Oslabená imunita u dítěte?

484
22.4.15 14:21

Oslabená imunita u dítěte?

Maminky, potřebuju Váš názor, znamenají časté afty u dítěte (21 měsíců) oslabenou imunitu? Malá mi jí každý den nějaké ovoce i zeleninu jí dávám často.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7009
22.4.15 14:23

Muze mit nedfostatek vitaminu B, ten je v celozrnnych vyrobcich, v hovezim mase, da se snadno doplnit umele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
22.4.15 14:24

Celozrné výrobky se bojím dávat, prý je tak malé děti špatně tráví. Teď jsem taky právě zjistila o tom Béčku, tak hledám v čem je nejvíce, ty umělé vitamíny dávat nechci je to samá chemie :-(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
22.4.15 14:30

Treba pivovarske kvasnice maji hodne, jen nevim, zda by to dite zobalo.
A kdyz das diteti treba 2×-3× tydne pulku celozrnne housky, tak se mu nic nestane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
22.4.15 14:47

Tak s tou houskou máš pravdu, jen tak malinko bych jí dát mohla. Teď jsem si našla i luštěniny, takže čočková polévka snad taky zabere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5696
22.4.15 15:42
@Dana 07 píše:
Maminky, potřebuju Váš názor, znamenají časté afty u dítěte (21 měsíců) oslabenou imunitu? Malá mi jí každý den nějaké ovoce i zeleninu jí dávám často.

A jinak marodí často? Dcera je takové čuně, všechno cucá a afty mívá z toho, ale jinak nemocná není snad nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
22.4.15 18:02

@Zabatko nemarodí, občas má kašel nebo rýmu, ale ne často. Taky si strká špinavé ruce do pusy, dřív než jí stihnu otřít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí