Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den,
je mi 14 a kamarádka má oslavu svých 14 narozenin.
Poprosila mě, abych ji pomohla s programem. Vůbec nic mě nenapadá
… Není to, ale oslava stylu být doma a koukat na film a cpát se..
Jdeme na bowling do kina a restaurace + bubbleology. Nemáte nějaký tip?
![]()
A není bowling, kino a restaurace program sám o sobě? Na kolik hodin tu oslavu plánujete?
Ve 14 sraz, do 14:30 předávání dárků, 14:30 - 15 - dort, 15 - 17 bowling, 17:30 - 19:30 kino, 20 - 22 večeře, 22 - 23 kouzelník
@subsomi píše:
Ve 14 sraz, do 14:30 předávání dárků, 14:30 - 15 - dort, 15 - 17 bowling, 17:30 - 19:30 kino, 20 - 22 večeře, 22 - 23 kouzelník
to myslíš vážně, kouzelník na oslavu holek, kterým je 14? ![]()
@White_Queen píše:
to myslíš vážně, kouzelník na oslavu holek, kterým je 14?
A ty si myslis ze je to vazne? ![]()
Co si zahrát nějaké hry? Třeba Párty Alias ![]()
Jinak mi příjde že program máte dostatečně plný ![]()
My bysme chtěly spíš něco venku… Jako ten bowling a tak :/ ale i tak díky za rady..
@Kisisisi a odkud jste? třeba u nás máme pod hokejovou arénou prostory, kde se hraje Lasser game
a taky jsme rády chodily na motokáry ![]()
@White_Queen
a co je program vhodný pro 14-leté? přiznám se, že ani nevím co dneska dělají slečny tohoto věku (já už k nim mám mooooc daleko a moje děti naštěstí taky ještě dost daleko)
z popisu v úvodu jsem dokonce gůglovala co to je „bubbleology“ našlo mi to, že je to ten čaj s kuličkama, no to mi moc jako program nepřijde
zní mi to jako machrovinka
prostě to podle mě patří do kategorie občerstvení a ne program ![]()
Stejně si myslím, že v tomto věku je moc programi naškodu, že holky budou chtít mluvit a hihňat se u toho
takže kdybych byla já matka oslavenkyně, tak to zdělám takto - na 14 sraz, dárky, dort, pak bowling 15-17, 17 - 20 občerstvení, povídání a pak šup domů a spát
My jsme chtěly ještě něco jako ten bowling nebo tak… A bubble se řadí zvlášť, protože mi na nej máme speciálně cestu a pak jsme tam a pijeme to. To už zabere dost času
Povídání to ano, ale kde? Aby u toho bylo i něco.. A my dorážíme domů docela hodně pozdě ve 23 doma v sobotu pravidelně nebýváme
![]()
@Kisisisi No, tak šoupla bych mezi to ještě nějakou tetu vizážistku, co by vás zmalovala, a pak někoho, kdo by vás nafotil. Před a po. To by mohla být dobrá zábava, pro velké holky. Taky byste si mohly natahat z domova spoustu hadrů a povyměňovat, propůjčovat…
@Kisisisi píše:
My jsme chtěly ještě něco jako ten bowling nebo tak… A bubble se řadí zvlášť, protože mi na nej máme speciálně cestu a pak jsme tam a pijeme to. To už zabere dost časuPovídání to ano, ale kde? Aby u toho bylo i něco.. A my dorážíme domů docela hodně pozdě ve 23 doma v sobotu pravidelně nebýváme
![]()
![]()
si děláš srandu-? Já myslela, že když je oslava, tak vás výjimečně nechají běhat venku do 23. Já jsem teda z těch mladších ročníků a do patnácti jsme snad po deváté hodině ani nikde nebyly
proboha vždyť jste na základce! ![]()