Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@Lama Lama píše:Častěji to funguje opačně. Přeložíme na DN, i když rodina nechce.
A to usizujes z jednoho případu? Nevím, někdy je překládal na ldn ikdyz ho rodina domu chtěla, třeba když bylo třeba něco dovysetrit. Nebo prostě informační šum.
@Lama Lama píše:
A to usizujes z jednoho případu? Nevím, někdy je překládal na ldn ikdyz ho rodina domu chtěla, třeba když bylo třeba něco dovysetrit. Nebo prostě informační šum.
Ne, prave ze uplne vsichni a dost lidi. Vzdy je to postaveno tak, ze clovek je postaven pred hotovou vec, ze dotycneho propousteji, pripadne propusten a on vola o odvoz.
Rodina o tom nikdy nerozhoduje.
I vazne pripady proste propusti nebo by i bez vedomi rodiny prelozili nekam na druhy konec republiky, kde je volno na nasledne peci.
Fakt neznam pripad, kdy by rekli - jo vy nemuzete/nechcete, tak mi si ho tu jeste nechame na doleceni. To je uplne scifi.
@Lucie_Sx píše:
Ne, prave ze uplne vsichni a dost lidi. Vzdy je to postaveno tak, ze clovek je postaven pred hotovou vec, ze dotycneho propousteji, pripadne propusten a on vola o odvoz.
I vazne pripady proste propusti nebo by i bez vedomi rodiny prelozili nekam na druhy konec republiky, kde je volno na nasledne peci.
Fakt neznam pripad, kdy by rekli - jo vy nemuzete/nechcete, tak mi si ho tu jeste nechame na doleceni. To je uplne scifi.
Divný. Nechápu.
@Lucie_Sx píše:
to jako když rodina, řekne ne, tak nemohoucího pacienta dovezou před dům a vyloží ho na ulici, ať se o něho postará kdo chce? ![]()
nám vždy volali, když byl děda ležák, jestli ho přebereme - a když byli rodiče na dovolené, tak ho samozřejmě nepřivezli a počkali těch pár dní, nebo jednou byl otec nemocný, tak dědu také nechali v nemocnici - no určitě ho dali na následnou péči, neležel třeba na chirurgii
@Lucie_Sx píše:
No vždyť jo. Na akutních lůžkách nemůže být někdo na,,doléčení". Rodina nebo LDN, geriatrie. Že by se někdo nemohoucí vypustil domů jen tak, je nesmysl. Třeba nemá klíče, nevyjde po schodech… saniťáci lidi na ulici nenechávají.