Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@Baba píše:
Ale leží. Rodina příbuzné doma nechce s tím, že je nemají jak izolovat. A co uděláš? Nic, koukáš na ně a nic s nima na oddělení neděláš.Se běž do nějakého standartního kovidária podívat.
Uz je to rok a dela s tim nekdo neco? Nedela.
Nehlede na to, ze fakt nechapu, jak presne se to deje. Znam x pripadu, kdy cloveka proste vykopli z nemocnice (necovid) a on si tam horko tezko teprve shanel odvoz, protoze nikdo z rodiny nevedel, ze uz ho pustili.
Nebo rodina jde za babickou a teprve na oddeleni zjisti, ze tam babicka davno neni, protoze ji prelozili na nejakou LDNku.
Jakto, ze s covidy je to jinak??
@Nicole 1234 píše:
Takže rozhodně horší průběh nemá ten, kdo má z koronaviru respekt
Přesně tak! Mít respekt a nejít tomu naproti ještě neznamená, že člověk se třese hrůzou zavřený mezi 4 stěnami. ![]()
@mado píše:
@Nicole 1234 myslím, že Baba to má úplně z té nejprvnější. Je lékařka v covidariu.
Zas všemu tomu mediálnímu strašení nesmíš tak věřit.
Blbost, Baba viděla covidárium jenom z rychlíku, max. když šla náhodou kolem, ale chytrá je jak rádio. Ty ji asi pořádně neznáš, ale prý je to neuroložka, ovšem vyjadřuje se absolutně ke všemu a všechno ví nejlépe. Nestačím se divit, jak jsou neuroložky erudované a nechápu, proč vůbec existují i jiné medicinské obory, když je neurologie zahrnuje všechny a to v maximálním rozsahu! ![]()
@Anonymní píše:
Já tento příspěvek napsala anonymně, tak to tak i dotáhnu.A pokud vím, tak tady nikdo nemá přezdívku jméno a příjmení, ani ty ne, tudíž je tu anonymní úplně každý.
Jenže někdo se bojí přiznat i svůj nick, ale přitom o ostatních říká, že se jsou strašpytlové. ![]()
@Lama Lama píše:znám. Dělo se to i pred covidem. Ztráta soběstačnosti a domů ho nechtěj.
Jenže nejdříve ho do té nemocnice museli přijmout a bez dostatečně závažného důvodu by to asi těžko udělali … ![]()
@Lucie_Sx píše:
Znam x pripadu, kdy cloveka proste vykopli z nemocnice (necovid) a on si tam horko tezko teprve shanel odvoz, protoze nikdo z rodiny nevedel, ze uz ho pustili.
Nebo rodina jde za babickou a teprve na oddeleni zjisti, ze tam babicka davno neni, protoze ji prelozili na nejakou LDNku.
Přesně tak, mě se to stalo dokonce 2×, a to po mrtvici! Poprvé mě pořádně nevyšetřili, jenom „sklepnuli“ tlak a vyhodili ven do deště, podruhé pořádně nedoléčili a navíc ještě zřejmě falšovali hodnoty tlaku, jenom aby mě mohli vykopnout, takže večer po propuštění jsem málem zase zkolaboval kvůli vysokému tlaku. ![]()
A pak někdo napíše, že většina hospitalizovaných Covidů jsou sociální případy! ![]()
@jege a proč by nemohla být na kovidariu, u nás udělali covid oddělení ze všech, kromě porodniho, takže všichni lékaři fungují na covidových odděleních.
Z tvého projevu zní velká zášť, vůči vzdělané ženě, co něco dokaže, hlídej si to ![]()
@mado píše:
@jege a proč by nemohla být na kovidariu, u nás udělali covid oddělení ze všech, kromě porodniho, takže všichni lékaři fungují na covidových odděleních.
Z tvého projevu zní velká zášť, vůči vzdělané ženě, co něco dokaže, hlídej si to
on ji úplně nenávidí a stalkuje, v říjnu kvůli ní dostal dlouhodobý ban od @admin, a nedávno se vrátil pouze proto, aby do ní mohl stále a pořád ve všech diskusích rýt - myslím, že by to @admin měl znovu prošetřit
@Lucie_Sx píše:
Uz je to rok a dela s tim nekdo neco? Nedela.Nehlede na to, ze fakt nechapu, jak presne se to deje. Znam x pripadu, kdy cloveka proste vykopli z nemocnice (necovid) a on si tam horko tezko teprve shanel odvoz, protoze nikdo z rodiny nevedel, ze uz ho pustili.
A co je jinak?
@stinga to jsem vůbec nevěděla, ale zapadá to. Nejspíš neopětované city.
@mado píše:
je to docela smurné, dospělý chlap v letech věnuje veškerou svou pozornost a čas stalkování mladé doktorky - téměř nepochopitelné
@Anonymní píše:
A znáš někoho osobně, nebo to říkali v médiích?Já znám ze svých x známých pouze 4 lidi, co koronu chytili a kdyby nemuseli kvůli lidem, kteří je napráskali na testy, tak to ani neví.
A ano, leží, jak už tu bylo zmíněno. Protože někteří lidé zjistí, že mají covid a pokakaní strachy běží do nemocnice, aby náhodou na ně bylo místo, kdyby se jim to zhoršilo. A tam je samozřejmě neodmítnou, když jsou z toho pěkné prašule.
Já znám ze svých x znamych odhadem tak 15 určitě, kteří koronavirus měli. Většina lehký průběh, pár těžší. Jeden 30letý dokonce skončil na JIP. Naštěstí z tohoto mého blízkého okolí jsou všichni už ok. Takže to, že ty nikoho takového v okolí nemáš, neznamená, že těžký průběh neexistuje.
@mado píše:
Z tvého projevu zní velká zášť, vůči vzdělané ženě, co něco dokaže, hlídej si to
Nemám rád všeználky a všudebylky, kteří ze svého postu zpochybňují závažnost současné situace a tím vlastně přispívají k jejímu zhoršování! ![]()
@stinga píše:
on ji úplně nenávidí a stalkuje, v říjnu kvůli ní dostal dlouhodobý ban od @admin, a nedávno se vrátil pouze proto, aby do ní mohl stále a pořád ve všech diskusích rýt - myslím, že by to @admin měl znovu prošetřit
Zákon akce a reakce aneb jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá? Bonzačko! ![]()
@mado píše:
Myslíš, že byla do mě zamilovaná, když stále do mě ryla: https://www.emimino.cz/…kovani/8901/?… ? A já to nepochopil!
![]()
@jege píše:
Myslíš, že byla do mě zamilovaná, když stále do mě ryla: https://www.emimino.cz/…kovani/8901/?… ? A já to nepochopil!![]()
twl nechceš si tu svojí nenávist vybít někde venku při sportu nebo vstup do psychoterapie. Vždyť to cpeš do každé diskuze. Je to taaaaaaak strašně otravnýýýýýýýýýýýý!
@jege píše:
Zákon akce a reakce aneb jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá? Bonzačko!
je to od tebe ubohé a otravné, ona si tě vůbec nevšímá a ty stalkuješ a kritizuješ každý její příspěvek v jakékoli diskusi, už to trvá delší dobu a mám toho plné zuby
@jege píše:nebuď na sebe tak přísnej
Nemám rád všeználky a všudebylky
@stinga píše:Že jo? Hlídkuji tu 24 hodin týdně a 7 dní v týdnu, jenom abych ji mohl, hned po jejím přihlášení 1× týdně, napadnout! A také ji schválně tahám do vláken, do kterých jsem začal přispívat jako první, jenom proto, abych jí tam stalkoval!
je to docela smurné, dospělý chlap v letech věnuje veškerou svou pozornost a čas stalkování mladé doktorky - téměř nepochopitelné