Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Hezký den, syn bude mít narozeniny a chtěl by je oslavit s kamarády ze školy (1. třída).. chtel by si pozvat 6 spoluzaku do detske herny.. jde mi o to, že s rodiči dětí se neznám, máte někdo zkušenost, jak taková oslava probíhá? Rodiče dovedou děti a vyzvednou si je třeba za 3 hodiny? Nevím, jak to zorganizovat… díky za rady ![]()
@pajule022 píše:
Hezký den, syn bude mít narozeniny a chtěl by je oslavit s kamarády ze školy (1. třída).. chtel by si pozvat 6 spoluzaku do detske herny.. jde mi o to, že s rodiči dětí se neznám, máte někdo zkušenost, jak taková oslava probíhá? Rodiče dovedou děti a vyzvednou si je třeba za 3 hodiny? Nevím, jak to zorganizovat… díky za rady
Dcera ted taky mela oslavu v herne a presne jak pises deti prisli bez rodicu, maminky tam meli jen 2 deti a to proto ze jsou to moje kamaradky.
@pajule022 Ano většinou je to tak, dceru na oslavu privedu kolem 14-15 a pak ji mezi 18-19h vyzvednu.. Ja osobně se účastním výjimečně, jen když jde o děti kamarádek, ale i tak se tomu vyhýbám, protože mě to nebaví ![]()
Ja se pripichnu, dcerka chce taky oslavu. Minulý rok, skrz všechny restrikce, měla první oslavu v parku. Přišlo pár rodičů a docela jsme se seznámili. Bylo to nakonec fajn. Ale v parku možnost "bez rodičů " nebyla. A jednalo se o skolkove děti.
Dobrý den maminky, syn bude mít brzy 5. narozeniny a přál by si oslavu v herně jako ostatní děti ze školky. Nemáte, prosím, nějaké tipy na dobrou soukromou herničku v Praze, kde by se dala taková oslava uspořádat? Moc předem děkuji všem za tipy.