Osnice - Jesenice a okolí :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26256
4.6.14 13:07

@Petule30 no, já jsem těhotná :) Takže procházky zatím ne, ale ať se ti tu líbí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
4.6.14 13:16

Diky, snad se neunudim :D Uzivej si tehotenstvi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5737
4.6.14 13:49

@Petule30 ahooj, kde tam bydlite? My chodime casto do osnice :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
4.6.14 13:52

Ahoj, kousek od kanadske skoly :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26256
4.6.14 16:05

@Petule30 takže Kocanda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
4.6.14 16:10

Nase ulice spada pod Jesenici -Osnici :) Ale klidne by se dalo rict Kocanda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26256
4.6.14 20:17

@Petule30 aha, my jsme na Kocande a nase ulice pro zmenu spada do samotne Jesenice, takze ani Osnice, ani Kocanda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5737
11.9.14 08:45

Tak my se v prubehu rijna stehujeme do jesenice
Nechodi tam nekdo na cvico do pohadky?;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2745
18.1.15 18:12

@Maydee Dávám tam holky do miniškoličky a cvičení vede vlastně Petra a Lenka, které vedou i miniškoličku a je to super - takže doporučuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2745
18.1.15 18:13

@Petule30 Mám 2,5leté holčičky dvojčátka - na procházky to už moc není - protože na kočáře moc nevydrží - co nějaké hřiště? Bydlíme taky v Osnici - v části u Průhonického parku, co se jede od hřbitova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
31.1.15 19:31

Osnice

Ahojky,

dnes jsme se byli podivat na pozemek v Mecikove ulici a docela se nam Osnice libi, chci se zeptat, jak se da jit do te skolky ve Zdimericich? Pesky pres oboru nebo nejak okolo? :) Jak to tam vypada s tim chodnikem do Jesenice? A prosim jak je to s autobusy? Hlavne az budou deti vetsi (ted je klukovi 3 a holce 9 mesicu), myslis, ze by mohli sami jezdit na stredni skolu do Prahy?

Moc dekuji, Zuzka :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2745
1.2.15 21:18

@Zuz21 Ahoj, přes Oboru by se asi projít dalo, nemám zkušenost, jak dlouho trvá - myslíš tu Canadian nebo MŠ Kamarád? My bydlíme ve stejné části Osnice, jak jste se byli podívat na pozemek a autobusy směr Praha jezdí dobře - do 15-ti minut jsi na metru Opatov, nevýhoda je, že autobusová zastávka je poměrně daleko :-( Chodník do Jesenice je slíbený, měl ho postavit developer, ale prozatím končí u benzínové pumpy na Kocandě, ale ten podle mě letos dodělají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5737
15.7.15 17:06

Ahoj, tady to vzbec nezije:)
Kazdopadne bydlime v osnici 3tyden a denne vyrazime na prochazku.. Kdyby se nekdo chtel pridat necht se hlasi. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8660
15.7.15 19:26
@Maydee píše:
Ahoj, tady to vzbec nezije:)
Kazdopadne bydlime v osnici 3tyden a denne vyrazime na prochazku.. Kdyby se nekdo chtel pridat necht se hlasi. :mrgreen:

Koukam do historie, ze jsem sem psala uz hooodne davno :D Mezitim mi pribylo druhe ditko :lol: malemu je 3,5m. Se starsim se moc na prochazky neda, ale jen s kocarem bych se rada nekdy treba pridala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5737
15.7.15 20:42

@lucillee gratuluji k prtouskovi:)
jak daleko to mas ke hrbitovu? My cca 20min:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová