Lockdown a cesta přes celou ČR

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34322
26.3.21 12:19

Furt je lepsi videt rodice nez udelat party pro vsechny pribuzne.
Idealni by teda bylo par dni pred navstevou nikam nelezt, aby se pripadna nakaza stihla projevit, prip.si jeste pred odjezdem udelat test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15867
26.3.21 12:23
@Baba píše:
První, první, první. :mrgreen:Jasně, cesta přes okresy je strašlivě nebezpečná. Možná proto vázne testování, trasování a očkování. :think: Převézt testy a vakcíny z jednoho okresu do druhého je o život. Natož do jiného okresu telefonovat 8o Přece se covid šíří po drátech, že jo.

Hele, ty nikdy nezklameš :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
26.3.21 12:28
@Baba píše:
První, první, první. :mrgreen:Jasně, cesta přes okresy je strašlivě nebezpečná. Možná proto vázne testování, trasování a očkování. :think: Převézt testy a vakcíny z jednoho okresu do druhého je o život. Natož do jiného okresu telefonovat 8o Přece se covid šíří po drátech, že jo.

Tak jak asi maj vozit a distribuovat vakciny, když jsou silnice zarvaný těma dementama, co trajdaj z okresu do okresu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
26.3.21 12:31
@Lucie_Sx píše:
Furt je lepsi videt rodice nez udelat party pro vsechny pribuzne.
Idealni by teda bylo par dni pred navstevou nikam nelezt, aby se pripadna nakaza stihla projevit, prip.si jeste pred odjezdem udelat test.

a ty už děti k otci pouštíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
26.3.21 12:36

Tak já si myslím, že to zodpovědné není. Snad jsou vaši očkovaní, nebo si necháte udělat alespoň všichni testy… jeden trucpodnik si pak můžeš vyčítat už napořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
26.3.21 12:38
@Lama Lama píše:
Tak jak asi maj vozit a distribuovat vakciny, když jsou silnice zarvaný těma dementama, co trajdaj z okresu do okresu. :nevim:

A ještě všude zaclání davy policistů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.3.21 12:55
@Pudloslava píše:
Tak já si myslím, že to zodpovědné není. Snad jsou vaši očkovaní, nebo si necháte udělat alespoň všichni testy… jeden trucpodnik si pak můžeš vyčítat už napořád.

Nejsou a nikdy nebudou, celá rodina jsme proti očkování vakcínou, která byla splácaná takhle narychlo. Ale o tom tahle diskuze není. :lol:

Jinak jsem opravdu nic rozpoutat nechtěla, ale opravdu jsem z toho měla strach, teda hlavně z pokuty, nechtělo se mi jen tak vypláznout 10 litrů :lol:
Takže ještě jednou moc všem děkuji a určitě za rodinkou vyrazíme :srdce: už jsem z tech nesmyslných opatření taky otrávená. :dance:

• Citovat
  • Upravit
15867
26.3.21 13:02
@Anonymní píše:
Nejsou a nikdy nebudou, celá rodina jsme proti očkování vakcínou, která byla splácaná takhle narychlo. Ale o tom tahle diskuze není. :lol:Jinak jsem opravdu nic rozpoutat nechtěla, ale opravdu jsem z toho měla strach, teda hlavně z pokuty, nechtělo se mi jen tak vypláznout 10 litrů :lol:
Takže ještě jednou moc všem děkuji a určitě za rodinkou vyrazíme :srdce: už jsem z tech nesmyslných opatření taky otrávená. :dance:

Očkovat proti chřipečce? Nejsi po lobotomii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15867
26.3.21 13:04
@Baba píše:
A ještě všude zaclání davy policistů.

Kde? Při mých toulkách po středočeském, plzeňském a karlovarském kraji jsem na žádnou hlídku nenarazil… vlastně na jednu při vjezdu do Plzně, ta byla ale zanedbaná kontrolou jiného uličníka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
26.3.21 13:04
@Lama Lama píše:
a ty už děti k otci pouštíš?

Bohuzel, je to moc dlouhe :(. Chodi i asistence a sestra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2045
26.3.21 13:05

@Lucie_Sx
Bohužel poustis děti k jejich otci? Opravdu bohužel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
26.3.21 14:54
@NinaU. píše:
@Lucie_Sx
Bohužel poustis děti k jejich otci? Opravdu bohužel?

Bohuzel riskuju zivot blizke osoby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12621
26.3.21 15:13
@Anonymní píše:
Zdravím, máte někdo zkušenost s takovou cestou v době lockdownu? Mám rodinu na druhé straně ČR a už to bude 2 měsíce, co jsme se neviděli. Štvalo by mě to i tak, ale vzhledem k tomu, že mám miminko a mamka ho nevidí vyrůstat, mě to štve tím tuplem. Mám v místě bývalého bydliště i speciálního lékaře, tak mě napadlo napsat si prohlášení, že jedu tam a pak přes víkend s rodinou pobýt.
Ale co když k lékaři půjdu třeba v pátek a v neděli po cestě zpět mě zastaví a budou se vyptávat, co tam ještě dělám když byl lékař v pátek. :nevim:
Mám se raději na to vyprdnout a neriskovat? Co myslíte? :,(

Segra jezdi kazdy tyden pres tri kraje k nasim, teda muze ma tam „domov“a nikdy ji jeste nekontrolovali..u vyjezdu z dalnic pry nehlidkuji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
26.3.21 15:14

Je mi z toho smutno
nedodrzovana opatreni tezko mohou fungovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
26.3.21 15:23
@JOHNDENVER píše:
Napiš si cokoli jeď kam potřebuješ, dělají to tak všichni. Lockdown nikdo nedodržuje, proč bys měla ty.

Myslím, že policajt na okresce by po týdnu služby mohl vydat slušnou knihu bajek :mrgreen: podle mě už radši nechce/nedokáže poslouchat, jak ta narvaná octavia s dvěma dětma a psem vzadu, jede na Sumavu nakoupit jednoruke, slepé babičce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí