Neklidné dítě, hlavně v noci

23
27.11.11 14:12

Neklidné dítě hlavně v noci

Ahoj holky,chtěla bych se zeptat,nebo spíš potřebuju poradit jestli by nezabrali nějaké homeopatika mému neklidnému skoro 6měsíčnímu chlapečkovi.Náš problém je v jeho spánku.Spí hezky do půlnoci,pak se mi v postýlce začne otáčet,pořád dokola neklidnej a spustí pláč.Tak ho uhoupu v náručí nebo na míči,někdy to pomuže někdy jen láhev s mlíkem zachrání.No ale problém je ten,že v náruči mu už padá hlava uvolněním jak spí a za chvíli začne vystřelovat ruce nohy,pak se propína celej a řve na celý kolo.Míva zvýšene teploty,zatím jsem dala jen jednou paralen čípek,snad je to od zubu.Trvá tahle situace přes měsíc.Jak dlouho trvá než se ty zoubky vyklubou ven?Ja prostě jen chci poradit od nějake skušené maminky s homeopatiky,co zabíra na neklid nebo i na zuby.Strašně se v postýlce mláti a je neklidnej.Přes den to s ním docela jde,naspí tak tři hodky.Dásně mažeme Calgelem,jestli zabíra to snad ani nevim.Takhle možná vypada tahle situace,že není tak strašna,ale věřte v noci to vypada jinak.Rada bych vám i odepsala,ale často tady nejsem,ale budu se snažit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5137
27.11.11 15:06

Martiko,
nezaručím, že najdeme správný lék po Internetu.

Nabízí se Chamomilla, ale ty údaje, co píšeš, nestačí.

• Pokud by to byla bolest zubů typu chamomilla, tak by mu nedělalo dobře teplo. Takže dneska večer pořádně vyvětrej. Až se vzbudí, tak ho nech bez peřinky, vyzkoušej to (nebála bych se, že nastydne.)
  • Řve na celé kolo. To by chamomille odpovídalo, ale i jiným lékům.
  • Koukni se, jakou barvu mají při problémech tváře, zda mají obě tváře stejnou barvu nebo každá tvář jinou a jaká je to barva.
  • Vzteká se přes den?

Šťourá se v nose?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
27.11.11 15:42

Ahoj,bez peřinky spi pořád,odkopáva se v noci tak ho pak ani nepřikrejvam,tváře má světle ružovy,ale před hodinkou měl pravou zarudlejší,je nelkidnej přes den,ale pomáha houpáni a chození,a nos si tak jako mne,jakoby oči ale nos,nevím jak to popsat,diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
27.11.11 16:00

Tak ja jsem tohle resila minuly tyden. Nakonec mi doslo, ze malej pres den spal jen asi hodinu a byl z toho unaveny. Takze jsem to vyresila nasledovne. Rano kolem pul desate jsem ho uspala. U nas zabira pustit fen. Spi vzdy jen pul hodiny a pak se s brekem probouzi, takze kdyz place, pustim znovu fen a pak jeste prospi treba i hodinu. Po obede delam to same. Kolem jedne uspim a poustim fen. Fen samozrejme vzdy vypnu hned pote co usne. Po tomto praktikovani spal to odpoledne od 13-16. V noci spal krasne, jen s jednim probuzenim kolem 5 na jidlo a pak az do 7:30.
No a ted to tak delam uz 4. den a v noci spi dobre, tak jako driv. Ale vazne jsme se takhle s tim revem taky trapili asi 5 dni a uz jsem byla vazne vycerpana.
Jo a tu Chamommilu take doporucuji. Pouzivam ji, kdyz rostou zoubky. :) :potlesk:

Jo a jeste jedna rada. Kdyz nemuze usnout v postylce, tak ho uspim bud v sedacce nebo na sobe. :) Trochu neprakticke, ale co bych neudelala pro klidne noci. :)

• Citovat
  • Upravit
23
27.11.11 16:18

Ahoj ja vemu do náruče,ale na chvíli usne a pak začne mlátit rukama nohama jakoby měl sny a začne plakat,ja mam tohle přes měsíc a nenašla jsem řešení,stěhovala jsem i postylku na jine mista,jeho oblikala,svlikala,přebalovala,ale budí se pořád.Doma mam 9ch tak ji skusim,jak často a kolik toho mužu podávat?Pokud to je správny lek začne zabírat hned?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5137
27.11.11 17:56

Martiko,

• neklid,
  • houpání pomáhá,
  • propínání,
  • teploty,
  • nechce přikrývat, spí bez peřinky,
  • jedna tvář rudá, druhá bledá občas,
  • řev příšerný.

Ano, to by mohla být Chamomilla.

Chtělo by to 30ch. 9ch je totiž hodně slabá potence. Chamomilla se používá, když má dítě při růstu zubů nesnesitelné bolesti (proto tak řve). 9 nemusí zabrat. Prostě když má nemoc grády, musí mít grády i lék. Já zkoušela 5ch, nestalo se vůbec nic, když jsem dala 30ch, stačila jedna dávka. Ale klidně vyzkoušej.

Rozpusť si 3 kuličky v malé, čisté PET lahvi vody bez příchutě a bez bublin. Lepší je injekční stříkačka, ale nevím, jestli jí máš doma.
Když se v noci probudí, tak ten roztok protřepni a musíš do něj, do pusy dostat pár kapek. Se stříkačkou pohoda. Bez stříkačky někdy nadlidský úkol…
U 30ch stačí jedno stříknutí do pusy, maximálně druhé po 10 minutách. Pokud u 30ch dvě dávky nepomůžou, tak Chamomilla není správným lékem.
U 9ch budeš těch dávek potřebovat víc, klidně bych dávala každých 5 minut, dokud neusne. Ale jak říkám, 9 může být slabá.

30ch bude s největší pravděpodobností na objednávku, doporučuju ráno zavolat do lékárny a objednat telefonicky. Pokud je lékárna šikovná, budeš mít 30 odpoledne v ruce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
28.11.11 11:58

Ahoj tak 30ch bude dnes odpoledne tak ji skusim,chci se zeptat kolik vody mam použit na 3 kuličky?Pokud ji dám večer,myslíš že by měla byt klidná noc :) ?Pokud nepomuže ani druha dávka tak radíš přestat s podávaním?Skusím tě pak informovat,jestli by jsme našli jiny lek,snad pomužeš.Díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5137
28.11.11 14:11

Kup si tu stříkačku injekční.
Do stříkačky hoď 3 kuličky (můžeš i jednu, ty tři jsou taková pojistka, kdyby byla jedna vadná). Doplň stříkačku vodou. Nech rozpustit a připrav někam vedle postýlky.
Nedávej předem, homeo se dává až při problémech. Jakmile se probudí, tak protřepni stříkačku a stříkni mu trochu do pusy. Malý se asi lekne, co mu to přistálo v puse. Nedávej mlíčko, zkus uhoupat.
U té 30 zkus maximálně 4 dávky za sebou. To mu určitě neublíží. Ale zabrat by měla už první nebo druhá dávka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
28.11.11 14:22

Děkuju Ti moc,skusim to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
29.11.11 09:10

Ahoj Janko,tak jsem ho včera nakrmila v 19.00,usnul mi u flašky,vypadalo to že usnil tvrdě,ale po 40min.se probudil s pláčem tak jsem mu tam toho roztoku trochu dala,uhoupala,ale za pul hodky zase,tak znova.Vydržel do pulnoci tak znova celej proces roztoku a houpani,ale tuhle noc se všechno obešlo bez breku a ráno už jsem mu objevila prořízle dve dolní zoubky.Nevím teda jestli 30ch je správnym lékem.Skusím ještě tuhle noc,ale to napínaní rukou a nohou měl v noci pořád.Nevím jestli to jětě je na homeopatickou pomoc,nebo si tady už jen stěžuju.Zeptám se,asi blbě,ale jako laik nevím,jsou nějaky homeo na tenhle druh neklidu,v postýlce byt nechce,mě příjde že tam má asi málo místa.Dávam ho po probuzení k sobě a točí se mi tam jak vrtule,spí max.pulhodky v klidu pak otáčeni a následne probuzení.Nemá tvrde spaní.Ja už nevím,skusím ještě tuhle noc s 30ch,nebo mi poradíš něco jiného?Nerada tě okrádam o čas,ale pokud budeš moct dej mi vědět,ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5137
29.11.11 09:56

Martiko,
ano další noc postupuj stejně.
Kolikrát se tedy tuto noc probudil?

Je mu 6m, to znamená, že v postýlce má místa dost.
Na neklidný spánek homeopatika existují, ale tam už se jedná o celkový lék a ten po Internetu neurčíme. Po netu je možné určit s trochou štěstí lék na akutní nemoci, tedy na problémy, které nejsou dlouhodobé.

Dřív taky spal tak neklidně? Jak vypadal spánek v minulosti?
Spánek dětí se v prvním roce hodně mění. Je otázka, zda je ten neklidný spánek způsoben růstem zubů. Pokud ano, tak by ho Chamomilla vyřešila. Ale mohou tu být dva různé problémy, a to růst zubů (řev atd.) + neklidný spánek.
No, uvidíme, snad se nám to podaří rozlišit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
29.11.11 10:08

Ahoj,probudil se celkově 4krát.Vím,že by měl mít místa dost,ale točí se tak že naráži do šprinclí u postýlky,nohy venku,pak se chce otočit a nejde mu to a spustí řev,nebo někdy jen klidně leží a spustí taky.V minulosti ležel na zadech a budil se jen jednou kolem 3 ráno na mlíko a pak spal do pul sedme.taky mám pocit jestli to není od te doby co se naučil otačet a přetáčet,zhruba před měsícem to by tak odpovídalo,měsíc a něco už nespí klidně.Tu chamomillu budu dávat dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5137
29.11.11 10:10

Tak 4×…
Kolikrát se obvykle vzbudil jiné noci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
29.11.11 10:22

Tak 4 až 6 krat,ale tentokrat to bylo bez pláče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5137
29.11.11 11:05

Chamomilla může být také lékem jen podobným správnému.
Zkus to ještě jednu noc a pak posoudíme situaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová