Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@Anonymní píše:
Vy jste zlatíčka, moc děkuji, radši jsem použila anonymitu a čekala „hejty“ typu, že porušuji opatření a tak
To přijde neboj, ale nic si z toho nedělej ![]()
@Anonymní píše:
Zdravím, máte někdo zkušenost s takovou cestou v době lockdownu? Mám rodinu na druhé straně ČR a už to bude 2 měsíce, co jsme se neviděli. Štvalo by mě to i tak, ale vzhledem k tomu, že mám miminko a mamka ho nevidí vyrůstat, mě to štve tím tuplem. Mám v místě bývalého bydliště i speciálního lékaře, tak mě napadlo napsat si prohlášení, že jedu tam a pak přes víkend s rodinou pobýt.
Ale co když k lékaři půjdu třeba v pátek a v neděli po cestě zpět mě zastaví a budou se vyptávat, co tam ještě dělám když byl lékař v pátek.
Mám se raději na to vyprdnout a neriskovat? Co myslíte?
Samozřejmě, že. Bych jela. Těch důvodů na výběr je dost a nařízení jsou to nesmyslná.
@Anonymní píše:
Zdravím, máte někdo zkušenost s takovou cestou v době lockdownu? Mám rodinu na druhé straně ČR a už to bude 2 měsíce, co jsme se neviděli. Štvalo by mě to i tak, ale vzhledem k tomu, že mám miminko a mamka ho nevidí vyrůstat, mě to štve tím tuplem. Mám v místě bývalého bydliště i speciálního lékaře, tak mě napadlo napsat si prohlášení, že jedu tam a pak přes víkend s rodinou pobýt.
Ale co když k lékaři půjdu třeba v pátek a v neděli po cestě zpět mě zastaví a budou se vyptávat, co tam ještě dělám když byl lékař v pátek.
Něco si vymysli, nakrmit slepice, vycestování z republiky, doktor, péče o blízkou osobu. Dyt je to fuk.
@Anonymní píše:
Vy jste zlatíčka, moc děkuji, radši jsem použila anonymitu a čekala „hejty“ typu, že porušuji opatření a tak
To přijde. Mám je zavolat? ![]()
Teda taky jsem čekala smršť od místních uvedomelych, co jsi z nezodpovědné hovado, když chceš vidět rodinu, a ono nic.
@NinaU. píše:
Teda taky jsem čekala smršť od místních uvedomelych, co jsi z nezodpovědné hovado, když chceš vidět rodinu, a ono nic.
Ještě nekřič
Asi jsou vlezené v diskuzi o rouškách na dětských hřištích ![]()
@Anonymní píše:
Neboj, za anticovidního člověka jsem tu považována já. Drž se a jdi to toho
@Zumpa píše:
Normálně jeď, čím více lidí vychcípá, tím lépe.
První, první, první.
![]()
Jasně, cesta přes okresy je strašlivě nebezpečná. Možná proto vázne testování, trasování a očkování.
Převézt testy a vakcíny z jednoho okresu do druhého je o život. Natož do jiného okresu telefonovat
Přece se covid šíří po drátech, že jo.
No jasně že jeď! Já neznám nikoho, kdo by to dodržoval, všichni jezdí jak dřív a nikdy nikoho neotočili. Oni nemají čas to zkoumat. Proto jsou taková opatření k prdu, protože takový hovadiny nikdo dodržovat nebude a taky nedodržuje.
@Anonymní píše:
Pochopitelně, že jet můžeš.
Ta opatření fungují jen natolik, nakolik jsou lidé ochotní je dodržovat. Policie ti nic nedokáže. A myslím, že to i víš, že. Prostě jsi chtěla zahájit takový pořádný internetový flame.
Že se to tady zvrhne v soutěž o tom, kdo udělá krutější a ironičtější vtip na adresu těch, kteří někoho ztratili a bojí se to ty, kteří zůstali, bylo celkem jasné. Ti jsou ale už unavení a vyčerpaní, už většinou nemají sílu nikomu nic vyvětlovat a prosit, argumentovat, když vědí, že odpovědí je jen agrese a výsměch.
Současná situace většině lidí vyhovuje. Za prvních šest týdnů roku na nadúmrtnost o 40% vyšší než je dlouhodobý průměr, což na internetu většina diskutujících ocení vytlemenými smajlíky.
Pro mne asi jedno z největších životních zklamání.
Bůhví kolikrát to ještě prodlouží, to by člověk neviděl rodinu nikdy. A jsou takový ovce, co to dodržujou a ještě si myslí, že to má efekt.
Tady audio od sestřičky z JIPu, na co se skutečně umírá a jak nám v médiích lžou:
většina diagnóz jsou bakteriální zápaly plic, chlamydie a od počátku nošení roušek plísně!
Myslím ze do jiného kraje “za rodinou za účelem pece o člena rodiny” pojede příští týden půlka republiky ![]()
@LennyL1 píše:
Bůhví kolikrát to ještě prodlouží, to by člověk neviděl rodinu nikdy. A jsou takový ovce, co to dodržujou a ještě si myslí, že to má efekt.
Ano, my to třeba dodržujeme. Jediná výjimka je ale pro mě setkání s nejbližší rodinou. Jinak se ale chováme tak, abychom nemuseli mít případně výčitky, že jsme nakazili babičku nebo dědečka a on to nepřežil.