Kuchyně Oresi – byli jste spokojení?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
slsh
20.3.13 13:46

chacha

Pokud se budeme bavit o dané cenové relaci, tak v této hladině neexistuje méně kvalitnější kuchyň. Oresi totiž neumí nic jiného než vekslit a blbnout lidi reklamou. Nikdy nic nevyrobyli a opakují se s malou nabídkou a katalogem dlouhou řadu let. Ovšem sedí jim jak jsou lidé v ČR hloupí, tak honem honem do Otřesi.

• Citovat
  • Upravit
mariananovotna
21.3.13 02:12

Doporučuji

Já jsem se nedala odradit, koupila jsem na doporučení přátel, neměla jsem problémy a jsem moc spokojená.

• Citovat
  • Upravit
4263
22.3.13 21:34

My koukali na Oresi, ale nakonec jsme si nechali udělat od truhláře stejnou, jaká je v Ikei :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
21.7.14 15:16

Prej nehleďte na recenze :lol:
Pokud je Oresi tak skvělá jak popisuješ, určitě budou dobré recenze převažovat.
Já už bych dnes bez přečtení recenzí nešla ani do nového fénu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
21.7.14 15:17
@slsh píše:
Pokud se budeme bavit o dané cenové relaci, tak v této hladině neexistuje méně kvalitnější kuchyň. Oresi totiž neumí nic jiného než vekslit a blbnout lidi reklamou. Nikdy nic nevyrobyli a opakují se s malou nabídkou a katalogem dlouhou řadu let. Ovšem sedí jim jak jsou lidé v ČR hloupí, tak honem honem do Otřesi.

navic je to sektor, takze jen urcite typy skrinek…neudelaji vam nic na miru jak je potreba :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
12651
21.7.14 15:19

@admin Jaktoze muze novacek psat anonym? Ja myslela, ze je to mozna az od urciteho poctu prispevku…
Tipuju reklamu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20782
21.7.14 18:55

EDIT admin 22. 7. 15:14 - zjištění podrobností

Zdravím,
momentálně lze přispívat jako anonymní uživatel ihned po registraci, tzn. i oživit diskuzi. Založit samostatné téma anonymně ale je možné až od 100. příspěvku v diskuzi.

Hezký den,
Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.1.15 23:43

Kuchyně Koryna nedoporučují, neskutečným způsobem protahují termin dodani kuchyně, až o 2 měsice! :-( Takže misto 8 tydnu ji obdržime (doufam teda) až za 16 tydnů! Podle smlouvy si za to napočitaji ale nějakou směšnou pokutu… na maily nereagují, solidni jednani z jejich strany to rozhodně neni. Kdybychom to věděli dopředu tak si kuchyň určitě objedname jinde. Škoda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
15.2.15 23:04

truhláři ne!

Dost se divím, že se tady řešej ty velké firmy. Pro nás se vzorem nespolehlivosti stal místní truhlář, který nás ukecal, že všechno umí mnohem líp a levněji a že ty velké firmy to dělají nekvalitně. Pak jsme prožili třičtvrtě roku odkladů a výmluv, ve chvíli, kdy už jsme to nechtěli rušit, narostla i cena a po dvou měsících užívání mi včera zůstaly v ruce první dvířka.

Mnohem větší problémy, než se tady popisují, jsem zažila s truhlářem, který byl sice z příbuzenstva, pokud jde o kuchyň, dost nám zavařil. Lepší je asi nebydlet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.11.19 11:26

Oresi již nikdy

Zdravím. Peníze chtějí všechny100 % dopředu před montáží.
Již to je podezřelé, nicméně jsem zaplatil.
Pak udělají návrh, který po realizaci nefunguje.
Navrhují slevy, které neexistují a po zkontrolování u dodavatelů jsou normální ceny.
Na reklamace jsou laxní a reagují pomalu.
 LK

• Citovat
  • Upravit
30
11.11.19 11:53

Budu je hanit ikdyz od nich kuchyň nemáme.
Přístup na pobočce úplně ve stylu,,co chcete''
Návrh taky za moc nestál.
A o ceně ani nemluvim.
Kuchyně měli pěkné, ale člověka už odradí přístup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.10.20 17:38

ORESI již nikdy

JE to polská kuchyně ne na míru ale sestavená ze sektoru. Problémy s montáží. Cena neodpovídá kvalitě. Zbytečně drahé doplňky.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný