Oslavy 28.10. na Hradě

378
29.10.16 08:22

Oslavy 28.10. na Hradě

Tak jak se vám líbila včerejší taškařice na Hradě, tedy aspoň to, co ukázali v TV? Mně se zdálo, že se opět po dlouhatánské době ukázalo, kdo je kdo - někteří prostě měli zapotřebí tam to křoví jít dělat. Viděla jsem tam učitelku z mš vedle, kvůli které jsem děti do příslušné školky nedala a radši je vozím do jiné, baba nezklamala:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5708
29.10.16 08:33

V roce 89 jsme cinkali klíčema a bojovali za demokracii, dnes jsme jednou nohou v Číně a za prachy jsme prodali přátelství s Dalajlámou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
29.10.16 08:36
@Enmamma píše:
V roce 89 jsme cinkali klíčema a bojovali za demokracii, dnes jsme jednou nohou v Číně a za prachy jsme prodali přátelství s Dalajlámou.

Je to k zblití…a nejlepší ty čínské investice, které nikdo nikde zatím neobjevil. Ten, jehož jméno se nevyslovuje, se celé své volební období mstí za to, že ho kdysi podrazila i vlastní ČSSD a v boji o Hrad s Klausem prohrál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
29.10.16 08:45

Já si nejdřív říkala, že to je šašek, ale on je docela nebezpečný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
29.10.16 08:46

Já bych se spíš než Číny bála narůstajícího vlivu USA, nejen v ekonomické, ale i politické oblasti, který řada lidí nevidí nebo vidět nechce…
Ale každý to vidí jinak a hádat se rozhodně nemíním :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
29.10.16 08:47

@pe-terka Ano, USA jsou rozhodně víc nebezpečné než čína a možná i Rusko…Zemanovi voliči se zmást nenechají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
29.10.16 08:48
@pe-terka píše:
Já bych se spíš než Číny bála narůstajícího vlivu USA, nejen v ekonomické, ale i politické oblasti, který řada lidí nevidí nebo vidět nechce…
Ale každý to vidí jinak a hádat se rozhodně nemíním :think:

Jedněch komunistů jsme se snažili zbavit a druhý nám sem lezou. V tom nebezpečí nevidíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
29.10.16 08:50
@Enmamma píše:
Jedněch komunistů jsme se snažili zbavit a druhý nám sem lezou. V tom nebezpečí nevidíš?

Ne, to nemá smysl řešit…to jsou ty obecné plky vůči USA, které tu úspěšně živí ruská propaganda. Nevím, co na tom nechápou - když jsme se dějinách orientovali na USA, byli jsme na tom rozhodně lépe, než když jsme se orientovali na Rusko. To je prostě fakt, jenže lidi se nechají zblbnout a nemyslí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
29.10.16 08:52
@Enmamma píše:

já se bojím jakékoli autokracie a totality…A tu vidím podstatně blíž než z Číny…Ale jak říkám, hádat se rozhodně nebudu…Ničeho tím nedocílím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
29.10.16 08:53
@Enmamma píše:

Bohužel si myslím, že největším nebezpečím je Rusko, které si z nás dělá odrazový můstek svých špionů a opět nás řadí do své sféry vlivu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
29.10.16 08:54

@pe-terka A já zase vidím autokracii a totalitu spíše v Rusku a v Číně než v USA…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
29.10.16 08:55
@kadernice1 píše:
@pe-terka Ano, USA jsou rozhodně víc nebezpečné než čína a možná i Rusko…Zemanovi voliči se zmást nenechají

myslím, že jsme to už kdysi spolu řešily…byt se názorově neprotneme, měly bychom se respektovat…To je základ komunikace v jakékoli společnosti, bez ohledu na politiku.
A koho budu volit za prezidenta ještě netuším…No je zajímavé, že ty už máš o mě jasno :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
29.10.16 09:07

Ja jsem spokojena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
29.10.16 09:16

Já jsem přepla na tu taškařici jen na chvilinku. Dostal mě pán, co neměl špetku slušného vychování a při projevu prezidenta v klidu žvýkal žvýkačku. Holt je vidět úroveň lidí, kteří byli ochotní se toho zúčastnit. Takže jsem raději koukala na vraždu J. Masaryka.
A pak se mi velice líbilo, kolik lidí se sešlo na Staroměstském náměstí :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
10425
29.10.16 09:19

Pokud se tady dohadujete, zda je (nadneseně řečeno( lepší být provincie USA nebo Ruska, tak chci USA! Slyšela jsem svědectví cetsujících a žijících v obou zemích a rozhodně stokrát radši americký styl života (jakkoliv je mi protivný), než ruský.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová