Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Se ženou možná není, protože si někoho našel. Jak je to dlouho co jste se neviděli? Asi bych si o něm něco zjistila než bych mu psala.
Dopis nebo dokonce valentýnka mě přijde pěkně trapný, jak puberťačka. A jsi si jistá, že tam bydlí on a ne exmanželka?
Ale jestli víš kde bydlí tak bych zkusila zjistit kdy se cca vrací a udělala náhodný setkání.
Dopis jsem psala ve 14, a byl to i tak dost trapas
sehnala bych si číslo a navrhla kafe..
No já vím že je to trochu ujetý ale zase mi to přijde v dnešní době originální..
@Anonymní píše: Více
Tak originální by to bylo když by jsme byli v kontaktu a věděla jsi, že tam je nějaká náklonnost z jeho strany. Teď nevíš vůbec jak to má a psát mu rovnou nějaký vyznání lásky, to fakt ne. Kolik let jste se neviděli?
@JancaS84 píše: Více
Půl roku. Asi vyznání rovnou ne, jen nějaký vzkaz
Příspěvek upraven 01.02.25 v 16:49
Nebuď trapná s dopisem.
Prostě sežeň si kontakt (v dnešní době úplná brnkacka), domluv schůzku a naferovku mu vše vybal. Že se ti líbí, že s ním chceš mít kojtus a starat se o jeho dítě.
Žádné omáčky kolem. Hlavně žádná trapná valentýnka. ![]()
To by mi přišlo úplně trapné. A to jsem ženská.
![]()
Jo a nepiš že jsi ho milovala a tak. To si pleteš pojmy s dojmy. To byla jen chemie a chtíč. Proste příroda. Žádne milování. ![]()
Osobně by mě teda něco takového spíš vyděsilo. Aby mi bývalý kolega jel k baráku strkat do schránky nějaký zamilovaný šifry. V dospělosti už mi tohle fakt romantický nepřijde.
@Ťarbík01 píše: Více
Mňe to s tou valentýnkou nadchlo
koho by nepotěšilo dostat valentynku? I když ten svátek je mi celkem ukradený, ted se mi hodí
Já si zas nemyslím, že by mu to mohlo přijít trapné. Chlapa potěší, pokud o něj projeví zájem jiná žena. Ale zase bys tím dopisem mohla snížit budoucí zájem o tebe. Pořád jsou muži spíš lovci. Já bych spíš udělala náhodné setkání, popřípadě, kdyby se dalo zjistit, kam rád chodí. Tak zjistíš, jestli se mu líbíš a rád tě vidí. Já jsem tenkrát před lety u jednoho také nevěděla, na čem jsem. Kdybych mu napsala, neviděla bych reakci. Tak jsme se "náhodou " potkali a bylo příjemné zjištění, že je to tam.
To nevim jestli zjistím
A kdybych to zjistila, tak zase nevim kdy tam bude.. leda nějaká akce kde by to nebylo divný že tam zrovna jsem.. kde jste se náhodně potkali? Ja si říkala že nebudu psát dopis, ale treba jen valentynku kde napíšu kam by mohl přijít..
Já věděla, kde pracuje, takže to bylo jasné. ![]()
Zalezi, jaky ma k valentynu vztah. Pokud jako ja, hodil by to do kose a rozhodne by nebyl potesen.
Celkove mi to prijde trapne. Nejspis uz ani nebude vedet, kdo jsi a zes existovala. Kdyby chtel, zacal by te hledat sam. Nevis, jestli je uz v pohode, jestli nekoho nema a celkove vlastne vubec nic. ![]()
Ahoj, chtěla bych slyšet vaše názory a zkušenosti.
Líbil se mi jeden kolega, i jsem do něho byla zamilovaná. Jenže byl ženatý. Flirtovali jsme spolu a i si myslím, že cítil něco i on, cítila jsem to na na jeho chování, pohledu, byl nervózní atd. Potom jsem šla do jiné firmy a tak nějak si oddechla už, protože mě trápilo že ho nemůžu mít. Jenže teď jsem se dozvěděla, že se ženou už není a už se i od ní odstěhoval, dítě mají ve střídavce. Čísla na sebe nemáme, ale vím kde bydlí, jednou jsem ho vezla domu. Tak mě napadlo, že bych mu napsala dopis, mně to přijde takové romantické a nezvyklé, ale nevím jak by to pobral on a co mu napsat? Třeba zatím jen na Valentýna valentynku s krátkým vzkazem a uvidím reakci? Nebo rovnou dopis? Děkuji všem