Oslava odhalení pohlaví

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
17.4.23 14:16

Oslava odhalení pohlaví

Ahoj, byli jsme pozváni na oslavu těhotné kamarádky, která má oslavu na odhalení pohlaví miminka. Nikdy jsem na ničem takovém nebyla, kupuje se nějaký dárek pro těhotnou/nenarozené miminko? :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1519
17.4.23 14:16

Taky jsem na takove oslave nebyla, znam to jen z americkych filmu a tam darky davaji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24538
17.4.23 14:18

Já myslím, že se něco nosí. Ale komu, to netuším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
17.4.23 14:31

To už se dělá i u nás? 8o
Vzala bych něco pro kamarádku i dítě, napadá mě třeba knížka Mámou hravě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15050
17.4.23 14:36

Bože, to je trapné. Vždyt, ani nakonec žádné mimino mít nemusí. Asi bych tam vzala dort, ten se sní a je pokoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrasteia
17.4.23 14:39

Letos jsem byla uz na 3😃.

Dones neco pro miminko, lripadne se sloz na takovy ten dort, pokud to nekdo bude organizovat.

@boball dort vetsinou chysta budouci maminka

• Citovat
  • Upravit
2997
17.4.23 14:40

To jsou novoty :lol:
Oslava na odhalení pohlaví 🤦🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
17.4.23 14:42

Myslela jsem, že se nosí až na bejby šavr. Já bych asi ani nešla, ale kdyby přece jen, zeptám se kámošky, co by se jim hodilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15050
17.4.23 14:42
@andrasteia píše:
Letos jsem byla uz na 3😃.

Dones neco pro miminko, lripadne se sloz na takovy ten dort, pokud to nekdo bude organizovat.

@boball dort vetsinou chysta budouci maminka

Něco nosit miminu ještě pokud se nenarodilo, prakticky na začátku těhotenství, se mi zdá poměrně neštastný nápad. Dobře, koupila bych těhotenské vitaminy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20513
17.4.23 14:43

Ty jo to jsem zatím viděla jen ve filmech a na instáči :lol: Ale asi bych tam donesla nějaký obleček na mimčo, v neutrální barvě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
17.4.23 14:49

To znám jenom z IG, ale nějaké dárky se asi nosí. Koupila bych něco neutrálního, ale asi bych se zeptala budoucích rodičů ať nemají všeho moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
17.4.23 14:51

Další americká kravina. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.4.23 14:52

Holky, ano i u nás se to dělá :lol: Já osobně bych takovou oslavu taky nedělala, přijde mi to zbytečné a až moc kýčovité, všechno růžovo modré, praskající balónek..ale pozvaný jsme, tak půjdeme, nechceme dělat rozbroje, je to má hodně dobrá kamarádka. Už je ve 30 tt, dělají to celkem pozdě, takže v začátku není.

• Citovat
  • Upravit
22796
17.4.23 14:54

Známá dávala taky na FB fotky z takové oslavy. Vzala si zámožného chlapa, mají dům i na Floridě, takže mě to ani nepřekvapilo a bylo to fakt velký :D
Já osobně bych přinesla dárek pro miminko v neutrálních barvách, nějakého muchláčka, první hračku, obleček, dečku..
My si běžně dáváme s kamarádkami dárky pro miminka i na narozeniny i bez takové oslavy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
17.4.23 14:57
@Anonymní píše:
Holky, ano i u nás se to dělá :lol: Já osobně bych takovou oslavu taky nedělala, přijde mi to zbytečné a až moc kýčovité, všechno růžovo modré, praskající balónek..ale pozvaný jsme, tak půjdeme, nechceme dělat rozbroje, je to má hodně dobrá kamarádka. Už je ve 30 tt, dělají to celkem pozdě, takže v začátku není.

Osobně neznám nikoho, kdo by to dělal. Rozbroje s dobrou kamarádkou snad mít nebudeš, když řekneš, že dáreček pro miminko s láskou chystáš, ale tohoto se nezúčastníš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný