Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj, mám dotaz. Manžel dnes dostal nějakou virózu a já bych to před vánoci a na svátky nerada chytila. Vzala jsem si preventivně jednu ampuli oscillococcina, ale nevím jak to má preventivně brát dál. Jestli jen jednou týdně, nebo když je teď manžel nemocný jestli častěji. Děkuji za odpověď
Já myslím, že preventivně se bere jedna ampule denně. Od prosince do února je to tak nejlepší. Pokud jsi nemocná nebo už tě něco sejme tak jsou to 2denně. Ale co můžu říct, jakmile mě začne bolet v krku, beru hned 2 a do dvou dnů nic ![]()
kam2 píše:Takže myslíš že si klidně mohu vzít zítra další? oni právě píšou že preventivně 1 ampule za týden, ale když nechci být nemocná teď tak už mi za týden bude k ničemu, to už bude zdravý i manžel. Když kojím tak to nevadí, že?
Já myslím, že preventivně se bere jedna ampule denně. Od prosince do února je to tak nejlepší. Pokud jsi nemocná nebo už tě něco sejme tak jsou to 2denně. Ale co můžu říct, jakmile mě začne bolet v krku, beru hned 2 a do dvou dnů nic
No mě to takhle jak jsem psala říkala lékárnice, takže to tak užívám. ![]()
to Kohutka: ne u homeopatik nevadí že kojíš, taky oscillo užívám.
pokud máš v okolí někoho nemocnýho tak se neboj té 1 ampule denně ![]()
já na oscillo nedám dopustit… preventivně jednou týdně sem jej nebrala nikdy, až když sem čula v okolí někoho nachcípaného… v nemoci 2× denně a za 2-3dny…
![]()