Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, no tak všechny krom jednoho požadavku splnuje Vileda prkno. Je pro vysoké lidi, plochu má širokou a stabilní je. Akorát už s tou cenou je to horší. Nevim, jakou máš představu, ale stojí kolem 1700kč.
Jo tyhle, já mám VE Comfort viledu. Jsem spokojená, ale ta cena ![]()
Já mám toto a jsem s ním maximálně spokojená
http://www.domacky.cz/…7181165.html
Jo a měřím 180 cm
![]()
Souhlasím, ty ceny jsou děs. Jsou ty prkna stabilní nekývou se při žehlení?? Máme doma jedno obyč, ale žehlí se na něm tak šíleně, že jsem se radši vrátila k tomu stolu. Je malé a kýve se, že bych potřebovala ještě jedny ruce na přidržování prkna ![]()
ahojky,
já měřím 180 cm a mám viledu. jen nevím přesně kterou, protože to byl svatební dar:) nejvyšší polohu ani nepoužívám, to je i pro mě moc vysoké:)
madi píše:
Souhlasím, ty ceny jsou děs. Jsou ty prkna stabilní nekývou se při žehlení?? Máme doma jedno obyč, ale žehlí se na něm tak šíleně, že jsem se radši vrátila k tomu stolu. Je malé a kýve se, že bych potřebovala ještě jedny ruce na přidržování prkna
Prkno je stabilní a bitelné. Malej se mi po něm pořád šplhá a nic to s nim neudělá. Kvalita je drahá ![]()
Holky, a je nutné k Viledě přikupovat ten potah nebo se dá žehlit i bez něj?
Ahoj
mám taky Viledu (další potah není nutný -nebo my aspon nemáme - krom toho že je prkno celkově větší - oproti těm levným (dřív jsem měla jakési co stálo kolem 500 a byly to vyhozené peníze - i na rovné plovoucí podlaze nebylo stabilní a hlavně mělo malou žehlící plochu - takže po roce letělo akoupil ajsem drahou viledu a mám ho už 5 tý rok - drží nádherně, a žehlí na něm i manžel se 190 cm - a nemusí se hrbit .
V tomto případě se opravdu potvrzuje „laciné dvakrát placené“…
Maka, souhlas
Asi půjdu do té Viledy.. Jinak teda koukám, můj manžel by mi maximálně to prkno složil, ale žehličku bych mu nepůjčila
![]()
Myslím, že jsi se rozhodla správně
. Je tam i zásuvka na žehličku, pokud žehlíš u tv a nemáš blízko zasuvku. Pro mě velice přijemná věc ![]()
Jak psala Maka, tak potah druhý není nutný. Mamka si kupavala prkno (nevim jakou značku), stálo tisíc korun a po pulroce se ji rozjelo na všechny strany ![]()
Tak tak , laciné dvakrát placené......
Taky se hlásím jako spokojený uživatel Viledy. Já mám tedy to levnější
VE ECO žehlící prkno Vileda a spokojená jsem taky. Je dostatečně široké, vysoké i stabilní. Prostě super.
Předtím jsem dostala od mamky nějaké obyčejné, které se kývalo na všechny strany a po roce užívání se mi zkroutilo, že na něm nešlo žehlit.
Tak mi dneska pošťačka přivezla Viledu Comfort. Děda sice brblal něco o drahých krámech, na které „máme“ při stavění
. Ale co.Vyzkoušela jsem ho na koberci a na lině a tam asi sedí líp. Tak jdu na to, konečně už mě (snad
)nebudou bolet záda
Zdravím všechny a přeji krásné léto ![]()
Potřebovala bych poradit kde sehnat prkno pro vysoké lidi, čtu si vaše příspěvky a odkazy, ale bohužel výška prkna 100cm je pro mě malá, potřebovala bych tak 120 cm, nevíte kde by se dala sehnat?
Předem moc děkuji.
Ahoj holky, už nějakou dobu vybírám vhodné žehlící prkno. Doteď žehlím na stole a je to děs, hrozně mě bolí záda. Potřebovala bych určitě výškově nastavitelné (co nejvíc - měřím 183 cm), velkou žehlící plochu a stabilitu. Samozřejmě cenově přijatelné, stavíme, takže peněz není nazbyt
Děkuji za tipy