Žehlící prkno pro vysokou postavu

teresa20
31.8.09 12:14

žehlící prkno pro vysokou postavu

Ahoj holky, už nějakou dobu vybírám vhodné žehlící prkno. Doteď žehlím na stole a je to děs, hrozně mě bolí záda. Potřebovala bych určitě výškově nastavitelné (co nejvíc - měřím 183 cm), velkou žehlící plochu a stabilitu. Samozřejmě cenově přijatelné, stavíme, takže peněz není nazbyt :( Děkuji za tipy

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2047
31.8.09 12:44

Ahoj, no tak všechny krom jednoho požadavku splnuje Vileda prkno. Je pro vysoké lidi, plochu má širokou a stabilní je. Akorát už s tou cenou je to horší. Nevim, jakou máš představu, ale stojí kolem 1700kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
31.8.09 12:50
  • Citovat
  • Upravit
2047
31.8.09 13:00

Jo tyhle, já mám VE Comfort viledu. Jsem spokojená, ale ta cena :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
31.8.09 13:34

Já mám toto a jsem s ním maximálně spokojená
http://www.domacky.cz/…7181165.html
Jo a měřím 180 cm :wink: :wink: :wink:

• Citovat
  • Upravit
teresa20
31.8.09 13:43

Souhlasím, ty ceny jsou děs. Jsou ty prkna stabilní nekývou se při žehlení?? Máme doma jedno obyč, ale žehlí se na něm tak šíleně, že jsem se radši vrátila k tomu stolu. Je malé a kýve se, že bych potřebovala ještě jedny ruce na přidržování prkna :lol:

• Citovat
  • Upravit
1283
31.8.09 13:44

ahojky,

já měřím 180 cm a mám viledu. jen nevím přesně kterou, protože to byl svatební dar:) nejvyšší polohu ani nepoužívám, to je i pro mě moc vysoké:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
31.8.09 14:04
madi píše:
Souhlasím, ty ceny jsou děs. Jsou ty prkna stabilní nekývou se při žehlení?? Máme doma jedno obyč, ale žehlí se na něm tak šíleně, že jsem se radši vrátila k tomu stolu. Je malé a kýve se, že bych potřebovala ještě jedny ruce na přidržování prkna :lol:

Prkno je stabilní a bitelné. Malej se mi po něm pořád šplhá a nic to s nim neudělá. Kvalita je drahá :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
31.8.09 15:48

Holky, a je nutné k Viledě přikupovat ten potah nebo se dá žehlit i bez něj?

• Citovat
  • Upravit
2857
31.8.09 16:11

Ahoj

mám taky Viledu (další potah není nutný -nebo my aspon nemáme - krom toho že je prkno celkově větší - oproti těm levným (dřív jsem měla jakési co stálo kolem 500 a byly to vyhozené peníze - i na rovné plovoucí podlaze nebylo stabilní a hlavně mělo malou žehlící plochu - takže po roce letělo akoupil ajsem drahou viledu a mám ho už 5 tý rok - drží nádherně, a žehlí na něm i manžel se 190 cm - a nemusí se hrbit .

V tomto případě se opravdu potvrzuje „laciné dvakrát placené“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
31.8.09 16:59

Maka, souhlas :-) Asi půjdu do té Viledy.. Jinak teda koukám, můj manžel by mi maximálně to prkno složil, ale žehličku bych mu nepůjčila :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
2047
31.8.09 19:42

Myslím, že jsi se rozhodla správně :wink: . Je tam i zásuvka na žehličku, pokud žehlíš u tv a nemáš blízko zasuvku. Pro mě velice přijemná věc :lol:
Jak psala Maka, tak potah druhý není nutný. Mamka si kupavala prkno (nevim jakou značku), stálo tisíc korun a po pulroce se ji rozjelo na všechny strany :roll:

Tak tak , laciné dvakrát placené......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
1.9.09 10:49

Taky se hlásím jako spokojený uživatel Viledy. Já mám tedy to levnější
VE ECO žehlící prkno Vileda a spokojená jsem taky. Je dostatečně široké, vysoké i stabilní. Prostě super.

Předtím jsem dostala od mamky nějaké obyčejné, které se kývalo na všechny strany a po roce užívání se mi zkroutilo, že na něm nešlo žehlit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
4.9.09 15:31

Tak mi dneska pošťačka přivezla Viledu Comfort. Děda sice brblal něco o drahých krámech, na které „máme“ při stavění :D . Ale co.Vyzkoušela jsem ho na koberci a na lině a tam asi sedí líp. Tak jdu na to, konečně už mě (snad :D )nebudou bolet záda

• Citovat
  • Upravit
Pastellka
30.7.12 17:44

Zdravím všechny a přeji krásné léto :)
Potřebovala bych poradit kde sehnat prkno pro vysoké lidi, čtu si vaše příspěvky a odkazy, ale bohužel výška prkna 100cm je pro mě malá, potřebovala bych tak 120 cm, nevíte kde by se dala sehnat?
Předem moc děkuji.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný