Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@Anonymní píše:
Zdravím, máte někdo zkušenost s takovou cestou v době lockdownu? Mám rodinu na druhé straně ČR a už to bude 2 měsíce, co jsme se neviděli. Štvalo by mě to i tak, ale vzhledem k tomu, že mám miminko a mamka ho nevidí vyrůstat, mě to štve tím tuplem. Mám v místě bývalého bydliště i speciálního lékaře, tak mě napadlo napsat si prohlášení, že jedu tam a pak přes víkend s rodinou pobýt.
Ale co když k lékaři půjdu třeba v pátek a v neděli po cestě zpět mě zastaví a budou se vyptávat, co tam ještě dělám když byl lékař v pátek.
Mám se raději na to vyprdnout a neriskovat? Co myslíte?
Rozhodně jet. Tam s potvrzením k doktorovi, zpátky třeba péče o rodinu. Vždyť je to jedno, policisté to zkoumat fakt nebudou. Stejně neví, co platí. Muže s haranty chytli při návratu z Polska a věděli kulový
Ne že by mě to překvapilo.
Zkušenost zatím nemám, ale příští čtvrtek jedeme taky za rodinou přes půl republiky. Vyplníme si čestné prohlášení, kde vyplníme, že se musíme postarat o člena rodiny. ![]()
My jsme jeli minulý víkend z Libereckého kraje do Karlovarského a potkali jsme 6 hlídek a ani jedna nás nestavila. Měli jsme s sebou čestné prohlášení, že jedem pečovat o příbuzného. Manželovo maminka o tom věděla a kdyby jí náhodou volali, tak věděla co říct abysme měli stejnou verzi. ![]()
Přesně.. Napiš, že jedeš pečovat o člena rodiny a jeď. Nemůžou ti nic, tak žádnej stres.
Vy jste zlatíčka, moc děkuji, radši jsem použila anonymitu a čekala „hejty“ typu, že porušuji opatření a tak ![]()
@Anonymní píše:
Vy jste zlatíčka, moc děkuji, radši jsem použila anonymitu a čekala „hejty“ typu, že porušuji opatření a tak
Klid, většinu normálních lidí tyhle jejich příkazy a zákazy už nebaví ![]()
@Anonymní píše:
Vy jste zlatíčka, moc děkuji, radši jsem použila anonymitu a čekala „hejty“ typu, že porušuji opatření a tak
@Anonymní píše:
Tyhle reakce byly možná ze začátku ale teď, když děti nevidí svoje prarodiče pomalu půl roku, tak je to prostě pochopitelný. My chceme, aby si syn na babičku s dědou zvyknul kvůli případnému hlídání, takže jezdit budeme ať se klidně všichni staví na hlavu ![]()
@Baba píše:To třeba příjde. Příspěvky o nezodpovědných deb.lech bývají delší
To určitě přijde
Spíš se divím, že to trvá tak dlouho co tu nikdo zakladatelku ještě nesejmul ![]()
@Baba píše:
Rozhodně jet. Tam s potvrzením k doktorovi, zpátky třeba péče o rodinu. Vždyť je to jedno, policisté to zkoumat fakt nebudou. Stejně neví, co platí. Muže s haranty chytli při návratu z Polska a věděli kulovýNe že by mě to překvapilo.
Je to ubohá fraška. Kdyby byli fér, a kdyby šlo fakt o lidi, tak řeknou,, Občane, my nevíme, neumíme, nemůžeme, nechceme, nemáme, pomoz si, jak uznáš,,.
A lidi by to brali vážně, protože to je pravda.
Příspěvek upraven 26.03.21 v 17:28
@PeBa12 píše:
To určitě přijdeSpíš se divím, že to trvá tak dlouho co tu nikdo zakladatelku ještě nesejmul
Už mě to fakt nebaví, vymýšlí akorát nesmysle ![]()
@Anonymní píše:
Zdravím, máte někdo zkušenost s takovou cestou v době lockdownu? Mám rodinu na druhé straně ČR a už to bude 2 měsíce, co jsme se neviděli. Štvalo by mě to i tak, ale vzhledem k tomu, že mám miminko a mamka ho nevidí vyrůstat, mě to štve tím tuplem. Mám v místě bývalého bydliště i speciálního lékaře, tak mě napadlo napsat si prohlášení, že jedu tam a pak přes víkend s rodinou pobýt.
Ale co když k lékaři půjdu třeba v pátek a v neděli po cestě zpět mě zastaví a budou se vyptávat, co tam ještě dělám když byl lékař v pátek.
Mám za sebou za tu dobu uzávěry asi 10 cest přes půl republiky, zastaven jsem byl jednou, hned první den, od té doby nic. Poslední 2 cesty přes minimálně 5 okresů jsem hlídku vůbec ani nepotkal, v předchozích případech občas byla vidět, ale jen tam stáli, aby vypadali, že tam jsou. No a k cestě zpět v neděli, pokud je to cesta zpět do trvalého bydliště, je to článek II bod 11. cesta zpět do místa svého trvalého pobytu nebo bydliště, žádného lékaře ani nic dalšího není třeba uvádět.
@Baba píše:
Halooooo, někdo tady chce drze a sobecky ohrožovat nás všechny, že jede za nejbližší rodinou přes hranice okresu.
Pojďte jí vysvětlit, že zabije 3 koťátka a 34 důchodců.Už mě to fakt nebaví, vymýšlí akorát nesmysle
Vymýšlí kraviny, ale pro některé to je jak mantra. Co řeknou, to je posvátné ![]()