Montáže provádí externí firmy, některé jsou skvělé, jiné ne. Většinou pokud si lidi stěžují tak firmu vyhodí a hledají jinou. Bohužel to na ně vrhá zbytečně špatné světlo za něco za co vlastně nemohou. Já od nich kuchyni mám a jsem moc spokojená, montovali jsme si ji sami s manželem.
Já doporučuji Ikeu, designerka nám navrhla velkou kuchyni i s jídelnou a obývákem. Návrh stál 7,000,– a na zařízení jsem ušetřila.
všechen nábytek mně stál 70,000,– Manča
Po osmi letech používání musím vyměnit kuchyňskou linku.Spodní skříně se rozpadají-3X odstavená kvůli malování a výměně vodovodní baterie.Od běžného vytírání se rozpadají boční desky skříněk,neustále lepím rozebírací zásuvky a fólie na dvířkách se odlepují.
Nedoporučuji,je to neleštěná bída a také si myslím,že předražená.
Linka stála cca před deseti lety 24000,–
Ahoj Oresi nebrat!!! Jsou to Poláci mají nízcké ceny protože mají nekvalitní materiál a kování. Proto ty ceny jsou tak nízké!!!! Pracuji v kuchyních už několik let a mám hodně recenzí od lidí. Pokud by jsi chtěla návrh na kuchyň můžu ti zpracovat zdarma ve 3D programu a můžu přidat i cenovou nabídku. Pokud by jsi měla zájem písni na jindra.spur@seznam.cz
Ahojky Jindřiška
Ahoj Jindřiško, před týdnem jsme byli v Oresi nechat si udělat návrh kuchyně. Kování používají Blum (rakouská firma, doživotní záruka) nebo Hettich (německá firma). Opravdu tomu rozumíš? A nebo se snažíš odradit a přebrat potencionální klientelu Oresi.
@Jirka 2 píše:
Ahoj Jindřiško, před týdnem jsme byli v Oresi nechat si udělat návrh kuchyně. Kování používají Blum (rakouská firma, doživotní záruka) nebo Hettich (německá firma). Opravdu tomu rozumíš? A nebo se snažíš odradit a přebrat potencionální klientelu Oresi.
Nikoho se nesnažím odradit. Já jen vím co nám naši zákazníci kteří si nechali udělat kuchyň u Oresi sami říkali. Dokonce jsme si tam schválně šla nechat udělat návrh na kuchyň. Ale pokud jde o kování ano řeknou vám, že s jedná o kování Blum a Hettich jenže odlehčená verze kování. Což znamená, že u výklopů místo klasického kování které je vybaveno zdvihači tak u odlehčeného jsou vloženy písty. To stejné u výsuvů Hettich originál u Blum mají osvědčené kolečkové vedení ve 4 směrech a dynamickou nosnost 40 kg a 60 kg s vysokou stabilitou a velmi dobrými hodnotami svěšení a odlehčená část má pouze nosnost cca 30 kg s pojezdy jsou bez krytí v drážkách. Také materiály který používají jsou jiné než klasické. Každý stolař používá na výrobu lamino o šíři 160mm Oresi používá 120mm - 140mm což znamená, že kování v laminu není zapuštěno celé a má tendence vypadávat. Nevěřila bych tomu pokud bych sama neviděla na prodejnách jak kuchyně vypadají. Esteticky jsou velice pěkné, barevná sladěnost, ale kvalita je opravdu velmi nízká. Proto jsou ceny kuchyní Oresi tak nízké.
Nechci nikoho odrazovat jen říkám svůj názor. Někdo je s kuchyní spokojený někdo zase ne. 100 lidí - 100 názorů
Mám kuchyň Oresi 5 let a jsem spokojená, byla teda drahá stála 50 tis. + spotřebiče takže celkem 100 tis. ale fakt super