Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já mám teda taky s takovými videi problém, ale já se nemůžu ani podívat na horor, abych z toho neměla „trauma“
Přítel se mi směje, že jsem blázen, ale opravdu mě to pak nutí o tom ještě nějakou dobu přemýšlet a mám to prostě před očima ![]()
Takže pro mě jedině ty vtipná videa s dětmi a zvířátky ![]()
Tohle video znám, kámoš mi ho pouštěl když jsem byla na střední, tenkrát jsme se u toho docela nasmáli, myslím jako nad tou blbostí toho člověka, ale narovinu mi z toho proběhl mráz po zádech, jak to asi muselo bolet
v 16 letech mě dostao video jak teroristi zadrželi nějakýho chlapa, takové to výhrůžné video, chlap tam má zavázaný oči, kolem něj několik arabáku se samopalama, jeden z nich tam čte asi nějakej výhrůžnej text, pak to dočte, najednou se všichni vrhnou na toho chlapa a nožem mu uříznou hlavu, nikdy nezapomenu jak ten chlap chrčel…to jsem tenkrát brečela jak hysterka, bylo to hrozný.
Já měla jednou depku taky z jednoho videa. Kluci na něm skáčou z velké skály nebo co to je do vody a dole je betonový plác. Ten jeden kluk nahoře uklouzne a skočí šipku na hranu toho betonového plácu místo do vody. Jeho tělo jen zůstane ležet ve vodě a všude kolem něj začne voda červenat. Pak jsou tam záběry z nemocnice jak má celou tvář rozseklou na půl a dýchá. Nic horšího jsem nikdy neviděla.
@LucciaMaty píše:
Já mám teda taky s takovými videi problém, ale já se nemůžu ani podívat na horor, abych z toho neměla „trauma“Přítel se mi směje, že jsem blázen, ale opravdu mě to pak nutí o tom ještě nějakou dobu přemýšlet a mám to prostě před očima
Takže pro mě jedině ty vtipná videa s dětmi a zvířátky
Hele, já kvůli Vetřelci zkončila na psychiatrii…Když ho pak dávali v době, kdy jsem byla v porodnici, tak jsem ten čas trávila na chodbě, protože se maminky i sestřičky chtěly koukat. Mě stačí vědět, že dávají nějaký horor a už špatně spím, ani to nemusím vidět, mě stačí si to přečíst v programu. Pro mě je horor i Jurský park ![]()
K zakladatelce - lituju tě, ale ono to časem odezní. Hlavně ať už ti kamarád takový kraviny neposílá. Fakt nechápu, co na tom kdo vidí ![]()
@Helii píše:já pořád doufala, že tam žádné detaily nebudou…jsem se zmýlila…co mám dcerku tak žádnou drasťárnu nedám dokonce…nemůžu…bolí mě z toho srdíčkoa duše
@Sylvajs
Tak to je hrůza, to bych nedala asi ani to vidět. Mě je z toho zle, jen to čtu. Něco takového provádět bych úplně zakázala.
@sheli Hnus že? jako já někde četla, že ten s tím rozsekaným obličejem v té nemocnici už není ten samý, ale i tak jsem na to pořád musela myslet. Psala jsem o tom kamarádovi co má celkem silnou náturu a on ať mu pošlu odkaz…poslala jsem a psal taky že to je hnus.
@AnastazieB píše:
Myslím, že časem zapomeneš… já zase kdysi dávno viděla pro mně nejhorší video v životě, jen koutkem oka a jen chvilku, jak stahovali kůži ze psa a on potom ještě žil… už je to víc než 10 let a pořád se mi chce zvracet, když si na to vzpomenu
Panebože, to je samý lepší tady teda..Hrůza. Mě jednou strašně rozhodilo potratové video na zdravce, že mi bylo fakt úplně hrozně a trvalo to snad měsíc, než se mi to přestalo vracet a od té doby na videa tohoto typu, jak píšete, zásadně nekoukám.
@Sylvajs píše:
já pořád doufala, že tam žádné detaily nebudou…jsem se zmýlila…co mám dcerku tak žádnou drasťárnu nedám dokonce…nemůžu…bolí mě z toho srdíčkoa duše
Přesně, mám to taky tak.
@petulka500 ano hnus to byl, ale jako určitě bych neskákala na takovým blbým místě..jestli to byl on nebo ne, podle mě asi nepřežil i tak.. ![]()
@petulka500 tohle video jsem taky viděla, hrozné
bylo mi z toho hrozně dost dlouho. Pak jsem to řekla kámošce, co mi to poslala, jak mi z toho bylo a ona už si to ani nepamatovala, co že mi to poslala ![]()
Předchvíli jsem se na to koukla a to je magor, fuj fuj fuj…bohužel mě to navedlo na 2 girls 1 cup a to je mega síla…mám rozhozený žaludek
![]()
@PetraKad Ono i něco takového existuje???
Jako úplně stejný scénář akorát ženy? ![]()
Já se na takové videa taky dávno nekoukám. Kdysi jsem byla zvědavá… 2 girls 1 cup jsem taky viděla a je podobné 2 girls 1 finger. U jednoho z toho hraje taková hudba, ze které se mi dodnes dělá blbě
no jsem si na to vzpomněla a je mi zle ![]()
@Margery to se teda stalo i ženám toto?
No doufám, že na to NIKDY nenarazím, mi je z takových videí zle… ![]()