Oscillococcinum dávkování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
67
22.10.13 18:15

Oscillococcinum - jak s ním šetřit

Oscillococcinum - jak s ním šetřit
Zdravím všechny příznivce homeopatie!! :mavam:
Vzhledem k tomu, že je Oscillo docela drahá záležitost (ale za to výborná), v následujících pár větách vám poradím jak s ním šetřit tak, aby vám balení velmi velmi dlouho vydrželo.
Investujte do 20 mililitrové Bralenkovy lahvičky (stojí pár kaček). Do lahvičky nasypte čtvrtinu tubičky Oscilla, zalijte až téměř po vršek vodou, kuličky nechejte rozpustit a následně uchopte plastikovou lahvičku a padesátkrát silně bouchněte o stůl. Tímto vznikne naprosto funkční homeopatický roztok, který vám vydrží klidně celou zimu, pokud se zakalí, vylijte ho a udělejte znovu. Pro lepší trvanlivost můžete přidat kapku alkoholu, např. vodky či slivovice. Kapejte dle potřeby 3 kapky 1–3 x denně pod jazyk. Myslím si, že to stojí za trochu snahy. :) ;)
V lékárnách tento postup znají, ale neporadí ho, protože přece potřebují prodat co nejvíc, že ano. Možná i proto často slýchávám, že homeopatika jsou drahá. Nejsou. Podle tohoto postupu si můžete připravit jakékoli homeopatikum a klidně stačí pouze 1 kulička. Homeopatie totiž není o množství, jedná se o přenesení informace do organismu, když si jdete koupit noviny, koupíte si 1 výtisk, ne 5.
Přeji všem pohodovou zimu bez nemocí a stonání. :mavam: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
22.10.13 18:27

Ja radsi cukr krupice, vyjde to nastejno a je to levnejsi.

• Citovat
  • Upravit
Pletiplot
22.10.13 22:37
@Slunko74 píše:
Oscillococcinum - jak s ním šetřit

Tak to já znám lepší postup. Vemte si jakoukoliv lahvičku a naplňte ji vodou. Pak se podívejte se v televizi na reklamu na Oscillococcinum skrz tu naplněnou lahvičku. Informace se přenese a vy máte úpně zadarmo funkční roztok Oscillococcinum, který vám vydrží celou zimu. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
ncc1701
23.10.13 00:53

Tak hlavne kdyz si koupim noviny, ocekavam, ze mi neco daji. Prazdny listy si nekupuje nikdo, ze.

• Citovat
  • Upravit
Pletiplot
23.10.13 01:17

Ale jo, já jsem si koupil 500 prázdných listů, protože na ně budu tisknout. A cukr si kupuju proto, že s ním chci sladit.

• Citovat
  • Upravit
Light1
23.10.13 08:34

Pro nevěřící. Obětujte cca 8O,–Kč a zakupte si v lékárně Sulfuricum Iodatum 15CH. Užívejte jednu kuličku 3× denně, po dobu do vybrání tuby. U někoho to bude rychlé. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
67
23.10.13 09:50

Ncc1701…o prázdných listech nepadlo ani slovo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pletiplot
23.10.13 13:31
@Light1 píše:
Pro nevěřící. Obětujte cca 8O,–Kč a zakupte si v lékárně Sulfuricum Iodatum 15CH. Užívejte jednu kuličku 3× denně, po dobu do vybrání tuby. U někoho to bude rychlé. :mrgreen:

Kazdy den trikrat denne jednu kosku cukru. Pri 15C tam zadny iodid neni. Co uvidíme?

• Citovat
  • Upravit
Light1
23.10.13 13:49

Santa Klaus to nebude :D

• Citovat
  • Upravit
23.10.13 13:50
@Pletiplot píše:
Kazdy den trikrat denne jednu kosku cukru. Pri 15C tam zadny iodid neni. Co uvidíme?

No jodid určitě ne, to máš pravdu :lol: A jaký jsi měl na mysli prosím Tě? Bude lepší, když tuhle diskuzi opustíš, protože o homeopatii opravdu nemáš páru. Nebo jdi googlovat dál, hodně štěstí :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pletiplot
23.10.13 19:39

Sulfuricum Iodatum

Ehm, středoškolskou chemii ještě ovládám. Co je podle tebe Sulfuricum Iodatum?

• Citovat
  • Upravit
Light1
23.10.13 21:25

Zadej do vyhledavače a určitě najdeš. Hezký večer :)

• Citovat
  • Upravit
23.10.13 22:07
@Pletiplot píše:
Ehm, středoškolskou chemii ještě ovládám. Co je podle tebe Sulfuricum Iodatum?

Hele, a jedna otázka pro Tebe na dobrou noc :?: Co myslíš, je homeopatie záležitost chemie nebo spíše fyziky? Těším se na odpověď :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pletiplot
23.10.13 22:44

Principielně jsem nenašel nic, protoře „Sulfuricum Iodatum“ znamená „sulfát iodu“, což je chemicky nemožné, jod v žádném mocenství nefunguje jako zásada. Ale přesto se pod tímto názvem prodává jedno homeopatikum, jeho složení jsem ale nevypátral.
Našel jsem jsem jiné homeopatikum „Sulfur Iodatum“ a to je jodid sirný.
Ale to je stejně jedno, protože v koncentraci C15 tam není ani molekula čehokoliv mimo pomocnou látku i se vším, co ji naprosto neřízeně a neplánovaně kontaminovalo.

• Citovat
  • Upravit
Pletiplot
23.10.13 22:49

Chemie je při dnešní znalosti fyziky v podstatě její nadmnožina. Nicméně obě vědy mají k homeopatické teorii co říct a jsou to pádné argumenty. Zde šlo jen o to, co vlastně znamená „Sulfuricum iodatum“.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová