Prasknutí v uchu

50
12.11.11 17:58

bolest ucha

Dobrý večer,asi před hodinou jsem mluvila a najednou mi prasklo něco v uchu.Chvilku to bolelo ale potom to přešlo tak jsem si myslela že je to ok ale když třeba zívnu tak to zapraská znovu a začne to zas bolet.Nevíte někdo co by to mohlo být??Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22044
12.11.11 18:02

Netuším, co to je - ale čas od času, tak jednou za půl roku se mi to taky stane. Bez příčiny, zatím jsem nevypozorovala žádný spouštěč.

Zatím mi na to vždycky stačily 1-2 Igalginy + dávat pozor, aby se do ucha nedostala voda nebo silný vítr. Snad to budeš mít taky do rána pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
12.11.11 18:58

Já to říkala nedávno neurologovi, že mi občas praská v uchu a říkal mi že je to provzdušňováním eustachovy trubice, nebo tak nějak mi to vysvětloval :wink:

Příspěvek upraven 12.11.11 v 19:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
12.11.11 19:15

děkuji za odpovědi … jak vám to dlouho tvralo???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
12.11.11 19:17

Muze to byt tlakem, ale i pokud jsi nachlazena, duutiny to delaji. Ja mam problemy s nizkym tlakem a dela mi to skoro porad a v letadle trpim jak pes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
12.11.11 19:51

Podle mě eustachova trubice.
Mě to také tak dělalo jednu dobu a dokonce i jako kdybych tam měla vodu a to praskání při zívání nebo jiném pohybu hlavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
12.11.11 19:54

Ještě jsem chtěla dodat. V nemocnici jsem s tím chodila na prohlídky nic nezjistili, nebo spíš doktoři se na ničem neshodli, tak napsali diagnózu otalgia-bolest ucha. Teď to zrovna nemám, nějak to vymizelo samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
12.11.11 21:20

A jak vám to asi dlouho trvalo??? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
12.11.11 21:26

Ja to mam minimalne jednou mesicne cca 2-3dny, ale uz jsem to mela i tyden. Ale jak rikam mamnizkej tlak tak je to normalni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
12.11.11 21:32

Děkuji všem za rady :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
12.11.11 21:33

To bylo tak 3 měsíce a pak klid, pak se to znova objevilo. Mě dr. řekl, že to může být i tím, že mám pravděpodobně nějakou alergii na pyl nebo co. Se mi právě někdy z ničeho nic ucpal nos a tekla voda. Že prý ta eustachova trubice může natéct a pak tam praská. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
12.11.11 21:35

Jo zkuste usni svicky, me to parkrat pomohlo kdyz to bolelo vic, i kdyz to neni indikovane primo na tento problem nemuze to uskodit.

A jo holky uklidnim Vas ja jednou letela uz ani nevim kam to bylo, ale vim ze mi dost praskalo v usich, vic nez jindy za letu a pak jsem mela zalehle usi tak ze leve mi odlehlo po 3.tydnech a prave po mesici. Takze muze byt i hur, byl to fakt des nepomahalo nic. Byla jsem skoro hlucha uz jsem se zacinala ucit znakovou rec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
22.4.15 14:26

Ahoj, chtěla jsem se zeptat.
Od té doby co mám chřipku mě začalo docela dost bolet chvilkami ucho.Je to normlální? ěla jsem kdysi propíchlej bubínek. Tak se docela bojím jesli mi zaze nepraskl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí