Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, když už tady je jedno aktuální svatební téma, my řešíme podobné, dárek už pár nápadů máme - vedou ty sedací vaky - jenže chceme svědkovi oplatit jeho předání daru nám, nejprve nám zaslal dopis, že jsme vyhráli cosi, že máme byt doma tehdy a tehdy a pak nám dokonale převlečen za stěhováky firmy „Rozbil, Složil. Převezl a syn“ dovezl houpací křeslo, mělo to ještě pokračování, ale to už není důležité a my bychom mu taky nějakou volovinu rádi vrátili, ale jsem bez nápadu, vše mi přijde podobné jako to jeho!! Máte někdo podobný „zážitek“???
díky díky
Máš možnost dostat se do jejich auta? Já bych se být tebou domluvila s někým z jejich rodiny, kdo by nám půjčil klíče od jejich auta a pak bych na zadní sedadlo ty vaky po:,–(ila jako pěkně vyžrané cestující. Dají se koupit obrovské nalepovací oči, takže pytlíci by mohli mít i ksichty =o))))
no vidis, to je dooobry
to by se dalo nějak domyslet, možná by byli dost překvapení, kdyby na jejich místě novomanželů seděli dva pytlíci
a klíčky se budou dát sehnat…manža na to tak pohodil hlavou, takže to asi úplně nazavrhuje
díky díky