Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Já jsem se nedala odradit, koupila jsem na doporučení přátel, neměla jsem problémy a jsem moc spokojená.
My koukali na Oresi, ale nakonec jsme si nechali udělat od truhláře stejnou, jaká je v Ikei ![]()
Prej nehleďte na recenze ![]()
Pokud je Oresi tak skvělá jak popisuješ, určitě budou dobré recenze převažovat.
Já už bych dnes bez přečtení recenzí nešla ani do nového fénu.
@slsh píše:
Pokud se budeme bavit o dané cenové relaci, tak v této hladině neexistuje méně kvalitnější kuchyň. Oresi totiž neumí nic jiného než vekslit a blbnout lidi reklamou. Nikdy nic nevyrobyli a opakují se s malou nabídkou a katalogem dlouhou řadu let. Ovšem sedí jim jak jsou lidé v ČR hloupí, tak honem honem do Otřesi.
navic je to sektor, takze jen urcite typy skrinek…neudelaji vam nic na miru jak je potreba ![]()
@admin Jaktoze muze novacek psat anonym? Ja myslela, ze je to mozna az od urciteho poctu prispevku…
Tipuju reklamu.
EDIT admin 22. 7. 15:14 - zjištění podrobností
Zdravím,
momentálně lze přispívat jako anonymní uživatel ihned po registraci, tzn. i oživit diskuzi. Založit samostatné téma anonymně ale je možné až od 100. příspěvku v diskuzi.
Hezký den,
Monika
Kuchyně Koryna nedoporučují, neskutečným způsobem protahují termin dodani kuchyně, až o 2 měsice!
Takže misto 8 tydnu ji obdržime (doufam teda) až za 16 tydnů! Podle smlouvy si za to napočitaji ale nějakou směšnou pokutu… na maily nereagují, solidni jednani z jejich strany to rozhodně neni. Kdybychom to věděli dopředu tak si kuchyň určitě objedname jinde. Škoda
Dost se divím, že se tady řešej ty velké firmy. Pro nás se vzorem nespolehlivosti stal místní truhlář, který nás ukecal, že všechno umí mnohem líp a levněji a že ty velké firmy to dělají nekvalitně. Pak jsme prožili třičtvrtě roku odkladů a výmluv, ve chvíli, kdy už jsme to nechtěli rušit, narostla i cena a po dvou měsících užívání mi včera zůstaly v ruce první dvířka.
Mnohem větší problémy, než se tady popisují, jsem zažila s truhlářem, který byl sice z příbuzenstva, pokud jde o kuchyň, dost nám zavařil. Lepší je asi nebydlet.
Zdravím. Peníze chtějí všechny100 % dopředu před montáží.
Již to je podezřelé, nicméně jsem zaplatil.
Pak udělají návrh, který po realizaci nefunguje.
Navrhují slevy, které neexistují a po zkontrolování u dodavatelů jsou normální ceny.
Na reklamace jsou laxní a reagují pomalu.
LK
Budu je hanit ikdyz od nich kuchyň nemáme.
Přístup na pobočce úplně ve stylu,,co chcete''
Návrh taky za moc nestál.
A o ceně ani nemluvim.
Kuchyně měli pěkné, ale člověka už odradí přístup.
JE to polská kuchyně ne na míru ale sestavená ze sektoru. Problémy s montáží. Cena neodpovídá kvalitě. Zbytečně drahé doplňky.
Pokud se budeme bavit o dané cenové relaci, tak v této hladině neexistuje méně kvalitnější kuchyň. Oresi totiž neumí nic jiného než vekslit a blbnout lidi reklamou. Nikdy nic nevyrobyli a opakují se s malou nabídkou a katalogem dlouhou řadu let. Ovšem sedí jim jak jsou lidé v ČR hloupí, tak honem honem do Otřesi.