Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Taky jsem na takove oslave nebyla, znam to jen z americkych filmu a tam darky davaji ![]()
To už se dělá i u nás? ![]()
Vzala bych něco pro kamarádku i dítě, napadá mě třeba knížka Mámou hravě
Bože, to je trapné. Vždyt, ani nakonec žádné mimino mít nemusí. Asi bych tam vzala dort, ten se sní a je pokoj.
Letos jsem byla uz na 3😃.
Dones neco pro miminko, lripadne se sloz na takovy ten dort, pokud to nekdo bude organizovat.
@boball dort vetsinou chysta budouci maminka
Myslela jsem, že se nosí až na bejby šavr. Já bych asi ani nešla, ale kdyby přece jen, zeptám se kámošky, co by se jim hodilo.
@andrasteia píše:
Letos jsem byla uz na 3😃.Dones neco pro miminko, lripadne se sloz na takovy ten dort, pokud to nekdo bude organizovat.
@boball dort vetsinou chysta budouci maminka
Něco nosit miminu ještě pokud se nenarodilo, prakticky na začátku těhotenství, se mi zdá poměrně neštastný nápad. Dobře, koupila bych těhotenské vitaminy.
Ty jo to jsem zatím viděla jen ve filmech a na instáči
Ale asi bych tam donesla nějaký obleček na mimčo, v neutrální barvě ![]()
To znám jenom z IG, ale nějaké dárky se asi nosí. Koupila bych něco neutrálního, ale asi bych se zeptala budoucích rodičů ať nemají všeho moc.
Holky, ano i u nás se to dělá
Já osobně bych takovou oslavu taky nedělala, přijde mi to zbytečné a až moc kýčovité, všechno růžovo modré, praskající balónek..ale pozvaný jsme, tak půjdeme, nechceme dělat rozbroje, je to má hodně dobrá kamarádka. Už je ve 30 tt, dělají to celkem pozdě, takže v začátku není.
Známá dávala taky na FB fotky z takové oslavy. Vzala si zámožného chlapa, mají dům i na Floridě, takže mě to ani nepřekvapilo a bylo to fakt velký ![]()
Já osobně bych přinesla dárek pro miminko v neutrálních barvách, nějakého muchláčka, první hračku, obleček, dečku..
My si běžně dáváme s kamarádkami dárky pro miminka i na narozeniny i bez takové oslavy ![]()
@Anonymní píše:
Holky, ano i u nás se to děláJá osobně bych takovou oslavu taky nedělala, přijde mi to zbytečné a až moc kýčovité, všechno růžovo modré, praskající balónek..ale pozvaný jsme, tak půjdeme, nechceme dělat rozbroje, je to má hodně dobrá kamarádka. Už je ve 30 tt, dělají to celkem pozdě, takže v začátku není.
Osobně neznám nikoho, kdo by to dělal. Rozbroje s dobrou kamarádkou snad mít nebudeš, když řekneš, že dáreček pro miminko s láskou chystáš, ale tohoto se nezúčastníš.
Ahoj, byli jsme pozváni na oslavu těhotné kamarádky, která má oslavu na odhalení pohlaví miminka. Nikdy jsem na ničem takovém nebyla, kupuje se nějaký dárek pro těhotnou/nenarozené miminko?