Nejsem schopná dosáhnout orgasmus 9 měsíců po porodu

Anonymní
17.10.11 11:58

Orgasmus po porodu

Milé maminky,

Předně se omlouvám za anonymní příspěvek. K věci. Poslední dobou mě dost trápí jeden problém. Nejsem schopná dosáhnout orgasmu. Chuť na sex ale mám. jsem 9 měsíců po porodu, několik měsíců nekojím, cyklus mám pravidelný.
Před porodem jsem tento problém neměla, nerozumím tomu. Bohužel nejsem schopná dosáhnout vyvrcholení ani vlastní svépomocí.
Je pravda, že se cítím přepracovaná, unavená, vyřízená, syna mám neustále „za zadkem“, když usne, čekám, kdy se probudí. Cítím se v neustálém stresu. Na sex s partnerem nemáme dostatek prostoru.
Napadlo mě, jestli nemám povolené pánevní dno, cviky moc pravidelně necvičím. Na prohlídce po šestinedělí mi byli předepsány nějaké regenerační čípky.

Věřím, že některé maminky ztratili chuť úplně, stejně tak jsou maminky, které problém nemají. K těmto maminkám ovšem svůj dotaz nesměřuji.

Měla jste některá po porodu stejný problém? Jak dlouho jste se s tím potýkala a co vám pomohlo?

Děkuji za případně odpovědi, postřehy, nápady.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1626
17.10.11 12:10

ahoj, tak tím ‚povoleným‘ pánevním dnem to být může. Taky mi (půl roku po porodu) připadá, že mám svaly trochu povolené, nicméně gyndr říkal, že je vše v pořádku, přítel si na nic nestěžuje, tak jim budu věřit. Moc ti neporadím, protože osobně jsem samotným stykem orgasmu nikdy nedosáhla, ale při dráždění poštěváčku mi to problém nedělá ani po porodu. Tobě i tohle problém dělá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.10.11 12:12
eVerča píše:
ahoj, tak tím ‚povoleným‘ pánevním dnem to být může. Taky mi (půl roku po porodu) připadá, že mám svaly trochu povolené, nicméně gyndr říkal, že je vše v pořádku, přítel si na nic nestěžuje, tak jim budu věřit. Moc ti neporadím, protože osobně jsem samotným stykem orgasmu nikdy nedosáhla, ale při dráždění poštěváčku mi to problém nedělá ani po porodu. Tobě i tohle problém dělá?

Bohužel dělá.

• Citovat
  • Upravit
TessAg
17.10.11 12:21

nemůže to být opravdu jen „psychicky“… :-( ?
Zkusila bych pořešit s gynekologem…

• Citovat
  • Upravit
1366
17.10.11 12:22

ahoj píšeš, že na sex nemáte dostatek prostoru, není to teda tím, že se nedokážeš dostatečně uvolnit a odreagovat? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
17.10.11 12:57

Taky myslím, že to bude tím, že se nedokážeš při sexu „vypnout“ a nemyslet na malýho. Když má Terka svůj den a v noci se budí, tak taky nejsem schopná skoro ničeho a pořád mám nastražený uši, jestli nevolá nebo nejde. :cert: A to pak stojí za prd. A i manža nemá rád, když pořád odbíhám za malou. :zed: Zkuste třeba malého dát k babičce aspoň na hodinku nebo tak a chvíli na něj nemyslet a myslet jen na sebe a svoje libido. Když nekojíš, tak je to v pohodě a může ti ho pohlídat třeba kamarádka když bude po obědě spát nebo tak, nevím jak manža je doma. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšanda26
17.10.11 13:37

Měla jsem podobný problém, Mudra mi tehdy mi říkala že to může to mít spoustu příčin. Hormony, stres, únava nebo to povolené pánevní dno, taky říkala že to může mít souvislost s porodem (byla jsem potrhaná tak že mě sešívali ještě 2 hodiny v narkóze). Nakonec stačilo změnit antikoncepci (brala jsem tu co se může při kojení) a libidlo bylo zpátky. Držím ti pěsti, taky jsem z toho byla špatná. Mimochodem pokud jsem utahaná, taky za moc nestojím :oops:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.10.11 14:34

Moc vám všem děkuji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení