Osnice - Jesenice a okolí :)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5737
18.2.14 13:16

Osnice - jesenice a okoli:)

Ahoj, najdou se tu tehule, maminky? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16908
5.4.14 17:59
@Maydee píše:
Ahoj, najdou se tu tehule, maminky? :mavam:

ahoj :mavam: sice nejsem těhule-mám tříměsíční dcerku, takže stejně starou jako máš mimčo ty :) rozhlížíme se po baráčku a našli jsme super v jesenici-osnici ulice hlavní, ono to bude spíš blíž k jesenici, ale přijde mi že tam nikde nic není :( kam tam chodíš nakupovat takové ty běžné věci jako jídlo, oblečení, drogerku? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8660
5.4.14 18:45

@Hejhulka25 Bydlím v Osnici a moc toho tu skutečně není :), jezdí se do Jesenice (cca 2km) nebo do Průhonic (8km). Já osobně bych tu bez auta byla nešťastná, ale žiju tu už deset let a mám to tu ráda, kousek do lesa a zároveň blízko do Prahy…ľetos máme slíbený chodník do Jesenice, takže to konečně půjde i pěšky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
5.4.14 18:45

Ahoj, jsem přímo z Jesenice (holčička 6měsíců)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
5.4.14 19:50
@lucillee píše:
@Hejhulka25 Bydlím v Osnici a moc toho tu skutečně není :), jezdí se do Jesenice (cca 2km) nebo do Průhonic (8km). Já osobně bych tu bez auta byla nešťastná, ale žiju tu už deset let a mám to tu ráda, kousek do lesa a zároveň blízko do Prahy…ľetos máme slíbený chodník do Jesenice, takže to konečně půjde i pěšky :)

já si právě dělám řidičák, takže pak pojízdná budu, ale zajímalo by mě co je spíš v okolí té hlavní ulice, jestli tam je vůbec něco :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8660
5.4.14 20:06

@Hejhulka25 No, podle toho co máš na mysli…je to sice „hlavní“ ale okolo jsou jen rodinné domy a pozemky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5737
5.4.14 20:24

@lucillee jako z osnice povede do jesenice chodnik 8o
Joo prave, pruhonickej miluju, mame dva pesany a ted uz i kocarek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8660
6.4.14 08:46

@Maydee No slibují to už pěkně dlouho! A letos by to mělo dopadnout, má to jako závazek jedna z těch stavebních firem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5737
6.4.14 08:50

@lucillee no tak to jsem zvedava;) my tam teprve stavime… Kde v osnici bydlite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8660
6.4.14 08:53

@Maydee Na kopci, jak jsou dvojdomky a řadovky. Jsem tu už deset let, celkem to letí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5737
6.4.14 09:20

@lucillee joo, tam jsme taky koukali na domy.. Ulice podle nejaky kytky-serikova? Nakonec sme koupili pozemek at to mame podle sebe:) uz se tam tesim- mame tam fajn sousedy a hlavne konecne ve svym- zadnej podnajem.. Tak snad srpen-zari stehovacka :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8660
6.4.14 09:22

@Maydee jojo, to jsme my, kytkový ulice :) :) Já se stěhovala z Prahy z baráčku od rodičů za Prahu do svého a mám to tu moc ráda, je tu klid a v Praze jsem za chvilku. Akorát trošku chybí ta vybavenost…v Jesenici je ale teď už skoro všechno co člověk může potřebovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5737
6.4.14 09:31

@lucillee no to joo.. My jak se narodil malej, tak potraviny nam vozi tesco- to jidlo se tu sehnat moc neda;( albert je pro me naprosto prisernej:( mam rada billu v pruhonicich- ale to ted nejakou dobu nedam- radeji pujdu s kocarem ven nez nakoupit a zatim sem rada, ze sem rada.. Uz abych si zvykla:D my ted bydlime kousek- abysme to meli blizko na stavbu- jezdime tam skoro denne.. Vencit hafiky bud na stavbu nebo do parku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8660
6.4.14 10:56

@Maydee Tak nam vozi taky Tesco :) :) pán tu zrovna byl. Nákupy s maličkým mimčem jsou na nic, když jsem dala do košíku vajíčko s malým, už se tam nevešel nákup, tak jsem s ním chodila v nosítku, ale nejradši sama, když muž hlídal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
4.6.14 12:17

Ahoj holky, take jsem se pristehovala do Osnice a nikoho tu neznam, mam 20ti mesicniho chlapecka. Kdybyste mel nekdo zajem o spolecne prochazky, tak budu rada! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová