ORL v Kroměříži

45
23.6.17 14:38

ORL v Kroměříži

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli má někdo zkušenosti s trháním nosní mandle v Kroměříži, máme tam jít se synem a jsem z toho celkem nervózní..Děkuji :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
23.6.17 15:13

@saxsara byla jsem spokojena s dr. Hurdalkem v nemocnici…nemam tedy zkusenosti s ditetem, ale pred par lety daval pryc moje krcni a dalo se to…

• Citovat
  • Upravit
21978
23.6.17 15:28

Kromerizska orl je vyhlasena, jezdi tam s detma lide z cele Moravy. Vloni tohle oddeleni dostalo i odborne oceneni i vyhralo anketu pacientu. Oddeleni ma dobrou uroven a primare, pokud potrebujete lecbu orl, urcite v Kromerizi neudelate chybu, jsou tam odbornici a profici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
23.6.17 15:41

@mado jedno z mala oddělení nemocnice, které v Kroměříži celkem funguje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4974
23.6.17 16:19

Zrovna tu se synem lezime. Nemam vyhrad. Vsichni vsechno dobre vysvetluji, sice ve spechu, protoze nas tu dnes byli na trhani asi pět, ale nemam pocit, ze by mi informace chyběli. Operace za 20 minut hotova, sestricky pomahaji dite po narkoze oblect a jsou mile. Ted mi jedna syna pohlidala na sesterne, kdyz jsem potrebovala preparkovat auto. Jedine, co mi vadí je, ze se tu neco dneska spravovalo, takze hluk ale dite po narkoze stejne spalo jako dudek. Maminka dostane obed i veceri, dite smi po zakroku jen pit a ke svacine a veceri dostane piskoty. Ja mam s sebou i banan, protoze mam otesanka, kteremu nastesti narkoza nevadi.
A syn je uplne cily, jen mu trošku teče z uší. Ráno jdeme domů, na pokoji se 3 luzky jsme sami. Za me spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
23.6.17 16:25

Byla jsem s 2,5 letým synem. Ráno je příjem, pak hned na pokoj, kde dostane kapky do nosu na oblbnutí. Pak ho vyslečete do pyžama, sestřička ho uloží na vozík a přejedete do sousední budovy na sál. Před sálem je už dítě mimo a převezmou si ho ze sálu. Zákrok trvá asi 30 minut. Až se probudí, tak ho přivezou (asi nejhorší okamžik pro mě). Informují vás, jak a co proběhlo. Pak se jede zpátky na pokoj. Malý prakticky celý den prospal. Na oběd nedostane nic, doprovod ano. Doporučuju vzít slámku na pití a nějaký měkký piškoty. Večer mám pocit, že už něco na jídlo měl. A ráno po snídani nás propustili. Pro dítě myslím, celkem v pohodě - na pokoji byla televize. Postele hned u sebe, takže jsem malýho mohla držet za ruku a tulit se:-). Ničeho se nebojte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
23.6.17 16:26

Jo ještě doporučuju - vemte si ty kapky, co dostanete na pokoji domů. Mě to sestřička neřekla a tak jsem je zbytečně vyhodila :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
23.6.17 21:14

Já jsem byla loni v září s naším chlapečkem - tenkrát 5 let. Všecko proběhlo v pořádku. Sestřičky jsou moc hodné. Všecko vysvětlí, starají se moc hezky. Nemějte strach! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
1.10.22 06:46

Zdravím, prosím máte někdo aktuální zkušenost? Jdu s dcerou v pondělí na trhání mandlí a samozřejmě mám strach ☹️️.
Máme si vzít něco neobvyklého sebou?
Děkuji za případné komentáře..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21978
1.10.22 10:38

Syn byl loni, vše proběhlo super, všichni profíci, lidský přístup. I následné kontroly - rychle a vstřícné jednání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
1.10.22 20:41

@mado .. děkuji ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie