Ošklivé video :-(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14856
14.12.12 21:38

Ja videla v puberte video, jak kuchali zelvu za ziva, taky jsem na to nemohla dlouho prestat myslet, trochu jsem z toho mela trauma. Me nekdy staci o tom jen cist, ale na druhou stranu me tyhle morbiarny nejakym zvlastnim zpusobem pritahujou a tak se to ve me mele…brrrr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
14.12.12 21:49
@Anonymní píše:
@PetraKad Ono i něco takového existuje??? 8o Jako úplně stejný scénář akorát ženy? 8o

není to vůbec stejný scénář…ženy tam jí vlastní fekálie…fakt na to nekoukejte…dost se mi promítalo znovu a znovu v hlavě…někteří lidi jsou fakt nechutný, zvrácený a nevím co dál..díky bohu, že jsem se narodila normální bez žádné úchylky a zvrácené mysli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
14.12.12 21:54

Ježiš, tak to vím, co myslíš. Jednou mi to přišlo na email a je to fakt na poblití :poblion:

@PetraKad píše:
není to vůbec stejný scénář…ženy tam jí vlastní fekálie…fakt na to nekoukejte…dost se mi promítalo znovu a znovu v hlavě…někteří lidi jsou fakt nechutný, zvrácený a nevím co dál..díky bohu, že jsem se narodila normální bez žádné úchylky a zvrácené mysli.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.12.12 19:09

Tak dnes jsem viděla to video o kterém psala zakladatelka..co říct..?jen že je to debil no, ale zas tak hrozný to nebylo, jeho blbost..Horší jsou videa kde týraj zvířatači děti..Tohodle chlapa vůbec nelituju :cert:

• Citovat
  • Upravit
drapi
21.4.13 00:10

To jak pisete ze jste videli to a to a ze je vam blbe a ja senani nedivim, ja jsem zachranar a nekdy co vidim ceho jsou lidi schopny tak mi zustava rozum stat

• Citovat
  • Upravit
15995
21.4.13 00:44

Dobre hnusy…ale jak uz nekdo psal, pokud nekdo dela neco hloupeho sam sobe, tak si vetsinou reknu neco ve smyslu „Kdo chce kam…“ Lidem, kteri se extra hloupym zpusobem zprovodi ze sveta se udeluje i pomyslna Darwinova cena jako oceneni toho, ze tyhle blbe geny nesiri dal…
Co nedavam je, kdyz nekdo ublizuje jinym, hlavne detem a zviratkam, kteri se neumi branit. Totaln trauma jsem mela v puberte po navsteve nekolika mist souvisejicich s 2. svetovou valkou…to jsem mela solidni nocni mury nekolik mesicu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová