Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Já bych řekla, že je to něco podobného jako hra na doktora. Jen se k tomu nezamotali ještě další účastníci
Já bych to neřešila, čím víc se v tom začnete pitvat, tím to bude horší.
Příspěvek upraven 14.06.12 v 14:25
Ještě by me zajímalo, při jaké příležitosti se dcera tak pochlubila. Jestli to bylo v rámci výuky nebo jak vůbec došla k tomu, že to ředilce řekla.
Paní ředitelka je takovej ten upjatej důchodce…prý za p. řed. přišla a jen tak jí řekla, co dělaly… ![]()
Já nechápu, proč to řeší ředitelka, evidentně nemá nic jiného na práci. Je to normální, děti se poznávají, pamamtuju si, ajk sjem se ukazovali v křoví.
@Lonette píše:
Já nechápu, proč to řeší ředitelka, evidentně nemá nic jiného na práci. Je to normální, děti se poznávají, pamamtuju si, ajk sjem se ukazovali v křoví.
to já taky ne, ale dobře mi z toho není…
@Anonymní píše:
Paní ředitelka je takovej ten upjatej důchodce…prý za p. řed. přišla a jen tak jí řekla, co dělaly…
No jo, člověk an svém místě ![]()
Vůbec ji neřeš a příště jí řekni, že by si měla doplnit vzdělání v oblasti sexuální výchovy předškolních dětí, že se od císařpána ledacos změnilo ![]()
Fakt miluju tyhle baby, které šíří tabu a pocity provinění a předsudky, takové nemají v pedagogické sféře co dělat…
Já si myslela, že je to nějaká upjatá starší paní ze staré školy. Právě proto si nemyslím, že by jí to dcerka řekla jen tak. Muselo to určitě být v rámci výuky nebo nějaké přednášky na podobné téma. Já bych to nechala být a netrápila bych se tím. Snad to neřešila před celou třídou, když jsi psala, že se bojíš, že jste z malého města.
![]()
@Gladys píše:Úplně souhlasím
No jo, člověk an svém místě
Vůbec ji neřeš a příště jí řekni, že by si měla doplnit vzdělání v oblasti sexuální výchovy předškolních dětí, že se od císařpána ledacos změnilo
Fakt miluju tyhle baby, které šíří tabu a pocity provinění a předsudky, takové nemají v pedagogické sféře co dělat…
Řekni jí, že si na ni dáš taky pozor, aby Ti nějak nešikanovala děti za to, že se jí svěřily s intimním zážitkem, který jí nic neříká. A že si má dát velkýho bacha, jestli se to po vesnici proflákne a udělá z toho drb.
@Crispina píše: Řekni jí, že si na ni dáš taky pozor, aby Ti nějak nešikanovala děti za to, že se jí svěřily s intimním zážitkem, který jí nic neříká. A že si má dát velkýho bacha, jestli se to po vesnici proflákne a udělá z toho drb.
@Crispina, a stejně jako dítě ukazovala frndu i ta ředitelka.
Nééé že néééé ![]()
@Kaczenka píše:
@Crispina, a stejně jako dítě ukazovala frndu i ta ředitelka.![]()
Nééé že néééé
A nebo ji děti nechaly radši vždycky hlídat ![]()
Jéé takovýhle „osahávání“ je snad v normě, ne? Vždyť to jsou ségry…a kor v těhle letech.
Spíš by si ředitelka měla dát pozor na jiný grázlíky co jsou nebezpečný pro ostatní děti a neřešit takovýhle věci.
Kam to školství spěje… ![]()
@Lonette píše:
My za garážema ![]()
Podle rozsáhlé norské studie mají nejstarší děti v rodině v průměru vyšší IQ než jejich mladší sourozenci. Důvod? Najdete na Instagramu.
Ahoj ženy
chtěla bych znát váš názor…dneska na mě paní ředitelka ve školce vybalila, že se jí starší dcera svěřila s tím, že si s tou mladši osahávaly přirození. Na to jsem jí odpověděla, že jsou to ségry a v rámci vývoje mi nepřipadá divný, že se zajímají o svoje tělo…doma jsem se holek ptala a prý to bylo jednou, že se dívaly a vzájemně si sáhly (je jim 6 a 4 roky). A že si taky p. uč. všimla, že starší dcera si někdy vymýšlí… znáte dítě, co si nikdy nic nevymyslelo??? Já totiž ne… Paní řed to na mě neskutečně a hlavně docela nepříjemně vybalila, že si na nás dá pozor, jestli nejsme nějakej sociální případ…podotýkám, že bydlíme na vesnici, kde každej každýho zná, děti zdraví, prosí, děkujou. Nechodí hladový, špinavý… jak to mám řešit? Má někdo zkušenost?