Osmičky hodně vzadu

16
15.12.22 19:57

Osmičky hodně vzadu

Zdravim Vas, v pondeli jdu trhat osmicku a mam sileny strach! A jeste vetsi, ze kdyz mi naposledy trhali sedmicku, natrhli mi i koutekated jdu trhat osmicku kterou mam hrozive vzadu, to mi natrhnou velou pusu? Jak se tam sakra dostanou…. Foto vlevo nahore

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5683
15.12.22 20:14

Me zubař vytrhl vzadu osmicku, byla to rychlovka a najednou, při preventivce. Opichl mi to, vzal zub do kleští a za chvíli byla osma venku, pěkně celá I s koreny. I sám zubař měl z toho radost, žádné další siti nenasledovalo, prý se to postupně zatáhne samo a taky jo, vše proběhlo násl. bez problémů, žádná díra v puse po zubu nezbyla.

A jen mě varoval, ať nic nekloktam, nevyplachuju, navzdory všemožných babskym radám a to ani odvar z babskeho ucha ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
15.12.22 20:25

@Ahep tak to jste mela super! To je moc dobre a taky jste ji mela tak moc vzadu? Sotva si na ni dosahnu jazykem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
15.12.22 20:44

Ta nahoře bude v pohodě neboj :kytka: bude venku ani nebudeš vědět:)
Spíš ta dole není hezky umístěná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
15.12.22 20:45

@Wevi ja vim, s tpu si asi taky uziju :( ale alespon neni tak vzadu, mam strach, ze kdyz se tam sotva ja dostanu, jak ten zub vubec uchyti, kdyz nejde videt ani kdyz otevru pusu.. :( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
15.12.22 21:43
@Kajacek píše:
@Ahep tak to jste mela super! To je moc dobre a taky jste ji mela tak moc vzadu? Sotva si na ni dosahnu jazykem

Jo, uplne nakonci nahoře vpravo a bylo to úplně poprvé, kdy jsem vlastně zažila injekce do dásní, jen pomyšlení na toto mi nahanelo vzdy Desnou hruzu a když to najednou přišlo, řekl mi, že osmička půjde ven, byla jsem najednou taková malička a co teď jako?! Tak co, že, nechala jsrm to teda „osudu“ a nakonec zážitek docela super, ani ty injekce do dásní nebyly nakonec tak hrozné, jak hsrm si to představovala.

Tak budu ti držet pěsti, ať máš taky štěstí a půjde snad vše taky jak po masle!!

A dej pak určitě vědět, jak si dopadla! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
15.12.22 22:05

@Ahep a zvladli to chytit v pohode aniz by ti natrhli pul pusy?😀 achjo, ja se zblaznim, dekuji moc, urcite dam vedet :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
17.12.22 14:08
@Kajacek píše:
@Ahep a zvladli to chytit v pohode aniz by ti natrhli pul pusy?😀 achjo, ja se zblaznim, dekuji moc, urcite dam vedet :srdce:

Nenatrhl mi přitom trhani vubec nic; a kdybych si měla vybrat, jestli natrzeny koutek anebo kdyby měl zůstat čast kořene v dásní a pak to řezat atd., tak určitě jen ten natrzeny koutek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
18.12.22 00:46

@Ahep ja mam jen proste strach, ze je tak vzadu, kdyz nekomu ukazu ten rentgen, tak se desi hruzou, ze neni normalni to mit tak vzadu :( jasne, ze bych radsi natrzeny koutek, nez jakekoli jine kompliace :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
19.12.22 11:02

@Ahep tak to mam za sebou! A slo to jak po masle, nejdyl trvalo az zabere injekce, jinak zamotne tahani osmicky asi minutu a bez koutku!😀 ulevaaa! Tak jeste se modlit at nechytnu zanet nebo suche luzko, dekuji za podporu❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
19.12.22 11:09
@Kajacek píše:
@Ahep tak to mam za sebou! A slo to jak po masle, nejdyl trvalo az zabere injekce, jinak zamotne tahani osmicky asi minutu a bez koutku!😀 ulevaaa! Tak jeste se modlit at nechytnu zanet nebo suche luzko, dekuji za podporu❤️️

Bude to v poho, furt nepredjimej a hlavně po dobu hojení NIČÍM ústa nevyplachovat, to mi radil můj zubař a vše se samo zatahlo velmi dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí