Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Vždyť zakladatelka psala, že rodičům je 45 let. To nejsou žádní stařečci ohrožení.
Ty řeči okolo, to je furt dokola, děcka se setkávají venku, ohrožují tim seniory. A ještě větší level jsem už četla i to, že pokud v dubnu otevřou aspoň omezeně školy, tak si pak ty sobecký děcka, co samou rozežraností nevydrží rok sedět doma, budou celý život vyčítat, že babička a dědeček umřeli kvůli nim.
Spousta těch testu zachytí běžnou rýmu jako pozitivum.
Pořád jen výhrůžky, strašení, ale jasná data, postup řešení, návrhy nutnosti opatření za jakých podmínek jsou nula. Zkouší, co si lidi ještě všechno nechají líbit.
Dle mého, jak se venku oteplí, tak se lidi rozvolni sami, i bez Babiše s Blatným.
Ty školy by taky měly nechat na krajích a ředitelich škol, dnes zas Zeman řekl, že půlka dubna je brzy, takže z toho zas nebude nic a z děti budeme dál dělat pokusné králíky.
@LennyL1 píše:
Tady audio od sestřičky z JIPu, na co se skutečně umírá a jak nám v médiích lžou:
většina diagnóz jsou bakteriální zápaly plic, chlamydie a od počátku nošení roušek plísně!https://www.ac24.cz/…nosti-umira/
Tak to je naprostý nesmysl! Věříš takovému zdroji informací? AC24? Já jsem vedoucí lékař Pneumologické kliniky s velkým JIPem, který je nyní 2× větší než dřív. A věř, že na chlamydie a plisně se hojně neumírá, možná tak na hematologickém JIPu u lidí, co mají leukémie či jsou po transplantaci. Všichni na našem JIPu mají covidovou oboustrannou pneumonii, multiorgánové selhání a někteří i bakteriální zánět plic, který ale „nasedl“ na předchozí virový, tedy covidový…
@maja45 píše:
Já jsem vedoucí lékař Pneumologické kliniky s velkým JIPem, který je nyní 2× větší než dřív.
Pche, co takový vedoucí lékař Pneumologické kliniky může vědět… To taková řadová sestřička je jiné kafe!
![]()
@jege píše:
Hrdinů jsou plné hřbitovy (nebo jejích rodičů)!
Hlavně hypochondrů jsou plné hřbitovy
Tady krásně platí přísloví „Kdo se bojí, nesmí do lesa.“ Já věřím v sílu psychiky a když někdo z toho bude po***** až za ušima, tak se ani nedivím, že to pak s ním sekne.
A opravuji, nejen hypochondrů jsou plné hřbitovy, ale také budou plné vážně nemocných lidí, na které se nedostane, protože přece covid je teď ten nejdůležitější a největší zabiják!! ![]()
@mado A nejhorší na tom je, co z těch dětí bude. Nemyslím teď kvůli výuce a znalostem, to se ještě dohnat dá, ale nebudou socializovaní a za 20 let to tady bude samý introvert. ![]()
@Anonymní píše:
Tady krásně platí přísloví „Kdo se bojí, nesmí do lesa.“
Napsal někdo, kdo píše zásadně anonymně! ![]()
Já bych jela…už mě ta odluka také štve…naše babička pláče do telefonu ![]()
@Anonymní píše:
Hlavně hypochondrů jsou plné hřbitovyTady krásně platí přísloví „Kdo se bojí, nesmí do lesa.“ Já věřím v sílu psychiky a když někdo z toho bude po***** až za ušima, tak se ani nedivím, že to pak s ním sekne.
A opravuji, nejen hypochondrů jsou plné hřbitovy, ale také budou plné vážně nemocných lidí, na které se nedostane, protože přece covid je teď ten nejdůležitější a největší zabiják!!
Neřekla bych. Plno lidí to podcenovali a a i tak skončili ve vážném stavu. Takže rozhodně horší průběh nemá ten, kdo má z koronaviru respekt ![]()
A v těch nemocnicích neleží nikdo, kdo měl akorát pozitivní test a nemá žádné příznaky. Ty lidi v nemocnicich tu péči vážně potřebují. Takže rozhodně si nepomůžeme, když to začneme vše zlehčovat ![]()
@Nicole 1234 píše:
Neřekla bych. Plno lidí to podcenovali a a i tak skončili ve vážném stavu. Takže rozhodně horší průběh nemá ten, kdo má z koronaviru respektA v těch nemocnicích neleží nikdo, kdo měl akorát pozitivní test a nemá žádné příznaky. Ty lidi v nemocnicich tu péči vážně potřebují. Takže rozhodně si nepomůžeme, když to začneme vše zlehčovat
Ale leží. Rodina příbuzné doma nechce s tím, že je nemají jak izolovat. A co uděláš? Nic, koukáš na ně a nic s nima na oddělení neděláš.
Se běž do nějakého standartního kovidária podívat.
@Anonymní píše:
@mado A nejhorší na tom je, co z těch dětí bude. Nemyslím teď kvůli výuce a znalostem, to se ještě dohnat dá, ale nebudou socializovaní a za 20 let to tady bude samý introvert.
Kdyby jenom introvert. To by byl ten lepší scénář.
@Baba píše:
Ale leží. Rodina příbuzné doma nechce s tím, že je nemají jak izolovat. A co uděláš? Nic, koukáš na ně a nic s nima na oddělení neděláš.Se běž do nějakého standartního kovidária podívat.
A ty to máš někde z první ruky? Přijde mi dost zvláštní, že by někoho přijali do nemocnice jen, protože je rodina nechce doma. Navíc když je jeden člen z rodiny pozitivní, tak jde stejně celá domácnost na karantény.
@Nicole 1234 myslím, že Baba to má úplně z té nejprvnější. Je lékařka v covidariu.
Zas všemu tomu mediálnímu strašení nesmíš tak věřit.
@jege píše:
Napsal někdo, kdo píše zásadně anonymně!
Já tento příspěvek napsala anonymně, tak to tak i dotáhnu.
A pokud vím, tak tady nikdo nemá přezdívku jméno a příjmení, ani ty ne, tudíž je tu anonymní úplně každý. ![]()
@Nicole 1234 píše:
Neřekla bych. Plno lidí to podcenovali a a i tak skončili ve vážném stavu. Takže rozhodně horší průběh nemá ten, kdo má z koronaviru respektA v těch nemocnicích neleží nikdo, kdo měl akorát pozitivní test a nemá žádné příznaky. Ty lidi v nemocnicich tu péči vážně potřebují. Takže rozhodně si nepomůžeme, když to začneme vše zlehčovat
A znáš někoho osobně, nebo to říkali v médiích?
Já znám ze svých x známých pouze 4 lidi, co koronu chytili a kdyby nemuseli kvůli lidem, kteří je napráskali na testy, tak to ani neví.
A ano, leží, jak už tu bylo zmíněno. Protože někteří lidé zjistí, že mají covid a pokakaní strachy běží do nemocnice, aby náhodou na ně bylo místo, kdyby se jim to zhoršilo. A tam je samozřejmě neodmítnou, když jsou z toho pěkné prašule. ![]()
@Anonymní píše:
A znáš někoho osobně, nebo to říkali v médiích?Já znám ze svých x známých pouze 4 lidi, co koronu chytili a kdyby nemuseli kvůli lidem, kteří je napráskali na testy, tak to ani neví.
A ano, leží, jak už tu bylo zmíněno. Protože někteří lidé zjistí, že mají covid a pokakaní strachy běží do nemocnice, aby náhodou na ně bylo místo, kdyby se jim to zhoršilo. A tam je samozřejmě neodmítnou, když jsou z toho pěkné prašule.