Osoba pečující o dítě do 7 let a DPČ
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Osoba pečující o dítě do 7 let a DPČ
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, když budu nahlášena jakoosoba pečující o dítě do 7 let a budu chodit sem tam na brigádu na DPČ, kolik si budu moct vydělat? Děkuji za odpověďi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Max 3999 Kč od 4 tisíc se už platí zdravotní a sociální. Lepší pak je DPP, tam je to do 10 tisíc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mitata81 Můžeš si vydelat kolik chceš, akorát dítě smí byt ve školce max 4 hodiny denně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 tak pokud by měla výdělek, ze kterého budou odvody, tak pak postrádá smysl ta pečující osoba. Ale jinak jo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jolynka No, pokud bude mit min jak minimální mzdu, tak nepostrádá, z titulu péče o dite do 7 let nemusi doplacet zdravotní do minimální mzdy. Nad minimalku uz to smysl postrádá, to souhlas.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 to myslíte doplácet jako sama, někam do doposilat anebo by mne to ten zaměstnavatel doplatil v té výplatě?
Máte s tím zkušenost?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mitata81 Doplatil by to zamestnavatel a tobe by poslal o to méně. Jen bacha na to, ze tu peci o dite musis případně zamestnavateli nahlasit ty, aby ti to nestrhaval. Vetšinou k tomu chteji podepsat čestné prohlášení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 Já to asi většinou ten limit překročim, tak ti hlásit asi nemusím nebo jo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mitata81 píše:
@j.a.n.i1 Já to asi většinou ten limit překročim, tak ti hlásit asi nemusím nebo jo?
Co prekrocis? Minimální mzdu nebo limit pro odvody?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit