Ošklivé video :-(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2017
14.12.12 13:11

Já mám teda taky s takovými videi problém, ale já se nemůžu ani podívat na horor, abych z toho neměla „trauma“ :lol: Přítel se mi směje, že jsem blázen, ale opravdu mě to pak nutí o tom ještě nějakou dobu přemýšlet a mám to prostě před očima :zed:

Takže pro mě jedině ty vtipná videa s dětmi a zvířátky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
14.12.12 13:19

Tohle video znám, kámoš mi ho pouštěl když jsem byla na střední, tenkrát jsme se u toho docela nasmáli, myslím jako nad tou blbostí toho člověka, ale narovinu mi z toho proběhl mráz po zádech, jak to asi muselo bolet :| v 16 letech mě dostao video jak teroristi zadrželi nějakýho chlapa, takové to výhrůžné video, chlap tam má zavázaný oči, kolem něj několik arabáku se samopalama, jeden z nich tam čte asi nějakej výhrůžnej text, pak to dočte, najednou se všichni vrhnou na toho chlapa a nožem mu uříznou hlavu, nikdy nezapomenu jak ten chlap chrčel…to jsem tenkrát brečela jak hysterka, bylo to hrozný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
14.12.12 13:25

Já měla jednou depku taky z jednoho videa. Kluci na něm skáčou z velké skály nebo co to je do vody a dole je betonový plác. Ten jeden kluk nahoře uklouzne a skočí šipku na hranu toho betonového plácu místo do vody. Jeho tělo jen zůstane ležet ve vodě a všude kolem něj začne voda červenat. Pak jsou tam záběry z nemocnice jak má celou tvář rozseklou na půl a dýchá. Nic horšího jsem nikdy neviděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
14.12.12 13:28
@LucciaMaty píše:
Já mám teda taky s takovými videi problém, ale já se nemůžu ani podívat na horor, abych z toho neměla „trauma“ :lol: Přítel se mi směje, že jsem blázen, ale opravdu mě to pak nutí o tom ještě nějakou dobu přemýšlet a mám to prostě před očima :zed:Takže pro mě jedině ty vtipná videa s dětmi a zvířátky ;)

Hele, já kvůli Vetřelci zkončila na psychiatrii…Když ho pak dávali v době, kdy jsem byla v porodnici, tak jsem ten čas trávila na chodbě, protože se maminky i sestřičky chtěly koukat. Mě stačí vědět, že dávají nějaký horor a už špatně spím, ani to nemusím vidět, mě stačí si to přečíst v programu. Pro mě je horor i Jurský park :oops:
K zakladatelce - lituju tě, ale ono to časem odezní. Hlavně ať už ti kamarád takový kraviny neposílá. Fakt nechápu, co na tom kdo vidí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
14.12.12 13:28
@Helii píše:
@Sylvajs
Tak to je hrůza, to bych nedala asi ani to vidět. Mě je z toho zle, jen to čtu. Něco takového provádět bych úplně zakázala. :cert:
já pořád doufala, že tam žádné detaily nebudou…jsem se zmýlila…co mám dcerku tak žádnou drasťárnu nedám dokonce…nemůžu…bolí mě z toho srdíčkoa duše
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
14.12.12 13:44

@petulka500 joo to jsem taky viděla :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
14.12.12 13:48

@sheli Hnus že? jako já někde četla, že ten s tím rozsekaným obličejem v té nemocnici už není ten samý, ale i tak jsem na to pořád musela myslet. Psala jsem o tom kamarádovi co má celkem silnou náturu a on ať mu pošlu odkaz…poslala jsem a psal taky že to je hnus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1183
14.12.12 13:52
@AnastazieB píše:
Myslím, že časem zapomeneš… já zase kdysi dávno viděla pro mně nejhorší video v životě, jen koutkem oka a jen chvilku, jak stahovali kůži ze psa a on potom ještě žil… už je to víc než 10 let a pořád se mi chce zvracet, když si na to vzpomenu :poblion:

Panebože, to je samý lepší tady teda..Hrůza. Mě jednou strašně rozhodilo potratové video na zdravce, že mi bylo fakt úplně hrozně a trvalo to snad měsíc, než se mi to přestalo vracet a od té doby na videa tohoto typu, jak píšete, zásadně nekoukám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1183
14.12.12 13:56
@Sylvajs píše:
já pořád doufala, že tam žádné detaily nebudou…jsem se zmýlila…co mám dcerku tak žádnou drasťárnu nedám dokonce…nemůžu…bolí mě z toho srdíčkoa duše

Přesně, mám to taky tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
14.12.12 14:03

@petulka500 ano hnus to byl, ale jako určitě bych neskákala na takovým blbým místě..jestli to byl on nebo ne, podle mě asi nepřežil i tak.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
14.12.12 14:21

@petulka500 tohle video jsem taky viděla, hrozné :poblion: bylo mi z toho hrozně dost dlouho. Pak jsem to řekla kámošce, co mi to poslala, jak mi z toho bylo a ona už si to ani nepamatovala, co že mi to poslala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
14.12.12 14:21

Předchvíli jsem se na to koukla a to je magor, fuj fuj fuj…bohužel mě to navedlo na 2 girls 1 cup a to je mega síla…mám rozhozený žaludek :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.12.12 21:04

@PetraKad Ono i něco takového existuje??? 8o Jako úplně stejný scénář akorát ženy? 8o

• Citovat
  • Upravit
28778
14.12.12 21:14

Já se na takové videa taky dávno nekoukám. Kdysi jsem byla zvědavá… 2 girls 1 cup jsem taky viděla a je podobné 2 girls 1 finger. U jednoho z toho hraje taková hudba, ze které se mi dodnes dělá blbě :poblion: no jsem si na to vzpomněla a je mi zle :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.12.12 21:27

@Margery to se teda stalo i ženám toto? 8o No doufám, že na to NIKDY nenarazím, mi je z takových videí zle… :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová