Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Petule30 no, já jsem těhotná
Takže procházky zatím ne, ale ať se ti tu líbí ![]()
Nase ulice spada pod Jesenici -Osnici
Ale klidne by se dalo rict Kocanda ![]()
@Petule30 aha, my jsme na Kocande a nase ulice pro zmenu spada do samotne Jesenice, takze ani Osnice, ani Kocanda ![]()
Tak my se v prubehu rijna stehujeme do jesenice
Nechodi tam nekdo na cvico do pohadky?;)
@Maydee Dávám tam holky do miniškoličky a cvičení vede vlastně Petra a Lenka, které vedou i miniškoličku a je to super - takže doporučuju!
@Petule30 Mám 2,5leté holčičky dvojčátka - na procházky to už moc není - protože na kočáře moc nevydrží - co nějaké hřiště? Bydlíme taky v Osnici - v části u Průhonického parku, co se jede od hřbitova.
Ahojky,
dnes jsme se byli podivat na pozemek v Mecikove ulici a docela se nam Osnice libi, chci se zeptat, jak se da jit do te skolky ve Zdimericich? Pesky pres oboru nebo nejak okolo?
Jak to tam vypada s tim chodnikem do Jesenice? A prosim jak je to s autobusy? Hlavne az budou deti vetsi (ted je klukovi 3 a holce 9 mesicu), myslis, ze by mohli sami jezdit na stredni skolu do Prahy?
Moc dekuji, Zuzka ![]()
@Zuz21 Ahoj, přes Oboru by se asi projít dalo, nemám zkušenost, jak dlouho trvá - myslíš tu Canadian nebo MŠ Kamarád? My bydlíme ve stejné části Osnice, jak jste se byli podívat na pozemek a autobusy směr Praha jezdí dobře - do 15-ti minut jsi na metru Opatov, nevýhoda je, že autobusová zastávka je poměrně daleko
Chodník do Jesenice je slíbený, měl ho postavit developer, ale prozatím končí u benzínové pumpy na Kocandě, ale ten podle mě letos dodělají…
Ahoj, tady to vzbec nezije:)
Kazdopadne bydlime v osnici 3tyden a denne vyrazime na prochazku.. Kdyby se nekdo chtel pridat necht se hlasi. ![]()
@Maydee píše:
Ahoj, tady to vzbec nezije:)
Kazdopadne bydlime v osnici 3tyden a denne vyrazime na prochazku.. Kdyby se nekdo chtel pridat necht se hlasi.
Koukam do historie, ze jsem sem psala uz hooodne davno
Mezitim mi pribylo druhe ditko
malemu je 3,5m. Se starsim se moc na prochazky neda, ale jen s kocarem bych se rada nekdy treba pridala ![]()
@lucillee gratuluji k prtouskovi:)
jak daleko to mas ke hrbitovu? My cca 20min:)