Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahooj všem
Potřebuji poradit co za dárek příteli k narozeninám. Chtěla bych něco originálního a hlavně něco z lásky. Nemá někdo nějaký originální nápad?
![]()
Vyber mu něco zde: http://www.albi.cz/…pro-dospele/. Myslím, že se pobavíte oba dva a bude to i originální.
Pro manzela z lasky jsem vyrabela ci kupovala vzdy originalni darky - dle situace, moznosti a taky dle jeho tajnych prani.
Ma plno konicku, takze obcas neco utrousil co.by se libilo, pak ho potesilo to, ze jsem si pamatovala.
Z vyrobenych - kolaz fotek napric celym nasim vztahem (seznameni, prvni dovolena, prvni let ve vrtulniku, svatba, prvni dovca u more, deti.)
Z tech kupovanych ho dostali boty na lyze (ja nelyzuji, ale tak. dlouho jsem nad tim sedela a koumala, az jsem vybrala luxusni a kvalitni, ktery on sam by si nekoupil)
Naposled k narozeninam napr. dostal obraz (muj akt) a brozurku voucheru (mych vymyslenych, ktere ho potesi:-)
Koupila jsem plechovku, do které jsem udelala listecky, a na kazdem bylo něco co mu splnim kdykoli si listek vytahne. Treba obejmuti, sex
, skrabani na zadech, skvela vecere, masaz, nebo ze vypadnu na cely den pryc at ma klid
melo to uspech
Žádný dárek nebude z lásky, pokud ti ho vymyslí někdo cizí na internetu… ty jediná znáš svého přítele, tak si trochu potrap hlavu.
Taky ruzne poukazky. Na vecer v hospode, sex, volnou sobotu, veceri, party u nas s tim, ze vse obstaram ja, pak nekolik jokeru (to si mohl vybrat co chce)
Tak já jsem manželovi kupovala vždy to co jsem věděla že chce..Rád vaří, takže cokoliv do kuchyně, kuchařku, nůž, kvalitní mlýnek na pepř atd., miluje masáže a škrabkání a tak, takže jsem mu koupila takové to drbátko do vlasů, teď na vánoce masážní olejíček a jinak mu dávám pitominky z lásky pořád (do kapsy od monterek 2 nějaké dobrůtky a lísteček že ho miluju, nebo mu do ledničky nachystám svačinku a něco k tomu napíšu a tak, mě to hrozně baví a myslím že je to nejlepší vyjádření:)) Přes den na sebe nemáme moc čas, práce, děti, různé problémy a tak když si to navzájem uděláme jednou do měsíce tak to hrozně potěší ![]()
@Kačulindaa ahoj já manželovi k narozeninám dala přívěsek na krk s vyrytou fotografií mrkni na www.placatice.cz
svého přítele znáš jen Ty nejlépe, co Ti máme poradit, každá to máme jinak ![]()
@Karleon píše: Žádný dárek nebude z lásky, pokud ti ho vymyslí někdo cizí na internetu… ty jediná znáš svého přítele, tak si trochu potrap hlavu.
teď jsem to také napsala.
Nechápu, opravdu nechápu takové otázky.
Ja davala priteli zavarovaci sklenici s 365 listecky- veci, ktere na nem miluju nebo nase spolecne vzpominky
poctive kazdy den jeden odebira a mel z toho uprimnou radost ![]()
Já dávám manželovi vždy dárek podle toho, do čeho je momentálně zblázněný. Jednou je blázen do rybaření, tak jsem kupovala dárek v rybářských potřebách, jindy měl období, že doma něco kutil, tak jsem kupovala nářadí, naposledy se snažil uchovat nám nějak všechny fotografie, které jsou v počítači, tak jsem mu koupila pamět do počítače (externí harddisk). Každý dárek od tebe bude z lásky a přítel bude mít určitě radost.
Holky znáte pěstitelské dárky? Často bývá vypěstuj si čtyřlístek. Já jsem dostala vypěstuj si kávu a víno, ale narazila jsem i na vypěstuj si peníze. Mohl by to být vtipný dárek, ale hrozně by mě zajímalo co vyroste? Víte některá?