Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Zdravím, předem se omlouvám, nemám mimčo ale neznám fóra internetu a tohle mi našlo i podobné diskuse. Než mě ukamenujete, berte v ohled že jsem si příznaky přečetl pozdě, nebyly nesnesitelné( tudíž bez mojí pozornosti) a ano vím že jsem blbej že jsem to přehlížel. Napíši stručně : noční pocení i denní, nebolestivá zvětšná uzlina na krku, roste pivajz( přestože moc nejím ale škopek si dám), chrmlam ráno hromadu hnědáků a čerňáků, spal bych stále ( kdo ne?)- cca dva roky. Ale poslední dobou : modřiny na nohách ( bez bouchnutí?), po 5ti jedenáctkách mám dost, a ty tečky malé červene. Kouřím mám ch. Bronch. Existuje nějaká podobná nemoc se stejnými příznaky? Co jsem četl o leukémiích tak po 2 letech příznaků bez léčení to totiž asi dle mého nemá cenu už řešit a jen čekat kdy si s Mistrem podám ruku tam hore a pak šup dolů.
Děkuji za odpověď. Mějte se famfárově.
Můj 5ti letý syn je v léčbě s leukémii a 2 roky bez léčby by si určitě neprežil.
Tahle nemoc tě může zabít během několika tydnů.. Když se neléčí.
Může ti být spousty věcí, ty příznaky spolu nemusí ani nutně souviset. Klidně můžeš mít něco s játry. Zajdi k doktorovi.
@Eame píše:
Můj 5ti letý syn je v léčbě s leukémii a 2 roky bez léčby by si určitě neprežil.
Tahle nemoc tě může zabít během několika tydnů.. Když se neléčí.
Dyť je typů spoustu. S CLL můžeš žít bez léčby klidně 10 let. ![]()
Jasná tubera
a nebo můžeš prostě stárnout
ale k lékaři doporučují vyrazit bez on-line diagnózy, můžou být objektivnější.
Nech si vzít krev a uvidíš. Mě na to přišel obvodní.
Ale měla jsem bolesti kostí. Můžeš být klidně jen přeražený. A ta únava byla o dost šílenější.
@Tinuvien předražený
dobry preklep.
Jinak souhlasím s doktorem, co jineho.
@vokishka píše:
@Tinuvien předraženýdobry preklep.
Jinak souhlasím s doktorem, co jineho.
No jo, trocha vína a už měli z cesty. ![]()
Brut! Ano ksem nečekal tolik rekcí hned! Díy! Jdu číst. Nevím jestli to souvisí, ale tmavej chcanec, občasně bolí pod pravejma i levajma žebrama, pravá ledvina( ale záda mám k. o. fakt k. o,), levý rameno ( myslel jsem že splašená piha, kožní neg.) Tyjo tu vanu mám fakt obrovskou! A chcanec z nosu (trpěl jsem jako malej) teď spíše míň než dříve. Ale je fatk že moc nejim, znáte to sám se psem krátkej, dlouhej, kdo se s tím má kuchtit pro jednoho, dneska rychle na jedno dvě ke kamarádovi abych stihl vycházky.
a det odběrů 5 let.
Omlouvám se za překlepy, rozbitý displej(y)
dělá si co ch e,.
Dek si do pořádku životosprávu, hlídej pitný režim, omez alkohol a zlepši stravování. To dělá zázraky. ![]()
Podle příznaků bych spíš tipovala jaterní problém. A nebo více v jednom. Běž se ukázat k lékaři.