Ošetřovné na dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17472
29.3.21 22:59
@j.a.n.i1 píše:
@Tamtama Zadny neni.

Jej, to se mi vůbec nelíbí. :lol: Pamatuju si, že papír na očr se musel v práci odevzdat do tří dnů, ale, pravda, už je to dva roky zpátky.. A dekuju za trpělive odpovidani :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
30.3.21 13:07

Holky, s dovolenim se pripojim k Vasi diskuzi s jinym dotazem. premyslim jestli formular vyplnit na skolkove dite nebo na prvnaka :think: je v tom nejaky rozdil, vyhoda? asi je to jedno, ze? oba doma od 1.3., jarnaky byly uz v unoru. myslite, ze teoreticky by pak mohli jit zpet od toho 12.4. oba, ze by to zustalo na jednom diteti :nevim: dik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65230
30.3.21 13:08
@peta81 píše:
Holky, s dovolenim se pripojim k Vasi diskuzi s jinym dotazem. premyslim jestli formular vyplnit na skolkove dite nebo na prvnaka :think: je v tom nejaky rozdil, vyhoda? asi je to jedno, ze? oba doma od 1.3., jarnaky byly uz v unoru. myslite, ze teoreticky by pak mohli jit zpet od toho 12.4. oba, ze by to zustalo na jednom diteti :nevim: dik.

Jak je školkový starý, zatím mají jít jen předškoláci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
30.3.21 13:16
@vokishka píše:
Jak je školkový starý, zatím mají jít jen předškoláci.

mladsi. takze se uvazuje, ze by sli predskolaci? to jsem jeste ani nezaznamenala. dekuji za odpoved.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65230
30.3.21 13:18
@peta81 píše:
mladsi. takze se uvazuje, ze by sli predskolaci? to jsem jeste ani nezaznamenala. dekuji za odpoved.

JO, právě se zatím mluví jen o předškolácích a půjdou v 15 člených skupinách. Ale je fakt, že to může být nakonec jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35876
30.3.21 14:56

Dneska jsem slyšela od učitelky v MŠ že jim prislo od MŠMT od 12.4. predskolaci, od května děti pracujících rodičů. Zbytek pravděpodobně až od září. 2× týdne testování a rousky ve třídách :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí