Sedalia x očkování

385
26.11.11 22:49

Sedalia x očkování

Ahojky, náš prcek má problémy se spaním, tak bych mu po dlouhodobým zvažování chtěla začít dávat sirup Sedalia, ale za pár dní máme jít na očkování proti spalničkám, zarděnkám a příušnicím, tak nevím, jestli mu ho můžu dát hned nebo počkat až po očkování. Může to mít nějaký vliv na očkování? A ještě si nejsem úplně jistá dávkováním. V některých diskuzích jsem vyčetla, že se má dávat 10 dní a pak pauza 10 až 14 dní a pak nasadit znovu a některá maminka zase psala, že chce užívat aspoň měsíc, že se výsledek projeví až tak za 3 týdny, tak jsem z toho zmatená. Jak dlouho jste ho užívali vy a případně, jakou prodlevu jste měli mezi prvním a dalším užíváním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
385
26.11.11 22:50

Taky se omlouvám, že je moje diskuze 2×, ale nějak se mi sekl počítač nebo co :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
26.11.11 22:57

Na očkování Sedalia mít vliv nebude, spíš se po očkování spaní ještě zhorší. Obzvláště po MMR.
Mělo by se podávat ráno a večer jedna lžička do vymizení příznaků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5137
26.11.11 22:57

Ta druhá diskuse se zobrazuje jako neexistující.

Monuldo,
pokud má dlouhodobý problém se spaním, tak to chce individuální léčbu u homeopata.
Pokud chceš Sedalii zkusit, tak dej teď, těch pár dní. Pokud se výsledek nedostaví během 3 dnů, tak to není správný lék. Upřímně řečeno, nepředpokládám, že by Sedalia měla léčivý efekt. Účinnost očkování homeopatika neovlivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová