Dárek na oslavu-5.letý klučina

138
21.1.15 13:11

Dárek na oslavu-5.letý klučina

Ahoj všem, u nás ve školce se začíná rozmáhat pořádání dětských oslav, na tu první jsme dárek vymysleli a zajistili vcelku bez problémů, ale teď má jít na druhou-nebude doma, ale v hale se skákacím hradem.Co přinést jako vhodný dárek pro kluka, kterého-ani jeho rodiče neznáme??? Nějakou maličkost, co potěší a neurazí? Děkuju za tipy. Jsem zoufalá, včera jsem strávila část pracovního dne prohlížením internet. hračkářství a nic…nevím zda má rád auta, letadla nebo lodě, z našeho kloučka jsem také nic nedostala :( oslavu neutajíme, děti o ní ve školce mluví a ten náš samo chce jít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
50145
21.1.15 13:14

Koupila bych auto nebo Lego, to más u nás úspěch vždycky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
21.1.15 13:16

Ahoj, u nas se ted taky nejak rozmahaji tyto oslavy…ted na posledni, tak jsme klucinovi(slavil teda uz 6) koupili mensi auto na postaveni z lega a čokoládu.
To ani tve dite nezna oslavence?? Ja jsem treba rekla synovi, at se oslavence ve skolce zepta, co by mu udelalo radost…oslavenec rekl, ze cokoliv :D takze nam moc nepomohl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
21.1.15 13:20

Auticko, male zviratko z tvrde gumy, tiskatko s obrazkem ci pocatecnim pismenem jmena, balicek modeliny, nejake hezke pexeso…
Urcite nic nakladneho, deti oceni nekdy vic drobnost nez drahy darek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
21.1.15 13:23

Byli jsme teď na oslavě 5. narozenin 2×. Pokaždé jsem koupila knihu - jednou o vesmíru, jednou Jak fungují stroje od nakladatelství Mladá fronta - ta měla tedy velký úspěch. ;-) Nebo teď čteme s čerstvě pětiletým synem Martin Sodomka: Jak si postavit auto. Vedle by člověk asi nesáhl ani s nějakým atlasem pro děti. Pokud ale vůbec nevíš, jakékoli auto URČITĚ potěší. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
21.1.15 13:23

A já jsem si říkala, jak e to brzy ve 2. třídě zvát na takovéto oslavy a ono ne. Jinak bych koupila nějaké maličké lego a k tomu kvalitní čokoládu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
21.1.15 13:32
@Pajule22 píše:
Ahoj, u nas se ted taky nejak rozmahaji tyto oslavy…ted na posledni, tak jsme klucinovi(slavil teda uz 6) koupili mensi auto na postaveni z lega a čokoládu.
To ani tve dite nezna oslavence?? Ja jsem treba rekla synovi, at se oslavence ve skolce zepta, co by mu udelalo radost…oslavenec rekl, ze cokoliv :D takze nam moc nepomohl.

Náš oslavence zná, chodí spolu do školky, ale není schopen se ho zeptat(našemu jsou 4 a půl. Maminky jsem se zeptala hned jak mi předávala pzvánku a ta mávla rukou a řekla že nic :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
21.1.15 13:33
@Levandule121 píše:
Byli jsme teď na oslavě 5. narozenin 2×. Pokaždé jsem koupila knihu - jednou o vesmíru, jednou Jak fungují stroje od nakladatelství Mladá fronta - ta měla tedy velký úspěch. ;-) Nebo teď čteme s čerstvě pětiletým synem Martin Sodomka: Jak si postavit auto. Vedle by člověk asi nesáhl ani s nějakým atlasem pro děti. Pokud ale vůbec nevíš, jakékoli auto URČITĚ potěší. ;-)

Taky mě to napadlo, na pozvánce má takové zelené „fáro“…dneska toho mají v hračkářství spousty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
21.1.15 13:43

Také se mi hodně líbilo toto: http://www.space4kids.cz/…5-let-djeco/. Je tam sice psané od 7 let, ale podle mě to je s dopomocí rodičů pro pětileté dítě OK. A mají to i v holčičí verzi. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
21.1.15 13:56
@Levandule121 píše:
Také se mi hodně líbilo toto: http://www.space4kids.cz/…5-let-djeco/. Je tam sice psané od 7 let, ale podle mě to je s dopomocí rodičů pro pětileté dítě OK. A mají to i v holčičí verzi. ;-)

to vypadá zajímavě-děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
21.1.15 14:02

@vonkova.v Snažím se, zrovna dneska náš syn také rozdával ve školce pozvánky. Tak abych pomohla aspoň vám, když mě bude 10 jiných rodičů proklínat. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
21.1.15 14:13

LEGO CREATOR, MODELÍNY,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.15 15:14

My nedávno kupovali k narozkám 6. letému keramické prasátko - pokladničku, které si obdarovaný musel nejdříve vybarvit přiloženými barvami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
28.1.15 10:54

Tak oslava už je za námi. Nakonec se mi podařilo odchytit maminku a zeptat se jí na tip, kupovali jsme čokoládu-milku, sušenky s milkou, přidali jsme nějaké lízátka a lipa a náš synek vybral pexeso, chtěli jsme auta, ale víc se mu líbila abeceda :) Všem děkuji za rady a tipy a přeji krásný den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
28.1.15 14:56

@vonkova.v Tak vida, nakonec se to vyřešilo. Dík za info. ;-) Ráda jsem si přečetla, jak to dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný