Osamělost v těhotenství

Anonymní
5.3.20 10:06

Osamělost v tehotenstvi

Ahoj holky,
Jsem v 16tt a poslední dobou mám pocit, že jsem hrozně osamělá, že se jako můj život stal hrozně nudný a stereotypní. Občas jdu s kamarádkama na kafe, občas projít ale sejdeme se třeba tak 1× za měsíc, žádná z nich ditě ještě nemá a já už se na jejich večerní parby a posezení u lahve vína teď necítím. V práci mám kolem sebe o generace starší kolegyně, jsou fajn ale žádné přátelství to není. Chodila jsem dřív hrát squash, běhat, což teď nemůžu a přijde mi, že jsme dost často sama. Přítel má časově náročnou práci a nechci mu zakazovat aby šel na pivo nebo fotbal a drepel se mnou doma, jenže vnitřně mě ho hrozně štve :zed: :lol:. Zkoušela jsem najít nějakou nastávající maminku z okolí na netu ale to se mi nepodarilo. Od příštího týdne začínám chodit alespoň na jógu a pilates tak doufám, že to mě trochu rozptyli. Změnili se vaše zájmy v tehu, jak jste trávil volný čas vy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
340
5.3.20 10:08

To je fakt smutný, zkuste adopci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
5.3.20 10:11

Máme doma dost zvířat, věnovala jsem se jim, chodila na procházky, sem tam s kamarádkou, odpočívala, cvičila jógu, hrála na kytaru, o víkendu jsme s pritelem jezdili na výlety, sem tam romantika, zvelebovala jsem byt, občas mě chytla velká uklízecí, nebo jsem si hrála s neteří. Je toho dosti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
5.3.20 10:13

A odkud jsi? Já jsem také doma. Ze začátku mě to nebavilo, navíc mi bylo hodně zle. Teď už je to lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3745
5.3.20 10:17

Zkus četbu, meditaci, procházky.. Nebo třeba to zvelebovani bytu, nákup potřeb pro miminko. Nebo se můžeš třeba zdokonalovat ve vaření a pečení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dlouhá punčoška
5.3.20 10:21

Koukni na to z druhé strany. Jsou to na dlouho poslední chvíle klidu a nudy.😉

• Citovat
  • Upravit
6869
5.3.20 10:31
@jednoručka píše:
To je fakt smutný, zkuste adopci

do které diskuze odpovídáš? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alena1995
5.3.20 10:45
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
Jsem v 16tt a poslední dobou mám pocit, že jsem hrozně osamělá, že se jako můj život stal hrozně nudný a stereotypní. Občas jdu s kamarádkama na kafe, občas projít ale sejdeme se třeba tak 1× za měsíc, žádná z nich ditě ještě nemá a já už se na jejich večerní parby a posezení u lahve vína teď necítím. V práci mám kolem sebe o generace starší kolegyně, jsou fajn ale žádné přátelství to není. Chodila jsem dřív hrát squash, běhat, což teď nemůžu a přijde mi, že jsme dost často sama. Přítel má časově náročnou práci a nechci mu zakazovat aby šel na pivo nebo fotbal a drepel se mnou doma, jenže vnitřně mě ho hrozně štve :zed: :lol:. Zkoušela jsem najít nějakou nastávající maminku z okolí na netu ale to se mi nepodarilo. Od příštího týdne začínám chodit alespoň na jógu a pilates tak doufám, že to mě trochu rozptyli. Změnili se vaše zájmy v tehu, jak jste trávil volný čas vy?

Chodila jsem do prace do 7 měsíce. O volnu byla doma, uklízela, šla s chlapem na oběd, atd…Teď už jen spím a jsem ráda, že jsem sama a nic nemusím.

• Citovat
  • Upravit
340
5.3.20 11:02

Té slečně chybí potomek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5314
5.3.20 11:11

Zkus si najít kamarádky, které na tom jsou stejně jako ty (různé těhotenské kurzy cvičení, kurzy k porodu, o kojení…) - já se třeba takhle seznámila na těhotenském plavání s holčinou, co měla TP 2 měsíce po mě a jsme kamarádky už 6 let. Další spřízněnou duší se mi pak stala segra mé exspolužačky. Do té doby jsme se znaly spíš od vidění, ale měly jsme měly termín porodu 14 dní od sebe, takže hned byl důvod k tomu se potkat a měli jsme spoustu témat k hovoru. Vídali jsme se pak i s dětmi celou rodičovskou a občas se navštěvujeme dodnes.
Je normální, že vztahy s bezdětnými kamarádkami teď trochu ochladnou, přeci jen budete teď každá úplně jinde, ale pokud je to zdravé kamarádství, tak vydrží i tu dočasnou rozdílnost :) (opět vlastní zkušenost).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí