Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj všem, u nás ve školce se začíná rozmáhat pořádání dětských oslav, na tu první jsme dárek vymysleli a zajistili vcelku bez problémů, ale teď má jít na druhou-nebude doma, ale v hale se skákacím hradem.Co přinést jako vhodný dárek pro kluka, kterého-ani jeho rodiče neznáme??? Nějakou maličkost, co potěší a neurazí? Děkuju za tipy. Jsem zoufalá, včera jsem strávila část pracovního dne prohlížením internet. hračkářství a nic…nevím zda má rád auta, letadla nebo lodě, z našeho kloučka jsem také nic nedostala
oslavu neutajíme, děti o ní ve školce mluví a ten náš samo chce jít.
Ahoj, u nas se ted taky nejak rozmahaji tyto oslavy…ted na posledni, tak jsme klucinovi(slavil teda uz 6) koupili mensi auto na postaveni z lega a čokoládu.
To ani tve dite nezna oslavence?? Ja jsem treba rekla synovi, at se oslavence ve skolce zepta, co by mu udelalo radost…oslavenec rekl, ze cokoliv
takze nam moc nepomohl.
Auticko, male zviratko z tvrde gumy, tiskatko s obrazkem ci pocatecnim pismenem jmena, balicek modeliny, nejake hezke pexeso…
Urcite nic nakladneho, deti oceni nekdy vic drobnost nez drahy darek
Byli jsme teď na oslavě 5. narozenin 2×. Pokaždé jsem koupila knihu - jednou o vesmíru, jednou Jak fungují stroje od nakladatelství Mladá fronta - ta měla tedy velký úspěch.
Nebo teď čteme s čerstvě pětiletým synem Martin Sodomka: Jak si postavit auto. Vedle by člověk asi nesáhl ani s nějakým atlasem pro děti. Pokud ale vůbec nevíš, jakékoli auto URČITĚ potěší. ![]()
A já jsem si říkala, jak e to brzy ve 2. třídě zvát na takovéto oslavy a ono ne. Jinak bych koupila nějaké maličké lego a k tomu kvalitní čokoládu.
@Pajule22 píše:
Ahoj, u nas se ted taky nejak rozmahaji tyto oslavy…ted na posledni, tak jsme klucinovi(slavil teda uz 6) koupili mensi auto na postaveni z lega a čokoládu.
To ani tve dite nezna oslavence?? Ja jsem treba rekla synovi, at se oslavence ve skolce zepta, co by mu udelalo radost…oslavenec rekl, ze cokolivtakze nam moc nepomohl.
Náš oslavence zná, chodí spolu do školky, ale není schopen se ho zeptat(našemu jsou 4 a půl. Maminky jsem se zeptala hned jak mi předávala pzvánku a ta mávla rukou a řekla že nic ![]()
@Levandule121 píše:
Byli jsme teď na oslavě 5. narozenin 2×. Pokaždé jsem koupila knihu - jednou o vesmíru, jednou Jak fungují stroje od nakladatelství Mladá fronta - ta měla tedy velký úspěch.Nebo teď čteme s čerstvě pětiletým synem Martin Sodomka: Jak si postavit auto. Vedle by člověk asi nesáhl ani s nějakým atlasem pro děti. Pokud ale vůbec nevíš, jakékoli auto URČITĚ potěší.
Taky mě to napadlo, na pozvánce má takové zelené „fáro“…dneska toho mají v hračkářství spousty.
Také se mi hodně líbilo toto: http://www.space4kids.cz/…5-let-djeco/. Je tam sice psané od 7 let, ale podle mě to je s dopomocí rodičů pro pětileté dítě OK. A mají to i v holčičí verzi. ![]()
@Levandule121 píše:
Také se mi hodně líbilo toto: http://www.space4kids.cz/…5-let-djeco/. Je tam sice psané od 7 let, ale podle mě to je s dopomocí rodičů pro pětileté dítě OK. A mají to i v holčičí verzi.
to vypadá zajímavě-děkuji ![]()
@vonkova.v Snažím se, zrovna dneska náš syn také rozdával ve školce pozvánky. Tak abych pomohla aspoň vám, když mě bude 10 jiných rodičů proklínat. ![]()
My nedávno kupovali k narozkám 6. letému keramické prasátko - pokladničku, které si obdarovaný musel nejdříve vybarvit přiloženými barvami.
Tak oslava už je za námi. Nakonec se mi podařilo odchytit maminku a zeptat se jí na tip, kupovali jsme čokoládu-milku, sušenky s milkou, přidali jsme nějaké lízátka a lipa a náš synek vybral pexeso, chtěli jsme auta, ale víc se mu líbila abeceda
Všem děkuji za rady a tipy a přeji krásný den
@vonkova.v Tak vida, nakonec se to vyřešilo. Dík za info.
Ráda jsem si přečetla, jak to dopadlo.