Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj, to je teda noc, asi ti moc neporadim, jedine, co bych udelala, tak pockala tak hodinku a kdyz se to nezmeni, tak bych si zavolala o radu na pohotovost. Jsi tehotna nebo ne. Me se nekdy stava, ze me picha pod levym zebrem a nemuzu popadnout dech, ale zatim se mi to vzdycky zachvilku srovnalo, tak jsem to neresila. Dneska nemuzu spat, protoze moje detatko zvracelo a ted se bojim usnout, aby to na ni neprislo zase a neudusila se, snad snedla jenom neco, co ji nesedlo. … Napis pak jak ti je
tak.to je mi princezny lito snad to bude ok.
uz jsem.dvakraz zvracela bolest uz je v celem brise. o mimi se snazime test negativni. prasek na bolest nezabral akorat jsem ho vyzvracela.
Může to být skříplý nerv, ale třebas i žaludeční vřed.
Tohle měl můj ex - občas ho chytaly šílený bolesti pod lopatkama - mezi lopatkama a rvalo mu to přes žebra, z bolesti zvracel. Byl na neurologii,rehabilitace, kapačky atd., všichni si mysleli, že je to něco od nervů nebo svalů. Polevilo to vždy na čas, aby se to znovu po čase objevilo.
Před půl rokem mu praskl žaludeční vřed (nevěděl, že ho má), krvácel do břicha. Teprve tehdy mu doktoři zjistili, že všechny ty bolesti, co měl, byly od toho vředu, který byl tak velký, že tlačil na nějaká nervová centra.
V každém případě mazej k doktorovi a buď neodbytná, ať ti udělají kompletní vyšetření !
Anonymní píše:
ahoj memohu spat.sedet lezet. bolli me vpravo pod lopatkou a jde to dopredu pod zebra. je mi na bliti a celkove.se citim slaba bez teploty. co to je ?
Ted jsem si vzpomnela, ze takhle blbe mi jednou taky bylo, zvracela jsem celou noc, rano jela k doktorce dala mi nejaky prasky, ale protoze jsem kojila, tak jsem se na ne vyprdla. Doporucila mi napit se coly, to docela pomohlo na ustaleni zaludku, tak to mozna muses zkusit, jestli to pomuze. Ja myslim, ze jsem to tenkrat mela ze zkazeneho dorticku. Mela jsem taky strasne niskej tlak, zkus tu colu a jestli I to nepomuze, tak zkus rano asi toho doktora. Snad ti taky jen neco nesedlo nebo co kdyby se povedlo to mimi. Jeste napis. Prtous zatim spinka, asi ji taky nesedlo nejake jidlo.
dekuji za reakce. nevim co to bylo ale v sest jsem unavou s bolestmi usnula a ted mi nic neni tak netusim co to bylo ale bylo to dost hnusny.
Presne priznaky zlucnikoveho zachvatu…vsude o tom pisou bolest od lopatky az pak pod zebra to vystreluje jsou to navaly neni to porad stjne nekdy to i na chvilku prejde…nezahravej si ![]()
tak bricho je celej den ok ale boli me desne hlava. mota se mi je mi na omdleni tresu se teplotu nemam ani nezvracim.
no jestli to byl žlučník tak nevím co by to mohlo vyvolat k obědu jsem měla těstoviny s tunakem ( máme často) a večeře chleba se šunkou.
to jak mi je ted bych řekla že je z duvodu unavy jak jsem v noci nespala, ale nvím.
… taky to mohla být kombinace něčeho, jestli se ti motala hlava, tak to taky mohl být nízký tlak. Byla jsi někde u doktora? a jak se cítíš …
ahoj memohu spat.sedet lezet. bolli me vpravo pod lopatkou a jde to dopredu pod zebra. je mi na bliti a celkove.se citim slaba bez teploty. co to je ?