Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
AHOJKY HOLKY, ROZDelavala jsem klavesnici a, a ted nevím, jak tam mam ten mezerník správně zasunout
,pořád to tak divně klinká
Ahojky holky, vyndala jsem mezerník a ted mi tam NEJDE ZASUNOUT A KDYŽ HO ZASUNU, TAK DIVNĚ KLINKÁ
HOJKY HOLLKY, JAK MAM SPRAVIT MZERNÍK, KDYŽ JSEM J
Na noťasu? Tam mi šel spravit jen když se úplně vykuchala klávesnice ven.
A sprav si i CapsLock ![]()
@tumpach píše:
AHOJKY HOLKY, ROZDelavala jsem klavesnici a, a ted nevím, jak tam mam ten mezerník správně zasunout![]()
,pořád to tak divně klinká
Jak to posat…máš tam na bocích ty drátky, ty dáš do drážek a všechny ty čudlíky do otvorů a pořádně přimáčkneš
Já jsem ji rozdělávala zrovna včera ![]()
@prcekniky píše:
Jak to posat…máš tam na bocích ty drátky, ty dáš do drážek a všechny ty čudlíky do otvorů a pořádně přimáčknešJá jsem ji rozdělávala zrovna včera
no to jsem udělala ale neeunfuje takže jsem klavesnice celou zničila dobrý mh
![]()
@Pipet píše:
Na noťasu? Tam mi šel spravit jen když se úplně vykuchala klávesnice ven.
A sprav si i CapsLock
ne normální klavesnici
@LE.nova píše:
Neulomilo se ti tam něco?
noulomilo, tedtedjsmtozjistila
@tumpach píše:
no to jsem udělala ale neeunfuje takže jsem klavesnice celou zničila dobrý mh![]()
No musí Ti tam všechny ty čudlíky zaskočit a pak to chce přitlačit fakt silou. Jde to blbě/ztěžka, ale nemyslím že bys to tak lehce rozbila ![]()
Je tam kovová dlouhá tyčinka. Tu vyndej z klávesy mezerníku a polož ji na dno klávesnice do připravených drážek - poznáš, kde je ta správná poloha. Potom vem klávesu a zatlač ji do zdířek, rovnoměrně a silně.
Když víš jak na to, je to otázka 5 sekund.
Ať se ti to podaří. ![]()
Je tam kovová dlouhá tyčinka. Tu vyndej z klávesy mezerníku a polož ji na dno klávesnice do připravených drážek - poznáš, kde je ta správná poloha. Potom vem klávesu a zatlač ji do zdířek, rovnoměrně a silně.
Když víš jak na to, je to otázka 5 sekund.
Ať se ti to podaří. ![]()