Ortopedický polštář s pamětí

2245
13.11.11 08:42

Ortopedický polštář s pamětí

Holky,prosím o radu můj táta má dost problémy se zády,je řidič s povolání a o to je to horší, chci se zeptat jestli nemáte někdo zkušenost s těmito polštáři a zda to opravdu pomůže.

Napiště mi, prosím své zkušenosti a pokud možno i značky těchto polštářů.

Chtěla bych mu ho koupit k Vánocům.

Díky Lůca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
762
13.11.11 09:58

Těch značek je opravdu spousta a osobně bych už nekupovala žádný, který prodávají tam co obyčejné polštáře.Já jsem ten svůj (značku už nevím) kupovala před 3 lety ve zdravotních potřebách.Je s tou paměťovou pěnou, krásně měkoučky a opravdu příjemný.Pro mě bezkonkurenční.Dávala jsem za něj něco kolem tisícovky.Pořád jsem se budila s bolestí hlavy a až později zjistila, že mám špatně křivenou krční páteř, prý to mám od narození.Čím jsem byla starší, tím to bylo horčí a ten polštář mi fakt pomohl.Manželovi jsme ho koupili taky, ale právě v krámě se zaměřením na polštáře a deky.Byl o půlku lacinější a je to znát.Je tvrdý, nepříjde mi, že má tu paměťovou pěnu, protože když se o něj opřu rukou a půstím, tak je to otázka dvou vteřin a je tak jak byl.Před loni jsme ho kupovali mojí mámě v ráji polštářů, nebo jak se to jmenuje.Za ten jsme dali 7 stovek a je to hrůza.Tak že já doporučuji zdravotnický potřeby a hlavně nešetřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
13.11.11 10:52

Ahoj, já mám polštář Tempur od firmy Machala, je sice dražší, ale opravdu super, nemůžu si stěžovat, záda nebolí vůbec :palec:
Teta si vždy kupovala tyhle polštáře levně třeba v Jysku a za pár měsíců nebo týdnů byly na vyhození, tenhle je sice dražší, ale je na něj i záruka a garantují dlouhou životnost…
Já ho mám pár měsíců a opravdu je stále jako nový :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast