Originální dárek z lásky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
21.1.15 15:08

Originální dárek z lásky

Ahooj všem
Potřebuji poradit co za dárek příteli k narozeninám. Chtěla bych něco originálního a hlavně něco z lásky. Nemá někdo nějaký originální nápad? :palec: :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4984
21.1.15 15:15

Sem muzi dala vlastnorucne vyrabene poukazy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
21.1.15 15:17

Vyber mu něco zde: http://www.albi.cz/…pro-dospele/. Myslím, že se pobavíte oba dva a bude to i originální.

• Citovat
  • Upravit
alli_li
21.1.15 15:27

Pro manzela z lasky jsem vyrabela ci kupovala vzdy originalni darky - dle situace, moznosti a taky dle jeho tajnych prani.
Ma plno konicku, takze obcas neco utrousil co.by se libilo, pak ho potesilo to, ze jsem si pamatovala.

Z vyrobenych - kolaz fotek napric celym nasim vztahem (seznameni, prvni dovolena, prvni let ve vrtulniku, svatba, prvni dovca u more, deti.)
Z tech kupovanych ho dostali boty na lyze (ja nelyzuji, ale tak. dlouho jsem nad tim sedela a koumala, az jsem vybrala luxusni a kvalitni, ktery on sam by si nekoupil)
Naposled k narozeninam napr. dostal obraz (muj akt) a brozurku voucheru (mych vymyslenych, ktere ho potesi:-)

• Citovat
  • Upravit
2515
21.1.15 15:28

Koupila jsem plechovku, do které jsem udelala listecky, a na kazdem bylo něco co mu splnim kdykoli si listek vytahne. Treba obejmuti, sex :), skrabani na zadech, skvela vecere, masaz, nebo ze vypadnu na cely den pryc at ma klid :))) melo to uspech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
21.1.15 15:54

Žádný dárek nebude z lásky, pokud ti ho vymyslí někdo cizí na internetu… ty jediná znáš svého přítele, tak si trochu potrap hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
21.1.15 15:58

Taky ruzne poukazky. Na vecer v hospode, sex, volnou sobotu, veceri, party u nas s tim, ze vse obstaram ja, pak nekolik jokeru (to si mohl vybrat co chce)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
21.1.15 16:04

Tak já jsem manželovi kupovala vždy to co jsem věděla že chce..Rád vaří, takže cokoliv do kuchyně, kuchařku, nůž, kvalitní mlýnek na pepř atd., miluje masáže a škrabkání a tak, takže jsem mu koupila takové to drbátko do vlasů, teď na vánoce masážní olejíček a jinak mu dávám pitominky z lásky pořád (do kapsy od monterek 2 nějaké dobrůtky a lísteček že ho miluju, nebo mu do ledničky nachystám svačinku a něco k tomu napíšu a tak, mě to hrozně baví a myslím že je to nejlepší vyjádření:)) Přes den na sebe nemáme moc čas, práce, děti, různé problémy a tak když si to navzájem uděláme jednou do měsíce tak to hrozně potěší :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
710
21.1.15 16:29

@Kačulindaa ahoj já manželovi k narozeninám dala přívěsek na krk s vyrytou fotografií mrkni na www.placatice.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1232
21.1.15 16:56

@Kačulindaa

svého přítele znáš jen Ty nejlépe, co Ti máme poradit, každá to máme jinak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1232
21.1.15 16:58
@Karleon píše: Žádný dárek nebude z lásky, pokud ti ho vymyslí někdo cizí na internetu… ty jediná znáš svého přítele, tak si trochu potrap hlavu.

teď jsem to také napsala. :) Nechápu, opravdu nechápu takové otázky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
21.1.15 17:12

Ja davala priteli zavarovaci sklenici s 365 listecky- veci, ktere na nem miluju nebo nase spolecne vzpominky :) poctive kazdy den jeden odebira a mel z toho uprimnou radost :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
22.1.15 12:59

Já dávám manželovi vždy dárek podle toho, do čeho je momentálně zblázněný. Jednou je blázen do rybaření, tak jsem kupovala dárek v rybářských potřebách, jindy měl období, že doma něco kutil, tak jsem kupovala nářadí, naposledy se snažil uchovat nám nějak všechny fotografie, které jsou v počítači, tak jsem mu koupila pamět do počítače (externí harddisk). Každý dárek od tebe bude z lásky a přítel bude mít určitě radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
6.9.18 09:01

Holky znáte pěstitelské dárky? Často bývá vypěstuj si čtyřlístek. Já jsem dostala vypěstuj si kávu a víno, ale narazila jsem i na vypěstuj si peníze. Mohl by to být vtipný dárek, ale hrozně by mě zajímalo co vyroste? Víte některá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný