Lockdown a cesta přes celou ČR

Napsat příspěvek
Velikost písma:
116120
28.3.21 16:22
@jege píše: Že jo? Hlídkuji tu 24 hodin týdně a 7 dní v týdnu, jenom abych ji mohl, hned po jejím přihlášení 1× týdně, napadnout! A také ji schválně tahám do vláken, do kterých jsem začal přispívat jako první, jenom proto, abych jí tam stalkoval! :mrgreen:

Tak aspoň že jsi sebekritický, to se cení :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76727
28.3.21 16:22
@aiwwa píše:
Tak aspoň že jsi sebekritický, to se cení :palec:

přesně tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36319
28.3.21 16:24
@stinga píše:
je to od tebe ubohé a otravné, ona si tě vůbec nevšímá a ty stalkuješ a kritizuješ každý její příspěvek v jakékoli diskusi, už to trvá delší dobu a mám toho plné zuby

Každý ne, jenom ty, kde kritizuje a zpochybňuje každé nařízení, dělá si srandu z toho, jak je porušuje a navádí k tomu i ostatní, protože je přece doktorka, tak přece ví, že to všechno je blbost a nejlepší je nedělat nic! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76727
28.3.21 16:25
@jege píše:
Každý ne, jenom ty, kde kritizuje a zpochybňuje každé nařízení, dělá si srandu z toho, jak je porušuje a navádí k tomu i ostatní, protože je přece doktorka, tak přece ví, že to všechno je blbost a nejlepší je nedělat nic! :cert:

neobkecáš to, je to trapné a ubohé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21869
28.3.21 16:28

Ty jo, sleduji, že Baba je pro něj, jak červený hadr na býka a to tu ani není. :mrgreen: Nechci vidět jeho reakci, kdyby se mu tu objevila, ještě by měla práci jako lékařka, co víme, co by se mu všechno zvedlo, třeba tlak atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116120
28.3.21 16:28
@mado píše:
Ty jo, sleduji, že Baba je pro něj, jak červený hadr na býka a to tu ani není. :mrgreen: Nechci vidět jeho reakci, kdyby se mu tu objevila, ještě by měla práci jako lékařka, co víme, co by se mu všechno zvedlo, třeba tlak atd.

no, třeba se mu to právě nezvedá, tak má tenzi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36319
28.3.21 16:32

Jinak, ona zpochybňuje veškerá opatření a dělá si z nich srandu, já zase zpochybňuji její příspěvky a dělám si z nich srandu! V čem je problém?

Kdo zpochybňuje roušky, je egocentrický hlupák.

Popírači roušek by se měli odstěhovat, udělat si hezkou komunitku, obehnat ji plotem a tam si žít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.3.21 16:41
@Nicole 1234 píše:
Já znám ze svých x znamych odhadem tak 15 určitě, kteří koronavirus měli. Většina lehký průběh, pár těžší. Jeden 30letý dokonce skončil na JIP. Naštěstí z tohoto mého blízkého okolí jsou všichni už ok. Takže to, že ty nikoho takového v okolí nemáš, neznamená, že těžký průběh neexistuje.

Já neřekla, že neexistuje těžký průběh. Psala jsem, že neznám nikoho, kdo by covid podceňoval a pak ho chytil a teď se ho bojí. :P

• Citovat
  • Upravit
7950
28.3.21 16:43
@Baba píše:
Ale leží. Rodina příbuzné doma nechce s tím, že je nemají jak izolovat. A co uděláš? Nic, koukáš na ně a nic s nima na oddělení neděláš.Se běž do nějakého standartního kovidária podívat.

a nebo tam leží s něčím úplně jiným - úrazy, záněty ledvin, akutní žlučníky, slepáky, rodičky…a i tito jsou ve statistice covid pozitivních hospitalizovaných.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36319
28.3.21 16:50
@Anonymní píše:
Já neřekla, že neexistuje těžký průběh. Psala jsem, že neznám nikoho, kdo by covid podceňoval a pak ho chytil a teď se ho bojí. :P

Zkus se zeptat @babanci! Nevím, jestli se nyní přímo bojí, ale respekt má určitě!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
28.3.21 17:32
@Lucie_Sx píše:
Uz je to rok a dela s tim nekdo neco? Nedela.Nehlede na to, ze fakt nechapu, jak presne se to deje. Znam x pripadu, kdy cloveka proste vykopli z nemocnice (necovid) a on si tam horko tezko teprve shanel odvoz, protoze nikdo z rodiny nevedel, ze uz ho pustili.
Nebo rodina jde za babickou a teprve na oddeleni zjisti, ze tam babicka davno neni, protoze ji prelozili na nejakou LDNku.
Jakto, ze s covidy je to jinak??

Když někoho ne úplně soběstačného pouštíš, musíš se domluvit s rodinou, jestli to doma zvládnou.
K těm komunikačním kiksům dochází, protože třeba nemáš kontatk na rodinu nebo ti to neberou nebo má pacient u sebe telefon, ale řekne něco jinýho než doktor…
S těmi covidy to jiný není, jen by se je normálně lidi vzali domů dřív, teď nechtějí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
29.3.21 01:42
@Lama Lama píše:
A co je jinak?

Ze se nejdrive zeptaji rodiny, jestli dotycneho prevezmou. A kdyz rodina rekne, ze ne, tak ho v te nemocnici nechaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
29.3.21 01:45
@Baba píše:
Když někoho ne úplně soběstačného pouštíš, musíš se domluvit s rodinou, jestli to doma zvládnou.
K těm komunikačním kiksům dochází, protože třeba nemáš kontatk na rodinu nebo ti to neberou nebo má pacient u sebe telefon, ale řekne něco jinýho než doktor…
S těmi covidy to jiný není, jen by se je normálně lidi vzali domů dřív, teď nechtějí.

Ale oni uplne sobestacni jsou, ne, kdyz se tomu rika „socialni hospitalizace“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
29.3.21 04:44
@Lucie_Sx píše:
Ze se nejdrive zeptaji rodiny, jestli dotycneho prevezmou. A kdyz rodina rekne, ze ne, tak ho v te nemocnici nechaji.

Stejny u covidu i bez.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
29.3.21 08:51
@Lucie_Sx píše:

A to usizujes z jednoho případu? Nevím, někdy je překládal na ldn ikdyz ho rodina domu chtěla, třeba když bylo třeba něco dovysetrit. Nebo prostě informační šum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí