Oscillococcinum - jaké máte zkušenosti?

51
16.12.11 10:13

oscillococcinum

Ahoj holky :P Máte někdo zkušenost s oscillococcinum a Hedelixem na kašel??Pomáhá to?Málá má 6 měsíců a má rýmu,kašel a teplotu 38..a do toho se nám klubou zoubky..Fakt ňamka :,( Poraďte..Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Lilišák
16.12.11 10:44

prave beru paragrippe, coz je v podstate totez jako oscillo. akorat to zabira tusim i na bolest hlavy nebo ja nevim co tam je za rozdil ale je to v podstate totez a me to teda zabira, zacla jsem to brat vcera vecer a po 2 hodinach bez teploty a dnes uz me jen boli v krku :palec:

• Citovat
  • Upravit
15404
16.12.11 11:18

Nám na rýmu (dospělým i prckovi) zabírá Coryzalia - taky je to od Boironu. Hedelix jsem nezkoušela :nevim: Jinak Oscillococcinum beru já, jako prevenci a zabírá super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
16.12.11 11:33

A ta Coryzalia se podává i v 6 měsících??A i když už rýmu má??Dost na ni trpíme tak mě to zajímá..zda to zabírá?A jak často tabletku dáváš??Dík moc :* :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
16.12.11 11:52

osccilo-bereme celá rodina mám s nim dobré zkušenosti jen když cítím že mi není nějak dobře začnu brát a zatím (musím zaťukat) nemoci nepřišly :palec: docela i u staršího syna to je dobrý,když začíná být takovej „usoplenej“ vždy z toho má min.špatné průdušky začali jsme dávat a v pohodě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
16.12.11 11:59
matyldaa píše:
A ta Coryzalia se podává i v 6 měsících??A i když už rýmu má??Dost na ni trpíme tak mě to zajímá..zda to zabírá?A jak často tabletku dáváš??Dík moc :* :*

Já začala v roce, předtím rýmu neměl. Dávkování je společné pro děti a dospělé - max 8 tablet denně. Ale já jsem sklerotik, takže jsem běžně dávala 3-4 denně ;) Rozpustila jsem je ve vodě a dávala mu je takovou tou odměrkou, co je u Nurofenu.
Jo, a dávala jsem, až jak se rýma objevila. Pokaždé má rýmu o dost menší, líp se mu dýchá, dobře spí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6451
22.12.11 15:56

Holky víte prosímvás někdo, jak se to oscillo dávkuje? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BáraBehava
16.1.12 21:41

Pokud můžu poradit- oscilo je spíš při počáteční rýmě nebo nachlazení a dávkuje se-jedna ampulka se nechá rozpustit ve vodě a dá se to vypít prckovi, je už pro kojence takže klidně.
Z české homeopatie je na rýmu Allium Cepa AKH je bomba, malá byla za jeden den bez rýmy toto je dávkování 3× denně jedna tabletka rozpustit ve vodě.
Vyzkoušejte já používám jen homeopatika a výrobky od Justu. :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
6451
16.1.12 22:19

Báro moc díky za tip!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5137
16.1.12 22:28

Tercie,
homeopatický lék zabírá jen tehdy, pokud potíže dítěte odpovídají homeopatickému popisu léku.
Takže Allium cepa je na rýmu, ale jen na takovou tu „jako při krájení cibule“, protože allium cepa je vlastně homeopaticky ředěná cibule.
Oscillo je také jen na určitý typ rýmy (problém je, že není známo jaký, protože firma Boiron nikdy homeopatický popis Oscilla nezveřejnila, hahaha).

Jaké má Lukášek problémy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.1.12 15:26

Byla jsem na přednášce o české homeopatii, je to opravdu výtažek s cibule, ale pomáhá na všechny typy rýmy, na tekoucí i při ucpaném nosu, kašli a v počátečních stavech chřipky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6451
17.1.12 15:31

Janko Lukášek už problémy nemá, ale měl začínající rýmu, a zvýšenou teplotu, tedy chřipkový stav,který prý oscillo léčí, ale pak se přidal kašel a vůbec to nezabralo, což jsem usoudila,že už je stav jiný než na který oscillo působí tak jsem ho vysadila.
A jelikož oscillo je téměř sci-fi, bez popisu apod. tak už ho dávat ani nebudu, ztratila jsem iluze :-)

Allium si píšu, obvykle oba trpíváme na klasické nachlazení, rýmu, která když sedne níž, je z ní kašel, možná bychom se tedy kašle vyvarovali, když začneme užívat včas.
Diky moc ?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6451
17.1.12 15:32
BáraaÁďa píše:
Byla jsem na přednášce o české homeopatii, je to opravdu výtažek s cibule, ale pomáhá na všechny typy rýmy, na tekoucí i při ucpaném nosu, kašli a v počátečních stavech chřipky.

SUPER, děkuju!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5137
17.1.12 19:14
BáraaÁďa píše:

Nerada někomu beru iluze, ale tohle pravda není.
Rýma Allium cepa vypadá takto: http://vilcakul.extra.hu/modules.php?… Ucpaný nos Allium cepa fakt neléčí. Počáteční stavy chřipky (mimochodem, co to přesně znamená, ty počáteční stavy chřipky?) výjmečně, jen pokud vypadají jako v uvedeném odkazu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
17.1.12 19:23

jo jo ten kdo o homeopatii ví jen z lékárny tak je to naprd my máme mudr homeopatičku a prcky musí vidět a hlavně znát co a jak jinak je to buď a nebo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová