Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@Pudloslava píše:
@Lucka1111 jenze ten, co to neproziva a teda riskuje svou smrt muze nakazit ty, co to prozivaj - treba v praci, mhd. Nehlede na to, ze i ten, co to neproziva, jakmile je v tezkem stavu, asi zmeni nazor a necha se zachranovat, treba na ukor toho, ktery covid nechtel a od neprozivace obdrzel. Muzes to neprozivat, tzn treba nebyt v uzkostech, ale nemusis to sirit. Tyfova Mary to asi taky neprozivala.
Kuřáci ničí vzduch všem, tlusťoši zbytečně zabírají místo, totéž alkoholici, lidi vozí ze zahraničí TBC, biomatky neočkují svoje děti, což může odnést jiné… Znečišťování ovzduší průmyslem, narůstající dopravou, to nám taky zkracuje život.
Kde je hranice?
@Pudloslava píše:
A vláda rika " pouzivejte rousku tyden, muchlejte ji v kapse?"
Vláda tvrdila, že látkové náhubky fungují, aniž by se to obtěžovala zdůvodnit. Prymula vyloženě lhal.
V odůvodnění se píše o 12-16 vrstených ústenkách a i ty nemají efekt.
@Baba píše:
Kuřáci ničí vzduch všem, tlusťoši zbytečně zabírají místo, totéž alkoholici, lidi vozí ze zahraničí TBC, biomatky neočkují svoje děti, což může odnést jiné… Znečišťování ovzduší průmyslem, narůstající dopravou, to nám taky zkracuje život.Kde je hranice?
Přesně, tak od doby, kdy jsem pozitivní, chodím co nejvíc mezi lidi a všechna opatření ignoruji, místní lékařky říkají, že jsou k ničemu ![]()
Příspěvek upraven 27.03.21 v 14:43
@Pudloslava píše:
A vláda rika " pouzivejte rousku tyden, muchlejte ji v kapse?"
Ne. Ale v momentě, kdy to nařídí a 98%lidi to tak dělá, tak to prostě nefunguje k ochraně ostatních (teda ani k ochraně sebe, ale tak to není problém vlády). Výsledek je, že to nefunguje.
@Zumpa píše:
Přesně, tak od doby, kdy jsem pozitivní, chotím co nejvíc mezi lidi a všechna opatření ignoruji, místní lékařky říkají, že jsou k ničemu
Teď ti asi nerozumí. Já rozhodně neříkám, že izolace je k ničemu. Naopak ta je stěžejní. Identifikovat nemocné ( dostatečně senzitivnimi testy, ne antigenni testy u asymptomaticky h lidi), izolovat je, trasovat kontakty. Motivovat lidi k dodržení izolace, zajistit kontrolu dodržování a účinne izolaci vymáhat. To je stěžejní. Až bude fungovat todle, tak mužem vymyslet cicurinky s kelímky na kávu a bobisty. Ale spíš už to nebude třeba.
Ale ono je snazší zavřít školy, a ukazovat prstem na bobisty, než posílit zákony hygieny, zajistit je personálně, zavést systém poolovaneho PCR testování ve fabrikách, ubytovna h, duchodacich a nemocnicích. Istribupvat testovací kapacity v cr dle ktualni potřeby a ne že je v Praze skoro jedna mašina na jednoho obyvatele a v Klatovech jedna na 3 okresy.
@Zumpa píše:
Přesně, tak od doby, kdy jsem pozitivní, chodím co nejvíc mezi lidi a všechna opatření ignoruji, místní lékařky říkají, že jsou k ničemuPříspěvek upraven 27.03.21 v 14:43
Neříkají.
Trapná manipulace.
@Baba píše:
Neříkají.
Trapná manipulace.
Ale jdi ty, zatím jste popřely všechna opatření.
@Baba píše:
Kuřáci ničí vzduch všem, tlusťoši zbytečně zabírají místo, totéž alkoholici, lidi vozí ze zahraničí TBC, biomatky neočkují svoje děti, což může odnést jiné… Znečišťování ovzduší průmyslem, narůstající dopravou, to nám taky zkracuje život.Kde je hranice?
Plne JIPy? Pozastavena zakladni pece? O 40% vyssi umrtnost? Malo?
@Pudloslava píše:
Plne JIPy? Pozastavena zakladni pece? O 40% vyssi umrtnost? Malo?
Kolik jipových lůžek máš, tolik jich zaplníš. To neznáš? Nikdy sem nesehnala ARO snáz. A volná lůžka jsem měli vždycky, i když podle veřejně dostupných údajů ne. V době, kdy se s velkou slávou vezla pacientka do Polska, měl Bambulín volná místa 4.
Pozastavená péče byla naprosto nesmyslně už na jaře a kolik lidí na ni dojelo.
Život holt končí smrtí. Mě příjde, že to lidi vytěsňujou až moc. Tak strašně se někteří bojí, že život ani neprožijou.
@Zumpa píše:
Ale jdi ty, zatím jste popřely všechna opatření.
Lžeš
@Zumpa ne, všechny ne. Funguje omezení kontaktu, homeoffice, rozestupy, hygiena rukou, izolace, testování, trasování, omezeni hromadných akci. Je toho málo?
@Pudloslava píše:
@Lucka1111 jenze ten, co to neproziva a teda riskuje svou smrt muze nakazit ty, co to prozivaj - treba v praci, mhd. Nehlede na to, ze i ten, co to neproziva, jakmile je v tezkem stavu, asi zmeni nazor a necha se zachranovat, treba na ukor toho, ktery covid nechtel a od neprozivace obdrzel. Muzes to neprozivat, tzn treba nebyt v uzkostech, ale nemusis to sirit. Tyfova Mary to asi taky neprozivala.
tím že navštěvuji jen rodinu to fakt nešířím. S nikým jiným se nemám potřebu vidět. Ale myslím, že vláda nemá právo zasahovat do kontaktů rodičů a dětí, i když bydlí v jiném kraji. Navíc naše rodina to skoro celá už prodělala. A nemyslím si, že nákaza koronavirem je velké riziko smrti. 90% lidí má lehký průběh, pár lidí chřipkový průběh, těžký průběh má velmi malá část nakažených.
@Lucka1111 píše:
tím že navštěvuji jen rodinu to fakt nešířím. S nikým jiným se nemám potřebu vidět. Ale myslím, že vláda nemá právo zasahovat do kontaktů rodičů a dětí, i když bydlí v jiném kraji. Navíc naše rodina to skoro celá už prodělala. A nemyslím si, že nákaza koronavirem je velké riziko smrti. 90% lidí má lehký průběh, pár lidí chřipkový průběh, těžký průběh má velmi malá část nakažených.
2% mi pripadaji jako hodne vysoke riziko.
@Lama Lama píše:
no, jenže ono to ty lidi perou tak jednou týdně
My prali kondomy vždy po styku. 1× týdně by to asi dost hnusně smrdělo. ![]()
@Anonymní píše:
Ne, to fakt nemámnemám celkově strach z korony a ještě mě nikdo nepřesvědčil o tom, abych ho měla mít.
A mamce je 45 a taťkovi 50, kdyby jim bylo přes 70 a byli hodně, hodně nemocní, tak bych to samozřejmě zvážila.
Hrdinů jsou plné hřbitovy (nebo jejích rodičů)! ![]()
@Zumpa píše:
Vláda si může říkat co chce, neboť se tady vždy najdou experti, kteří budou zpochybňovat naprosto cokoli.
Aneb ať dělají, co dělají, pro některé bude všechno špatně! ![]()
@Zumpa píše:
Přesně, tak od doby, kdy jsem pozitivní, chodím co nejvíc mezi lidi a všechna opatření ignoruji, místní lékařky říkají, že jsou k ničemu
Všechny ne, jenom jedna, co všude byla 2× a všechno ví 3×, a některé ji přitkávají, aby byly dostatečně in. ![]()
@Baba píše:… řekl baron Prášil!
Lžeš