Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahojky, náš prcek má problémy se spaním, tak bych mu po dlouhodobým zvažování chtěla začít dávat sirup Sedalia, ale za pár dní máme jít na očkování proti spalničkám, zarděnkám a příušnicím, tak nevím, jestli mu ho můžu dát hned nebo počkat až po očkování. Může to mít nějaký vliv na očkování? A ještě si nejsem úplně jistá dávkováním. V některých diskuzích jsem vyčetla, že se má dávat 10 dní a pak pauza 10 až 14 dní a pak nasadit znovu a některá maminka zase psala, že chce užívat aspoň měsíc, že se výsledek projeví až tak za 3 týdny, tak jsem z toho zmatená. Jak dlouho jste ho užívali vy a případně, jakou prodlevu jste měli mezi prvním a dalším užíváním.
Taky se omlouvám, že je moje diskuze 2×, ale nějak se mi sekl počítač nebo co ![]()
Na očkování Sedalia mít vliv nebude, spíš se po očkování spaní ještě zhorší. Obzvláště po MMR.
Mělo by se podávat ráno a večer jedna lžička do vymizení příznaků.
Ta druhá diskuse se zobrazuje jako neexistující.
Monuldo,
pokud má dlouhodobý problém se spaním, tak to chce individuální léčbu u homeopata.
Pokud chceš Sedalii zkusit, tak dej teď, těch pár dní. Pokud se výsledek nedostaví během 3 dnů, tak to není správný lék. Upřímně řečeno, nepředpokládám, že by Sedalia měla léčivý efekt. Účinnost očkování homeopatika neovlivní.